Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 38 от 151 ПърваПърва ... 2836373839404888 ... ПоследноПоследно
Резултати от 556 до 570 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Цитат Първоначално публикувано от lordv
    Сканирането ми отне около 30 минути,от които 25 бяха на DTV.Сега го гледаме с жената има подобрение на картината вече не сече дано е било временно това с каналите.
    Благодаря ти за бързият отговор.Наистина всичко е добре за сега.Обаче за другите въпроси как стоят нещата?Подреждането и 200та херца.
    МСАТ кейбъл 147 DTV програми 22 радиа DTV и 49 аналогови програми настройки страна Швеция вход кабел сканиране пълно и чакане му е майката.В момента всичко е откодирано освем HBO и Cinemax. Кода за XXX програмите е: 0000

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    за mariankolev
    hristoslav2
    Кто-нибудь попытался обновить модель SL8000 с прошивкой версии 3.55 ?
    Прошивка версии 3.55, подходит для данной модели ?

Отговори:

а это интересный вопрос еще ни один владелец SL серии не сознался, какая версия прошивки в нем стоит (в принципе, есть подозрение, что может подойти, судя по сервисмануалам - телеки почти одинаковые, но всяко бывает)

Добавление:
    поизучал картинки в сервис мануалах - SL9000 очень мало отличается от LH7000 - разные маркировки процессора (думаю, ни на что не влияет), памяти у 7000-го меньше и у SL9000 - есть некая микруха по управлению/подаче питания на USB.
    Однако шасси разные!!!! LH7000 - LD91D, LH5000 - LD91B, SL9000 - LD91L - оно может влиять, а может и не влиять на прошивку.

http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:16479-35#1308
    Скрывать нечего 42SL8000, Прошивка: V 03.40.00. Телевизор сентябрьского выпуска.

http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:16479-36#1328
    3.55 - глючная! Прошил свой 42LF2510 . На некоторых каналах стал пропадать звук. При переключении канала первую секунду звук есть, далее - тишина. Заметил еще странное явление, если нажать 2 раза кнопку "mute" - звук появляется. Откатился на 3.40 - теперь все нормально

http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:16440-6#256
    В 3.55 авторегулировка громкости стала работать лучше, на старой прошивке часто были провалы в громкости, щас норм. Больше ничего не заметил)

http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:16440-7#265
    Сегодня знакомые взяли на кухню 22LH2000 прошивка 3.40, откатил на 3.15, поменял что нужно, поднял до 3.55, никаких проблем.
    Единственно с первого раза винт не увидел (с собой было 2 шнурка,один тоньше,другой соответственно
    толщее) поменял на толстый все пошло без проблем

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

има вариант да си върнеш старата версия на фърмуера в случай че не проработи с 3,55/стига да има картина/

5. Тук е от
    Dec 2009

Здравей hristoslav2, ами четох цялата тема, пробвах да натискам "ОК+ОК" и "Меню+Меню" и да натискам 7 пъти 9, 0 или 1 преди да вляза в подменю опции, смених от менюто страната от България на Финландия и......... не иска да влезне в сервизното меню и това си е. Сигурно не правя нещо, както трябва, но все ми се струва, че може и да стане нещо

Благодаря ти за оказаната помощ.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

може би трябва да попиташ apopov
    http://forum.setcom.bg/index.php?action=profile;u=25260
    той успя на неговия PQ3000

вероятно не си направил нещо както трябва пробвай пак

1.При включена плазма натискаме и задържаме на дистанционното управление и на самият телевизор бутона MENU за 8 -10 секунди .
    2.Появява се надпис "Въведете код".
    3.Въвеждаме с дистанционното управление всичко нули.
    Изход от сервизното меню натискаме на дистанционото управление бутона POWER , плазмата се изключва.

7. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от Braykov
    благодаря ти, но май съм тъпичък и но мога баш да разбера как да си го настроя
    Влез в меню,картина и има едно нещо там като съветник за картината много лесничко и просто е направено за хора като нас

Hristoslav2 стана сложи се без никакъв проблем.За сега разлика не открих но не сам и очаквал аз да мога да открия,поне всичко работи

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от mariankolev

Hristoslav2 стана сложи се без никакъв проблем.За сега разлика не открих но не сам и очаквал аз да мога да открия,поне всичко работи
    Радвам се че успя
    ще напиша в FAQ че фърмуера е съвместим с серия LS- потвърдено от теб

10. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    1.При включена плазма натискаме и задържаме на дистанционното управление и на самият телевизор бутона MENU за 8 -10 секунди .
    2.Появява се надпис "Въведете код".
    3.Въвеждаме с дистанционното управление всичко нули.
    Изход от сервизното меню натискаме на дистанционото управление бутона POWER , плазмата се изключва.
    Това го правя и... както казах нищо. Само за малко се появява и изчезва прозорчето което показва номера на програма.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от karaul
    Това го правя и... както казах нищо. Само за малко се появява и изчезва прозорчето което показва номера на програма.
    Погледни на етикета на гърба на телевизора кога е произведен. Ако е след Юли-август то влизането в сервизното меню е блокирано.
    има още 2 метода за влизане в сервизното меню - прочети тук
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:14704

12. Тук е от
    Dec 2009

Мдааа произведен е през Октомври 2009... Това значи ли, че се разделям с мечтата да го поръчкам без сервизно дистанционно или без солиден набор от електроника?

p.s. Благодаря за отговорите !

13. Тук е от
    Nov 2009

Мдааа произведен е през Октомври 2009... Това значи ли, че се разделям с мечтата да го поръчкам без сервизно дистанционно или без солиден набор от електроника?

моя е произведен декември 2009 и няма проблеми

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от fluky
    моя е произведен декември 2009 и няма проблеми
    Е добре де, как точно го постигаш, аз правя всичко както е описано в това "ръководство", но не става. Не се появява прозорец за пароли а само оня прозорец с името и номера на програмата премигва през няколко секунди.

p.s. Всъщност забравих да допълня, че Софт.версия: V3.40.0

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Здравейте. Аз съм с 37LH7000 и софт.3.24. Дали бих имал някакви проблеми при качването на софт.3.55? Имам предвид някой качвал ли е този софт.на този модел. Също в какво се изразяват подобренията /ако има такива/? Има няколко неща, за който питам дали са оправени едното е много слабия звук при гледане от USB и другото е бавното превключване на каналите.
    Имам и още две питания: Когато разглежда снимки през USB, защо не мога да си корегира нищо в настройките на картината /дава твърде голяма цветност/? Сега за дъжава съ сложил"--" и нямам проблеми с хващането на всички канали, но в този режим не мога да си настроя часовника на телевизора. Дава ми че съм -GMT1 и менютата за настройка не са активни. На коя държава трябва да настроя телевизора, за да нямам проблеми с настойката на програмите и часовника?

17. getzov
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от sms71
    Здравейте. Аз съм с 37LH7000 и софт.3.24. Дали бих имал някакви проблеми при качването на софт.3.55? Имам предвид някой качвал ли е този софт.на този модел. Също в какво се изразяват подобренията /ако има такива/? Има няколко неща, за който питам дали са оправени едното е много слабия звук при гледане от USB и другото е бавното превключване на каналите.
    Имам и още две питания: Когато разглежда снимки през USB, защо не мога да си корегира нищо в настройките на картината /дава твърде голяма цветност/? Сега за дъжава съ сложил"--" и нямам проблеми с хващането на всички канали, но в този режим не мога да си настроя часовника на телевизора. Дава ми че съм -GMT1 и менютата за настройка не са активни. На коя държава трябва да настроя телевизора, за да нямам проблеми с настойката на програмите и часовника?
    Настрой си за страна Финландия,сега без страна просто не знае в кой часови пояс си.
    Другите проблеми са на всички ТВ от тази марка,да се надяваме на ъпдейтите

18. Тук е от
    Dec 2008

На един ИЧ светодиод ако викаш "солиден набор от електроника"...

п.п. Братушките май са успяли и с обикновен светодиод

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 38 от 151 ПърваПърва ... 2836373839404888 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе