Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 34 от 151 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно
Резултати от 496 до 510 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Ами опитаи нищо не губиш и без това нямаш друг изход .Успех дано да ти го сменят.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от althon
    Това разваля ли гаранцията? И ако отида утре дали ще ми го сменят направо, защото го купих тази вечер ( ТехноМаркет )?
    Баси, много ми е гадно. За един час и му е------ -----айката. Много тъпо.
    не се занимавай със сервизи!
    Има начин да спасиш ТВто. Трябва ти нулмодем кабел с който да заредиш нов фирмуеър.
    Но си иска повече познания, или поне познания по руски. Не съм правил номера и на този етап не съм се интерисувал как става.
    тук: http://forum.ixbt.com/ ще намериш повече инфо.

Успех

4. Banned
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Здравейте, от днес съм собственик на 32LH2000 и съм доволен от покупката. Отключих DivX плеъра, както е обяснено, но реших да го ъпгрейдна до 3.55 ( дадох ОК за инсталацията, зареди се до 100% след което се изключи и повече не се включи, тогава стана нещо ( чаках около 10 мин.). Телевизора седи в "StandBy" режим и не ще да се пусне. Какво съм сгрешил и как мога да го оправя? Ползвах този ъпдейт http://www.megaupload.com/?d=I6OWGKMB Благодаря на всички вас, който помагат на невежите като мен
    Един изгоря вече , все пак риск си има както бях казал по рано , затова и не бутам повече.

5. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте!
    Правилно ли съм разбрал, че на по-новите LG-та отключването на USB е възможно само ако имаме кабел RS232 PC -> TV? Ако е така - откъде да си купя такъв?

Между другото, днес ходих да ги разгледам в Техномаркет и Технополис. И - Изненада! От днес, коледно 42LH2000 и 42LF2510, между които се колебаех, са с по 100лв отгоре . Първият е 1200лв, а беше 1100. Вторият мисля беше 1300.

6. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от shakapld
    Здравейте,нагласих си КАМ модула за цифрова телевизия и хваштам 2-ва ХД канала,обаче катo дам на тях и ми пише че нямам достъп за тях,модела ми е 42LH4000,има ли начин да ги пусна през КАМ модула или ми трябва друго устроиство?
    Прочетох цялата тема,не намерих отговор. HELP PLS.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от abv
    Моля кажете със сигурност на 32LH2000 могат ли да се гледат филми с БГ субтитри през USB (флашка) или не. Имам набелязани няколко варианта и утре ще ходя да вземам. От вашия отговор зависи дали този модел да отпадне или да го вземам.
    Да-може.
    Здравейте, от днес съм собственик на 32LH2000 и съм доволен от покупката. Отключих DivX плеъра, както е обяснено, но реших да го ъпгрейдна до 3.55 ( дадох ОК за инсталацията, зареди се до 100% след което се изключи и повече не се включи, тогава стана нещо ( чаках около 10 мин.). Телевизора седи в "StandBy" режим и не ще да се пусне. Какво съм сгрешил и как мога да го оправя? Ползвах този ъпдейт http://www.megaupload.com/?d=I6OWGKMB Благодаря на всички вас, който помагат на невежите като мен
    вероятно е имало проблем при качването на фърмуера
    пробвай
    https://forum.setcombg.com/****************/file/3915274

Иначе има метод но телевизора трябва да влезе в работен режим и да има картина

В телевизорa има защита от неправилен (погрешен) ъпгрейд. Телевизора пази двата последни качени в него фърмуери _различни_ версии. "Превключването" помежду им може да става по следният способ - натискаме бутона "меню", избираме пункт "Опции" (но не влизаме в него!) и седем пъти натискаме на дистанционното бутона "9", появява се съответно съобщение и след изключване и повторно включване телевизора ще ви предложи да пресканирате каналите, фърмуера ще е резервният. Фърмуера се превключва "по кръг". Не злоупотребявайте с този способ!!!

върни го в магазина - а аз ще напиша едно предупреждение в поста с фърмуерите за този модел
    Цитат Първоначално публикувано от shakapld
    Прочетох цялата тема,не намерих отговор. HELP PLS.
    Да неса платени? Звъни на кабелният си оператор и обясни проблема.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте отново! Днес отидох до магазина и ми го смениха. Вече няма да правя такива гимнастики преди да доказано, че работят, поне от няколко човека За сега само активирах плеъра, което ми е напълно достатъчно. Благодаря на отзовалите се и на всички, който помагат тук във форума. Успех и весело посрещане на Коледата

10. Тук е от
    Dec 2009

Аз съм със 42LH3000 и след като върнах по старата 3.15 версия,направих настроиките от сервизното меню,след това качих 3.55.РАботи си нормално.Ако изкам достъп до сервизното меню ги въртя в кръг.

11. Тук е от
    Dec 2009

А какво има 3.55, което 3.40 (с такъв го получих и след активирането на плеъра го върнах) няма? Има ли смисъл да го ъпдейтвам?

12. Тук е от
    Apr 2005

Здравейте
    от каде е най правилно да извадя звук за колони 2 + 1 като изключим цифровия изход, в момента съм ги свързал през изхода за слушалки
    но неми се струва най правилно.
    телевизора е LG LH 5000 32''.

13. Тук е от
    Dec 2009

Изкам да пoпитам,MKV convert съвместим ли е с win7 защото все още не мога да си конввертирам аудиото от DTS в AC3 .Един приател се мъчи и нищо.Някои да предложи друга програма.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2005

по назад в темата има програма за конвертиране на звука AudioConverter.При мене бачка и на 7 и ХП.

16. Тук е от
    Dec 2009

А какво има 3.55, което 3.40 (с такъв го получих и след активирането на плеъра го върнах) няма? Има ли смисъл да го ъпдейтвам?
    Може ли отговор на този въпрос.

17. Тук е от
    Jun 2002

Здравейте и честита коледа на всички,

Преди около месец си взел LG 42LH50YD.
    Всичко си беше добре докато реших да му обновя фирмуера мислех че ще ми тръгнат субтитрите но стана по голяма беля. Изчезна ми антената и звука на DivX, иначе може да се пускат филми през USB но без звук. Сякаш фирмуера не поддържа хардуера както трябва.
    Проблема мисля че се оказа в това че съм сложил европейски фирмуер, а за тук не мога да намеря подходящ.
    Намирам се в Австралия и изглежда е някаква тукашна версия но я няма никъде в интернет, само европейски версии намирам в нета.
    Ако някой знае от къде да се здобия с такава версия като за AU/NZ да пише.
    Благодаря предварително.

18. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от plameniv
    Здравейте и честита коледа на всички,

Преди около месец си взел LG 42LH50YD.
    Всичко си беше добре докато реших да му обновя фирмуера мислех че ще ми тръгнат субтитрите но стана по голяма беля. Изчезна ми антената и звука на DivX, иначе може да се пускат филми през USB но без звук. Сякаш фирмуера не поддържа хардуера както трябва.
    Проблема мисля че се оказа в това че съм сложил европейски фирмуер, а за тук не мога да намеря подходящ.
    Намирам се в Австралия и изглежда е някаква тукашна версия но я няма никъде в интернет, само европейски версии намирам в нета.
    Ако някой знае от къде да се здобия с такава версия като за AU/NZ да пише.
    Благодаря предварително.
    Опита ли да се свържеш с местното представителство на LG и да попиташ за фърмуер?
    Ето и един линк, който може би знаеш: http://www.lge.com/au/tv-audio-video...v-42LH50YD.jsp
    Както и този: http://www.lge.com/au/support/produc...roduct-profile

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 34 от 151 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе