Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 36 от 151 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2009

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Здравейте, искам да попитам някой от Вас може ли да ми каже нещо за следното: Имам lg42LH5000 и от известно време когато гледам NOVA tv се чува някакво пукане от говорителите,а когато е на BTV се получава насичане или кратко прекъсване на картината. Къде да търся проблема. Благодаря предварително.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2009

Помощ

Здравейте всички.Бих ви бил много благодарен ако ми помогнете.Зарових се във форума,но не намерих ресхение на моя проблем.
    Имам телевизор LG 42PT81 и искам да източа информацията от HDD-то на влашка или някакъв друг вид преносима памет.Според мануела пише,че може,но тази опция ми е сякаш заключена.

Предварително ви благодаря.

4. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от joropl
    Така е, коко5 ,твоя начин е добър,но нямам усилвател,за да го направя...дали не може диода да се сложи някъде на друго място?
    Може!
    Програмата възпроизвежда звук, който ИЧ светодиод преобразува в светлинен сигнал.
    В руските форуми има изваден този сигнал във вид на мп3 файл.
    Тегли се файла, записва се на Аудио CD(например) и се пуска на стандартен ЦДплеър/уредба.

5. Тук е от
    Dec 2009

Изкам да попитам има ли шанс да излезе фърмоер със dts кодек,защото тези конвери стават бавничко.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от montresor
    Изкам да попитам има ли шанс да излезе фърмоер със dts кодек,защото тези конвери стават бавничко.
    Не. За тази кодек се плащат права.

7. getzov
    Guest

Искам да попитам -
    Активирах си USB плейъра на 32LH 2000 версия 3.15
    Има ли вградения плейър настройки на размера на картината, филмите ми ги разпъва по екрана, а те са с различни резолюции, ако обновя софтуера има ли такава опция ?

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от koko5
    Може!
    Програмата възпроизвежда звук, който ИЧ светодиод преобразува в светлинен сигнал.
    В руските форуми има изваден този сигнал във вид на мп3 файл.
    Тегли се файла, записва се на Аудио CD(например) и се пуска на стандартен ЦДплеър/уредба.
    коко, пробвах по твоя метод ,но нищо не стана... купих си един ич светодиод син,на цена 2.35 лв. !?!??? толкова ли са скъпи!?! и направих каквото мисля ,че трябва да се направи... но само счупих едното краче на светодиода да го местя от изход на изход отзад с надеждата да стане сигнал ... но нищо...много кофти ми стана ,надявах се да стане това нещо, но или аз нещо не правя както трябва или светодиода нещо не беше наред... може би ще трябва да пробвам по метода с флашката...но не ми се рискува,заради онова съобщение да не се ползва този метод с формуеъри 3.47 и 3.48... някой може ли да ме успокои ,че ще стане с флашката и да потвърди ,че го е правил без проблем...щото иначе 740 лв на вятъра ,ако не ми признаят гаранция

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Здравейте.Чета темата от известно време и много се чудя някой с SL8000 дали е пробвал този 3.55 firmware .Единствено на 22 страница задават въпроса дали са съвместими LH7000 и SL8000 но нещо нестава ясно.А много ме самнява да става защото имат един куп разлики Помогнете защото много ме гложди да пробвам но малко ме е страх да не се наложи после да се ходи на сервиз

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Здравейте,наскоро си взех 26LG LH2000 и реших ,както е описано да си активирам USB-то да ми плейва. Реших първо да проверя версията на формуеъра си и тя се оказа че е 3.47 тъй като модела ми е произведен ноември 2009г. И прочетох това съобщение - If you have V3.48 or V3.47 on your DIAGNOSTIC screen don't try to downgrade with this method as you will brick your TV! You have been WARNED! което не ме зарадва особенно... И имам питане ще мога ли да си даунгрейдна формуеъра до 3.15 за да вляза в сервизното си меню или има опасност да си прецакам тв-то? Какво трябва да направя ? Сигурен съм ,че ще ме посъветвате какво да направя и най- вече hristoslav2 ще знае как да постъпя... Благодаря ви предварително защото и на мен ми се иска да си гледам филми през USB-то.
    .
    действай -имаш 2 варианта
    1.даунгрейдвай с версия 3,15 и после върни старата версия/с която си го закупил/във началото на темата е описано как става
    2.даунгрейдвай с версия 3,15 и после ъпгрейдвай с версия 3,55
    Цитат Първоначално публикувано от mariankolev
    Здравейте.Чета темата от известно време и много се чудя някой с SL8000 дали е пробвал този 3.55 firmware .Единствено на 22 страница задават въпроса дали са съвместими LH7000 и SL8000 но нещо нестава ясно.А много ме самнява да става защото имат един куп разлики Помогнете защото много ме гложди да пробвам но малко ме е страх да не се наложи после да се ходи на сервиз
    Изчакай 3-4 дена ще се поинтересувам дали 3.55 е съвместим с SL8000- после ще пиша
    попитах в руският форум
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:16479-34#1253
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:16440-7#285

12. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

hristoslav2 мерси много .Ще по трая още малко да не оплескам нещата

13. Тук е от
    Dec 2008

коко, пробвах по твоя метод ,но нищо не стана... купих си един ич светодиод син,на цена 2.35 лв. !?!??? толкова ли са скъпи!?! и направих каквото мисля ,че трябва да се направи... но само счупих едното краче на светодиода да го местя от изход на изход отзад с надеждата да стане сигнал ... но нищо...много кофти ми стана ,надявах се да стане това нещо, но или аз нещо не правя както трябва или светодиода нещо не беше наред... може би ще трябва да пробвам по метода с флашката...но не ми се рискува,заради онова съобщение да не се ползва този метод с формуеъри 3.47 и 3.48... някой може ли да ме успокои ,че ще стане с флашката и да потвърди ,че го е правил без проблем...щото иначе 740 лв на вятъра ,ако не ми признаят гаранция
    Чакай малко! Как така го местиш от изход на изход? Оставам с впечатлението, че го закачаш директно на компютъра/усилвателя, а предполагам, че ТВ ти не стои зад него.
    Свържи светодиода към едно кабелче и го насочи към телевизора (като го държиш на разстояние 1-1,5м от него). Добре е да оставиш и колонките включени, така ще чуваш сигнала в тях).

Надявам се си направил всичко съгласно инструкцията тук: http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg365852

п.п. Освен мен и JovaniJo отвори ТВ си по този метод. Ползваме различни ИЧ светодиоди. Аз моя си го имам от години(5мм, прозрачен с бледо лилав отенък), а той си го купи за 0.5лв(5мм, напълно черен).

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от koko5
    Чакай малко! Как така го местиш от изход на изход? Оставам с впечатлението, че го закачаш директно на компютъра/усилвателя, а предполагам, че ТВ ти не стои зад него.
    Свържи светодиода към едно кабелче и го насочи към телевизора (като го държиш на разстояние 1-1,5м от него). Добре е да оставиш и колонките включени, така ще чуваш сигнала в тях).

Надявам се си направил всичко съгласно инструкцията тук: http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg365852

п.п. Освен мен и JovaniJo отвори ТВ си по този метод. Ползваме различни ИЧ светодиоди. Аз моя си го имам от години(5мм, прозрачен с бледо лилав отенък), а той си го купи за 0.5лв(5мм, напълно черен).
    Да изрових една стара звукова система за домашно кино с 5 малки тонколони и една голяма БАС,която играе и ролята на усилвател предполагам,понеже от нея се усилва звука.Включих я към РС-то ,сложих на един от изходите за тонколоните отзад светодиода и я насочих на 0.3 м от тв-то... Усилих звука докрай,после стартирах програмата и файла,но нещо не може да се получи сигнал,не знам защо?

16. kek
    kek е офлайн

Тук е от
    Jan 2004

Цитат Първоначално публикувано от mariankolev
    Привет,

аз съм 3.37
    Ето какво ми отговориха от LG и затова не посмях да рискувам:
    ---------------
    Dear Customer,

there is no newer firmware for that model for the moment, but this long time of changing the channels in DVB is normal, because the tuner gathers the information and then displays it, it do last usually 4-5 sec.

Kind Regards,
    LGE Customer Information Centre

---------------

17. Тук е от
    Jul 2009

Как мога да пусна клип HD ОТ флашката на LG LH5000.Излиза ми съобщение '' файла е невалиден'' .Форматирах я в NTSC и пак не става.

18. Novice
    Тук е от
    Dec 2009

Аз съм вече с 32сл8000, защото нямаха 37лх5000 да ми го сменят, заради повредения тунер. Фърмуера ми 3.40. За радост този тунер работи добре. Чете от НТФС хард диск без проблем само един ХД филм, от вс ХД-та не ми е тръгнал. На 200хц работи перфектно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 151 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе