Не.Първоначално публикувано от elcos
Макар, че един младеж се появи тук и каза, че ставало, но никой не потвърди. Аз лично съм карал няколко мои човека да го проверят, но без успех. Става дума за DTS.
Не.Първоначално публикувано от elcos
Макар, че един младеж се появи тук и каза, че ставало, но никой не потвърди. Аз лично съм карал няколко мои човека да го проверят, но без успех. Става дума за DTS.
Ами да не те разочеровам много но има един два проблема.Тунера ти неработи вече и компонентния вход и той.Ако си със Set box няма да имаш проблем най вероятно е през Scart а той работи .Но ако решиш да ползваш тунера на ТВ-то няма да можеш .Не се мъчи да връщаш FW нестава.Попитах познат в сервиз и той ми обясни това което съм написъл в горният пост.Първоначално публикувано от kek
Благодаря lazarus. Е това вече е кофти! А при Самсунзите как стои същия въпрос? (малко офф - сори).Първоначално публикувано от lazarus18
Ти даде ли своя в сервиз ? Попитай и за фърмуер за този модел ,че LG не ми отговарят /вече 8 дена/.Вероятно или не знаят това какво е или не съм им симпатиченПървоначално публикувано от mariankolev
Ами само питах дали има лесен начин и тои се засмя и ми се скара .Каза че имало едни хора с едни квадратни глави който са расли в аквариум и са го мислили тоз телевизор толкова време и са решили така да бъде та какви сме били ний че да базараме там кадето не ние работа .Ама после се успокой.За нов FW нищо не каза само беше категоричен за стария че нямало шанс .Самия FW си пазел по сериозно фаиловете и с команди от дистанционото неставало набивало му се някаква джаджа и затривали всякъква информация от чипа и се слагал тогава FW.Или смяна на платката което той предложи но там е само с познат защото се изфабрикувала някаква повреда и така.Но аз силно се надявъм с нов да се получи и ще изчакъм за сега, не ми е проблем не ги използвъм тези изходи.Ако намериш нещо обади се ще тествам с радост и то по обстойно този път (всичко )Първоначално публикувано от hristoslav2
Тествано и РАБОТИ! Малко трудно намерих дистанционното по магазините. Накрая купих 42LH5000 и не ми беше необходимо за да отключвам плеъра, но вече бях купил дистанционното и пробвах дали може да се влезе в сервизния режим.Първоначално публикувано от puump
Маи не му е точно тук мястото ,но все пак има доста специалисти тук и да питам: Някои знае ли какточно се правят настроиките на Видеокарта Nvidia кам телевизора 4е аз както и да ги глася до сега все ми изкарва хората като смачкани?Всякакви резолиуции сменях но не става.То поне разтеглени да бяха както на телевизиите е по принцип ,а то сплескани ????????????
Здравейте докато турсех инфо за тел ми LG - 32LG2000 попаднах на форума и сам мн радостен и искам да ви попитам нещо прочетох някой неща в форума и сам ги направил а те са да си сменя страната (сега е на Финл.) и ми излезе цифровия тунер но немога да хвана нищо а знам че по кабела за кабелната ТВ има цифров сигнал може ли някой да ми помогне моля ви :/ възможно ли е да хващам цифрова с моя тунер и какво още мога да направя за да подобря ТВ то благодаря ще чакам отговор
Привет ddd3xxxПървоначално публикувано от ddd3xxx
Добре е да уточниш кой е кабелният ти оператор.Някои използват система да кодировка Griffin и при тях не става да гледаш с тунера на телевизора-става само с външен техен Sat-top-box.
За всички които нямат MPEG-4 но имат CI слот.Фирмата NEOTION предлага различни продукти на тази база включително и модели с IP т.е през CI можем да си вържем ТВ-то в мрежата. За сега за цените не е ясно продукта е нов ето линк: http://www.neotion-pocket.com/
Здравей Христослав2 кабелният ми оператор е КТ Бац Петрич.Привет ddd3xxx
Добре е да уточниш кой е кабелният ти оператор.Някои използват система да кодировка Griffin и при тях не става да гледаш с тунера на телевизора-става само с външен техен Sat-top-box.
Също така ЦИ Информацията неми е активна но тва не кой знае какво
Вече прочетох твой отговор че неможе да ползвам УСБ за гледане на филми , музика , картинки , но има ли нещо др което мога да вклуча и да ползвам в секретното меню това което излиза след като задържиш ОК ОК
Здравейте м/е ли някой да ми помогне с инфо за LG 32LG2000 успях да разбера някой неща като как да си отключа цялото мену като сменя страната на Финл.
Интересува ме:
- може ли да се направи така че да се ползва флашка както става на някои др ТВ от същата марка
- мога ли да хващам цифрови канали след като имам цифров тунер и по КТ Бац Петрич тече цифров сигнал но неуспявам да хвана нищо
- как да ползвам сервизното меню
Дано да има хора които да могат да ми помогнат Благодаря предварително
Имам един въпрос разполагам с LG 26LH2000 с по-стара версия на софтуера.Активирах USB от сервизното меню благодарение на информацията публикувана в този форум.Активирах също и функцията THX Media Director но в менюто за видовете настройка на картината не ми излза както е упоменато "THX Кино" а излиза само "кино" при положение че в "опця" от главното меню на ТВ. съм задал включена тази фунция ?! Реално не намирам никаква разлика в качеството на картината било то в цифровите SD и HD канали.
ПриветПървоначално публикувано от ddd3xxx
Позвъни на кабелният си оператор и ги попитай дали предлагат CAM modul и карта за да гледаш без техният приемник
0745/60661
0745/29713
http://bactv.hit.bg/
Не може да гледаш филми на твоят LG 32LG2000 защото е на различно шаси и с различен процесор от моделите 2009г.Не пипай нищо в сервизното меню /не може да си активираш нищо допълнително най-много да си блокираш телевизора/
Реално няма разлика в картината ,ащото телевизорите модели / LH2000/3000/4000/5000 /НЯМАТ запаметена THX калибрация на картината.Първоначално публикувано от jcc
От кабелиниия ми оператор КТ Бац Петрич казаха, че програмите били кодирани и трябва да дойдат техни хора да са ми настроят цифровия тунер на ТВ то но така ще трябва да плащам :/
- дали има начин аз да го направя тва без да ги викам тях, като дам да избира на цифров тунер няма кои знае какви настройки каде ще ги правят неми е ясно ? ТВ то ми е LG 32LG2000 може ли да го настроя аз ? знае ли някои как става тва?