Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 37 от 151 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно
Резултати от 541 до 555 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Здравейте, имам един въпрос (нищо ново до тук )
    Имам телевизор LG 50PS3000 за сега искам само да разбера дали може да се активира плейването на филми през USB-то и дали мога да активирам THX настройките? И ако отговора е "Да", бихте ли ми го обяснили по-възможно най-дуракоустойчивия начин .

Благодаря предварително на всички отзовали се

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Здравейте, имам един въпрос за LG 42SL9000/9500. Не мога да разбера в крайна сметка DVB тунерът му HD ли е или не... С две думи, гледат ли се HD каналите по родните кабеларки

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от kek
    Привет,

аз съм 3.37
    Ето какво ми отговориха от LG и затова не посмях да рискувам:
    ---------------
    Dear Customer,

there is no newer firmware for that model for the moment, but this long time of changing the channels in DVB is normal, because the tuner gathers the information and then displays it, it do last usually 4-5 sec.

Kind Regards,
    LGE Customer Information Centre

---------------
    хммм. Страно моя беше 3.45 и се downgrade с комбинацията (7-пъти 9 върху опции) до 3.40 така че незнам защо са ти казали че няма нов.Може би са имали предвид че няма нов който да оправя този проблем.

5. Тук е от
    Dec 2009

влязох в сервизното меню начина на коко5 с ИЧ диод ...супер,много съм доволен.... и си качих на флашката един филм ,който тръгна, но след 1 минута изчезна звука ,а отначало се чуваше ,а пък субтитирите въобще не се появиха... има ли някаква тънкост да гледаш филми без проблеми със звука и да ти излизат и суб-овете?

6. Novice
    Тук е от
    Dec 2009

ХД е тунерът "когато работи"

7. Novice
    Тук е от
    Dec 2009

Една от особеностите субтитрите да тръгват е абсолютно еднакво име на двата файла на флашката видео и субтитри.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Здравейте, имам LG 42SL 8500 от 2 седмици вече, но нещо не мога да си настроя картината. Доста се ровичках и ми се струва че я правя все по кофти. Ако може някой да помогне за да го гледам на оптимални настройки по празниците

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Braykov
    Здравейте, имам LG 42SL 8500 от 2 седмици вече, но нещо не мога да си настроя картината. Доста се ровичках и ми се струва че я правя все по кофти. Ако може някой да помогне за да го гледам на оптимални настройки по празниците
    Чети какво съм писал тука:
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,42206.0.html
    Поне да знаеш в каква насока да действаш.

11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

благодаря ти, но май съм тъпичък и но мога баш да разбера как да си го настроя

12. Тук е от
    Oct 2009

Момчета здравейте!От скоро притежавам 37LH5000.Като общо съм доволен,но имам вече питанки
    1.Някой от Варна който е на Мсат може ли да ми каже на DTV кои програми хваща свободно.По точно ме интересува К1,БТВ,Нова...моите само за секунда ги гледам и после стават на квадратчета .Питах Мсат казаха ми,че били кодирани и ми трябва САМ модул дрън-дрън .В момента ми орязан бюджета така,че ша почакат малко .Христослав2 сподели,че ми е слаб сигнала дали е така.
    2.Някой да каже на индианеца как да си настрои всичките програми.Бях на Финландия,смених на "- -"излезе сканиране пуснах и...само аналогови хвана .Наложи се пак да връщам на Финландия.
    3.Как мога да си наглася програмите както искам,примерно: 3 от DTV ,2 от аналоговите да следват и т.н.И защо не мога да променям имената на анологовите програми.Старият ми ТВ Бог да го прости angel можеше.
    4.Каде по-дяволите са намират тези 200Hz имат ли почва у нас и мога ли да си ги спирам когато искам.Къде ли не търсих и рових-няма Да не съм ги отървал по пътя към дома
    Няколко дена чета вече по обстойно нищо не виждам вече изтекоха ми очите. Ако някой може да ми помогне моля да се отзове

13. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от lordv
    Момчета здравейте!От скоро притежавам 37LH5000.Като общо съм доволен,но имам вече питанки
    1.Някой от Варна който е на Мсат може ли да ми каже на DTV кои програми хваща свободно.По точно ме интересува К1,БТВ,Нова...моите само за секунда ги гледам и после стават на квадратчета .Питах Мсат казаха ми,че били кодирани и ми трябва САМ модул дрън-дрън .В момента ми орязан бюджета така,че ша почакат малко .Христослав2 сподели,че ми е слаб сигнала дали е така.
    2.Някой да каже на индианеца как да си настрои всичките програми.Бях на Финландия,смених на "- -"излезе сканиране пуснах и...само аналогови хвана .Наложи се пак да връщам на Финландия.
    3.Как мога да си наглася програмите както искам,примерно: 3 от DTV ,2 от аналоговите да следват и т.н.И защо не мога да променям имената на анологовите програми.Старият ми ТВ Бог да го прости angel можеше.
    4.Каде по-дяволите са намират тези 200Hz имат ли почва у нас и мога ли да си ги спирам когато искам.Къде ли не търсих и рових-няма Да не съм ги отървал по пътя към дома
    Няколко дена чета вече по обстойно нищо не виждам вече изтекоха ми очите. Ако някой може да ми помогне моля да се отзове
    Аз преди няколко дена пуснах МСАТ на един самсунг без карта и си хваща БНТ, БТВ, Нова и ред други които не са кодирани и си работеха добре. Друг е въпроса за качеството и въпреки че не разбирам при цифровия сигнал дали е възможно да дава отклонения при малко по-слаб или силен сигнал но не съм очарован от качеството сравнявайки го със Булсата...
    Имам едно питане за твоя ТВ а именно колко време сканира програмите на МСАТ кабелния ти тунер? Защото в ТМ Варна до Метро който е консултант ме информира за време от порядъка на час че и повече и че имали LG проблем със кабления си тунер и МСАТ сигнала...

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Помощ

Цитат Първоначално публикувано от jujuna
    Здравейте всички.Бих ви бил много благодарен ако ми помогнете.Зарових се във форума,но не намерих ресхение на моя проблем.
    Имам телевизор LG 42PT81 и искам да източа информацията от HDD-то на влашка или някакъв друг вид преносима памет.Според мануела пише,че може,но тази опция ми е сякаш заключена.

Предварително ви благодаря.
    Доколкото си спомням и по други форуми имаше оплаквания от този проблем-но решения никъде.Може би има нещо в сервизното меню с което се отключва тази опция.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

за mariankolev
    hristoslav2
    Кто-нибудь попытался обновить модель SL8000 с прошивкой версии 3.55 ?
    Прошивка версии 3.55, подходит для данной модели ?

Отговори:

а это интересный вопрос еще ни один владелец SL серии не сознался, какая версия прошивки в нем стоит (в принципе, есть подозрение, что может подойти, судя по сервисмануалам - телеки почти одинаковые, но всяко бывает)

Добавление:
    поизучал картинки в сервис мануалах - SL9000 очень мало отличается от LH7000 - разные маркировки процессора (думаю, ни на что не влияет), памяти у 7000-го меньше и у SL9000 - есть некая микруха по управлению/подаче питания на USB.
    Однако шасси разные!!!! LH7000 - LD91D, LH5000 - LD91B, SL9000 - LD91L - оно может влиять, а может и не влиять на прошивку.

http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:16479-35#1308
    Скрывать нечего 42SL8000, Прошивка: V 03.40.00. Телевизор сентябрьского выпуска.

http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:16479-36#1328
    3.55 - глючная! Прошил свой 42LF2510 . На некоторых каналах стал пропадать звук. При переключении канала первую секунду звук есть, далее - тишина. Заметил еще странное явление, если нажать 2 раза кнопку "mute" - звук появляется. Откатился на 3.40 - теперь все нормально

http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:16440-6#256
    В 3.55 авторегулировка громкости стала работать лучше, на старой прошивке часто были провалы в громкости, щас норм. Больше ничего не заметил)

http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:16440-7#265
    Сегодня знакомые взяли на кухню 22LH2000 прошивка 3.40, откатил на 3.15, поменял что нужно, поднял до 3.55, никаких проблем.
    Единственно с первого раза винт не увидел (с собой было 2 шнурка,один тоньше,другой соответственно
    толщее) поменял на толстый все пошло без проблем

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от danymish
    Как мога да пусна клип HD ОТ флашката на LG LH5000.Излиза ми съобщение '' файла е невалиден'' .Форматирах я в NTSC и пак не става.
    Пробвай с друга флашка.
    Цитат Първоначално публикувано от karaul
    Здравейте, имам един въпрос (нищо ново до тук )
    Имам телевизор LG 50PS3000 за сега искам само да разбера дали може да се активира плейването на филми през USB-то и дали мога да активирам THX настройките? И ако отговора е "Да", бихте ли ми го обяснили по-възможно най-дуракоустойчивия начин .

Благодаря предварително на всички отзовали се
    Прочети тук
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg365851

18. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Аз преди няколко дена пуснах МСАТ на един самсунг без карта и си хваща БНТ, БТВ, Нова и ред други които не са кодирани и си работеха добре. Друг е въпроса за качеството и въпреки че не разбирам при цифровия сигнал дали е възможно да дава отклонения при малко по-слаб или силен сигнал но не съм очарован от качеството сравнявайки го със Булсата...
    Имам едно питане за твоя ТВ а именно колко време сканира програмите на МСАТ кабелния ти тунер? Защото в ТМ Варна до Метро който е консултант ме информира за време от порядъка на час че и повече и че имали LG проблем със кабления си тунер и МСАТ сигнала...
    Сканирането ми отне около 30 минути,от които 25 бяха на DTV.Сега го гледаме с жената има подобрение на картината вече не сече дано е било временно това с каналите.
    Благодаря ти за бързият отговор.Наистина всичко е добре за сега.Обаче за другите въпроси как стоят нещата?Подреждането и 200та херца.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 37 от 151 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе