Ами опитаи нищо не губиш и без това нямаш друг изход .Успех дано да ти го сменят.
Ами опитаи нищо не губиш и без това нямаш друг изход .Успех дано да ти го сменят.
не се занимавай със сервизи!Първоначално публикувано от althon
Има начин да спасиш ТВто. Трябва ти нулмодем кабел с който да заредиш нов фирмуеър.
Но си иска повече познания, или поне познания по руски. Не съм правил номера и на този етап не съм се интерисувал как става.
тук: http://forum.ixbt.com/ ще намериш повече инфо.
Успех
Един изгоря вече , все пак риск си има както бях казал по рано , затова и не бутам повече.Първоначално публикувано от althon
Здравейте!
Правилно ли съм разбрал, че на по-новите LG-та отключването на USB е възможно само ако имаме кабел RS232 PC -> TV? Ако е така - откъде да си купя такъв?
Между другото, днес ходих да ги разгледам в Техномаркет и Технополис. И - Изненада! От днес, коледно 42LH2000 и 42LF2510, между които се колебаех, са с по 100лв отгоре . Първият е 1200лв, а беше 1100. Вторият мисля беше 1300.
Прочетох цялата тема,не намерих отговор. HELP PLS.Първоначално публикувано от shakapld
Да-може.Първоначално публикувано от abv
вероятно е имало проблем при качването на фърмуераПървоначално публикувано от althon
пробвай
https://forum.setcombg.com/****************/file/3915274
Иначе има метод но телевизора трябва да влезе в работен режим и да има картина
В телевизорa има защита от неправилен (погрешен) ъпгрейд. Телевизора пази двата последни качени в него фърмуери _различни_ версии. "Превключването" помежду им може да става по следният способ - натискаме бутона "меню", избираме пункт "Опции" (но не влизаме в него!) и седем пъти натискаме на дистанционното бутона "9", появява се съответно съобщение и след изключване и повторно включване телевизора ще ви предложи да пресканирате каналите, фърмуера ще е резервният. Фърмуера се превключва "по кръг". Не злоупотребявайте с този способ!!!
върни го в магазина - а аз ще напиша едно предупреждение в поста с фърмуерите за този модел
Да неса платени? Звъни на кабелният си оператор и обясни проблема.Първоначално публикувано от shakapld
Здравейте отново! Днес отидох до магазина и ми го смениха. Вече няма да правя такива гимнастики преди да доказано, че работят, поне от няколко човека За сега само активирах плеъра, което ми е напълно достатъчно. Благодаря на отзовалите се и на всички, който помагат тук във форума. Успех и весело посрещане на Коледата
Аз съм със 42LH3000 и след като върнах по старата 3.15 версия,направих настроиките от сервизното меню,след това качих 3.55.РАботи си нормално.Ако изкам достъп до сервизното меню ги въртя в кръг.
А какво има 3.55, което 3.40 (с такъв го получих и след активирането на плеъра го върнах) няма? Има ли смисъл да го ъпдейтвам?
Здравейте
от каде е най правилно да извадя звук за колони 2 + 1 като изключим цифровия изход, в момента съм ги свързал през изхода за слушалки
но неми се струва най правилно.
телевизора е LG LH 5000 32''.
Изкам да пoпитам,MKV convert съвместим ли е с win7 защото все още не мога да си конввертирам аудиото от DTS в AC3 .Един приател се мъчи и нищо.Някои да предложи друга програма.
по назад в темата има програма за конвертиране на звука AudioConverter.При мене бачка и на 7 и ХП.
Може ли отговор на този въпрос.Първоначално публикувано от althon
Здравейте и честита коледа на всички,
Преди около месец си взел LG 42LH50YD.
Всичко си беше добре докато реших да му обновя фирмуера мислех че ще ми тръгнат субтитрите но стана по голяма беля. Изчезна ми антената и звука на DivX, иначе може да се пускат филми през USB но без звук. Сякаш фирмуера не поддържа хардуера както трябва.
Проблема мисля че се оказа в това че съм сложил европейски фирмуер, а за тук не мога да намеря подходящ.
Намирам се в Австралия и изглежда е някаква тукашна версия но я няма никъде в интернет, само европейски версии намирам в нета.
Ако някой знае от къде да се здобия с такава версия като за AU/NZ да пише.
Благодаря предварително.
Опита ли да се свържеш с местното представителство на LG и да попиташ за фърмуер?Първоначално публикувано от plameniv
Ето и един линк, който може би знаеш: http://www.lge.com/au/tv-audio-video...v-42LH50YD.jsp
Както и този: http://www.lge.com/au/support/produc...roduct-profile