Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 61 от 151 ПърваПърва ... 1151596061626371111 ... ПоследноПоследно
Резултати от 901 до 915 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Цитат Първоначално публикувано от elcos
    Извинявам се ако питам нещо на което е отговорено, но като заговорихме за DTS звук LH4000/LH5000 могат ли да изкарат DTS/AC3 сигнала от вградения плеър през оптичния изход към външен декодер?
    Не.
    Макар, че един младеж се появи тук и каза, че ставало, но никой не потвърди. Аз лично съм карал няколко мои човека да го проверят, но без успех. Става дума за DTS.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от kek
    Привет,

Извинявай, не разбрах кое е проблема: това че се слага фирм на LH7000 на SL или че не трябва да се слага по принцип 3.55 ако имаш 3.47(48)?
    Защото, аз (както го коментирахме), на SL8000(3.37) сложих фирм 3.55 LH7000. Сбъркал ли съм и какво се замазва?

Благодаря.
    Ами да не те разочеровам много но има един два проблема.Тунера ти неработи вече и компонентния вход и той.Ако си със Set box няма да имаш проблем най вероятно е през Scart а той работи .Но ако решиш да ползваш тунера на ТВ-то няма да можеш .Не се мъчи да връщаш FW нестава.Попитах познат в сервиз и той ми обясни това което съм написъл в горният пост.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Не.
    Макар, че един младеж се появи тук и каза, че ставало, но никой не потвърди. Аз лично съм карал няколко мои човека да го проверят, но без успех. Става дума за DTS.
    Благодаря lazarus. Е това вече е кофти! А при Самсунзите как стои същия въпрос? (малко офф - сори).

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от mariankolev
    Ами да не те разочеровам много но има един два проблема.Тунера ти неработи вече и компонентния вход и той.Ако си със Set box няма да имаш проблем най вероятно е през Scart а той работи .Но ако решиш да ползваш тунера на ТВ-то няма да можеш .Не се мъчи да връщаш FW нестава.Попитах познат в сервиз и той ми обясни това което съм написъл в горният пост.
    Ти даде ли своя в сервиз ? Попитай и за фърмуер за този модел ,че LG не ми отговарят /вече 8 дена/.Вероятно или не знаят това какво е или не съм им симпатичен

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Ти даде ли своя в сервиз ? Попитай и за фърмуер за този модел ,че LG не ми отговарят /вече 8 дена/.Вероятно или не знаят това какво е или не съм им симпатичен
    Ами само питах дали има лесен начин и тои се засмя и ми се скара .Каза че имало едни хора с едни квадратни глави който са расли в аквариум и са го мислили тоз телевизор толкова време и са решили така да бъде та какви сме били ний че да базараме там кадето не ние работа .Ама после се успокой.За нов FW нищо не каза само беше категоричен за стария че нямало шанс .Самия FW си пазел по сериозно фаиловете и с команди от дистанционото неставало набивало му се някаква джаджа и затривали всякъква информация от чипа и се слагал тогава FW.Или смяна на платката което той предложи но там е само с познат защото се изфабрикувала някаква повреда и така.Но аз силно се надявъм с нов да се получи и ще изчакъм за сега, не ми е проблем не ги използвъм тези изходи.Ако намериш нещо обади се ще тествам с радост и то по обстойно този път (всичко )

7. Member Аватара на myrshavija
    Тук е от
    Nov 2004
    Живее в
    София, Дружба 2

Цитат Първоначално публикувано от puump
    Здравейте. Да споделя и аз как влязох във сервизното меню на LG 32 LH3000 вер.3.48.
    от Технополис люлин си бях купил универсално дистанционно модел THOMSON ROC 3205.
    което ползвам на друг телевизор и реших да го пробвам на LG-то,настрох дистанционното на автоматично търсене откри телевизора но
    много малко бутони бяха активни но не това бе най важното. Натиснах бутона SHIFT след това бутона AV и телевизора поиска пин код,
    въведох четири нули, но от оригиналното дистанционно просто защото на универсалното не му бяха активни бутоните, и се появи
    сервизното меню. Активирах плеъра излязох от менюто и всичко е окей,
    Дано съм помогнал.
    Тествано и РАБОТИ! Малко трудно намерих дистанционното по магазините. Накрая купих 42LH5000 и не ми беше необходимо за да отключвам плеъра, но вече бях купил дистанционното и пробвах дали може да се влезе в сервизния режим.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Велико Търново

Маи не му е точно тук мястото ,но все пак има доста специалисти тук и да питам: Някои знае ли какточно се правят настроиките на Видеокарта Nvidia кам телевизора 4е аз както и да ги глася до сега все ми изкарва хората като смачкани?Всякакви резолиуции сменях но не става.То поне разтеглени да бяха както на телевизиите е по принцип ,а то сплескани ????????????

10. Тук е от
    Feb 2010

Здравейте докато турсех инфо за тел ми LG - 32LG2000 попаднах на форума и сам мн радостен и искам да ви попитам нещо прочетох някой неща в форума и сам ги направил а те са да си сменя страната (сега е на Финл.) и ми излезе цифровия тунер но немога да хвана нищо а знам че по кабела за кабелната ТВ има цифров сигнал може ли някой да ми помогне моля ви :/ възможно ли е да хващам цифрова с моя тунер и какво още мога да направя за да подобря ТВ то благодаря ще чакам отговор

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ddd3xxx
    Здравейте докато турсех инфо за тел ми LG - 32LG2000 попаднах на форума и сам мн радостен и искам да ви попитам нещо прочетох някой неща в форума и сам ги направил а те са да си сменя страната (сега е на Финл.) и ми излезе цифровия тунер но немога да хвана нищо а знам че по кабела за кабелната ТВ има цифров сигнал може ли някой да ми помогне моля ви :/ възможно ли е да хващам цифрова с моя тунер и какво още мога да направя за да подобря ТВ то благодаря ще чакам отговор
    Привет ddd3xxx
    Добре е да уточниш кой е кабелният ти оператор.Някои използват система да кодировка Griffin и при тях не става да гледаш с тунера на телевизора-става само с външен техен Sat-top-box.

12. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

За всички които нямат MPEG-4 но имат CI слот.Фирмата NEOTION предлага различни продукти на тази база включително и модели с IP т.е през CI можем да си вържем ТВ-то в мрежата. За сега за цените не е ясно продукта е нов ето линк: http://www.neotion-pocket.com/

13. Тук е от
    Feb 2010

Привет ddd3xxx
    Добре е да уточниш кой е кабелният ти оператор.Някои използват система да кодировка Griffin и при тях не става да гледаш с тунера на телевизора-става само с външен техен Sat-top-box.
    Здравей Христослав2 кабелният ми оператор е КТ Бац Петрич.
    Също така ЦИ Информацията неми е активна но тва не кой знае какво
    Вече прочетох твой отговор че неможе да ползвам УСБ за гледане на филми , музика , картинки , но има ли нещо др което мога да вклуча и да ползвам в секретното меню това което излиза след като задържиш ОК ОК

14.  

15. Тук е от
    Feb 2010

LG 32LG2000 ...

Здравейте м/е ли някой да ми помогне с инфо за LG 32LG2000 успях да разбера някой неща като как да си отключа цялото мену като сменя страната на Финл.
    Интересува ме:

- може ли да се направи така че да се ползва флашка както става на някои др ТВ от същата марка
    - мога ли да хващам цифрови канали след като имам цифров тунер и по КТ Бац Петрич тече цифров сигнал но неуспявам да хвана нищо
    - как да ползвам сервизното меню

Дано да има хора които да могат да ми помогнат Благодаря предварително

16. jcc
    jcc е офлайн

Тук е от
    Dec 2005

Имам един въпрос разполагам с LG 26LH2000 с по-стара версия на софтуера.Активирах USB от сервизното меню благодарение на информацията публикувана в този форум.Активирах също и функцията THX Media Director но в менюто за видовете настройка на картината не ми излза както е упоменато "THX Кино" а излиза само "кино" при положение че в "опця" от главното меню на ТВ. съм задал включена тази фунция ?! Реално не намирам никаква разлика в качеството на картината било то в цифровите SD и HD канали.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ddd3xxx
    Здравейте м/е ли някой да ми помогне с инфо за LG 32LG2000 успях да разбера някой неща като как да си отключа цялото мену като сменя страната на Финл.
    Интересува ме:

- може ли да се направи така че да се ползва флашка както става на някои др ТВ от същата марка
    - мога ли да хващам цифрови канали след като имам цифров тунер и по КТ Бац Петрич тече цифров сигнал но неуспявам да хвана нищо
    - как да ползвам сервизното меню

Дано да има хора които да могат да ми помогнат Благодаря предварително
    Привет
    Позвъни на кабелният си оператор и ги попитай дали предлагат CAM modul и карта за да гледаш без техният приемник
    0745/60661
    0745/29713
    http://bactv.hit.bg/
    Не може да гледаш филми на твоят LG 32LG2000 защото е на различно шаси и с различен процесор от моделите 2009г.Не пипай нищо в сервизното меню /не може да си активираш нищо допълнително най-много да си блокираш телевизора/
    Цитат Първоначално публикувано от jcc
    Имам един въпрос разполагам с LG 26LH2000 с по-стара версия на софтуера.Активирах USB от сервизното меню благодарение на информацията публикувана в този форум.Активирах също и функцията THX Media Director но в менюто за видовете настройка на картината не ми излза както е упоменато "THX Кино" а излиза само "кино" при положение че в "опця" от главното меню на ТВ. съм задал включена тази фунция ?! Реално не намирам никаква разлика в качеството на картината било то в цифровите SD и HD канали.
    Реално няма разлика в картината ,ащото телевизорите модели / LH2000/3000/4000/5000 /НЯМАТ запаметена THX калибрация на картината.

18. Тук е от
    Feb 2010

От кабелиниия ми оператор КТ Бац Петрич казаха, че програмите били кодирани и трябва да дойдат техни хора да са ми настроят цифровия тунер на ТВ то но така ще трябва да плащам :/
    - дали има начин аз да го направя тва без да ги викам тях, като дам да избира на цифров тунер няма кои знае какви настройки каде ще ги правят неми е ясно ? ТВ то ми е LG 32LG2000 може ли да го настроя аз ? знае ли някои как става тва?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе