Искате да кажете,че TOSHIBA 32AV635 по картина бие всичко 32' до 1200лв.? Макар че струва 750лв.?Първоначално публикувано от nkd
Искате да кажете,че TOSHIBA 32AV635 по картина бие всичко 32' до 1200лв.? Макар че струва 750лв.?Първоначално публикувано от nkd
Първоначално публикувано от biser_p
Здравей biser_p. Аз също съм абонат на корес, за да хванеш тяхните програми трябва ръчно да въведеш всички настройки както следва. на телевизора задаваш
на страна чертички, ръчна настройка , начална честота 20000,скорост 7000, модулиране 128QAM ,ID-1-ako си ги въвел правилно ще ти изпише че има сигнал даваш му да търси и ще хванеш
всичките цифрови ,SD и HD програми.
И аз от месец следя двете LG-та LH5000 LH7000 32 ИНЧА
Така и не мога да реша кой от двата да избера,особено като са на една цена от вчера.
В Техномаркет ми казаха че през флашката не изкарва всички аудио формати при гледане на филми.
Също не са сигурни дали при плейване през флашката може да извади звука през домашно кино.
Ако съм неточен в изказа си,моля да бъда извинен от останалите участници.
Моля за вашето мнение и опит.
Много добре са ти го казали. Проблема с аудиото го има на всеки телевизор с плеър. По-специалнйо със DTS звука. Отделно не можеш да правиш корекции на картината докато гледаш през флашка, което също е кофти.
Иначе ако на една цена LH7000 е по-добрия според мен.
Мерси puump, като се прибера веднага ще пробвам и ще кажа какво е станало.
Благодаря ,lazarus18.Предполагам,че DTS е някакъв аудио формат.
А за домашното кино звука не разбрах дали излиза като плейваш филми от флашка.
Аз използвам тази програмка MKV2AC3, за преoбразуване на DTS аудио на mkv филми и после нямам грижи със звука през медия плеъра на ТВ-то... Имаше някъде назад във форума линк но можеш да е свалиш и от замундата... На 7-8Гб. mkv филм става за 20 мин.преобразуването на аудиото аз съм със dual core 1,8Ghz процесор 2Мб кеш и 2Gb DDR на компа.Първоначално публикувано от kaliman
незнам какво си гледъл но имам този модел у нас и да ти кажа нищо хубаво невиждам в него.А да те попитам 100 hz пускахте ли ги ? Имам малка база за сравнение у нас LG 37SL8000,Samsung 40A536 и тая TOSHIBA (подарена).Първо менюто е много объркано,LG e с най-лесното за работа меню,за картина да не говори,незнам дали не е от това че е скъпичак модел този който имам но като гледам характеристиката на LH5000 не пада по долу .Да не те е настройвал някой против LGПървоначално публикувано от nugya
Аз писах по рано за моите впечетления от TOSHIBA32AV635 и за обработката му на SD сигнал и то сравнявайки го с LH2000 но всеки сам си гледа и си решава окончателно със собстевните си очи...аз определено избрах LG-то... За менюто на LG-то и на мен ми харесва и не виждам да разпъва 'дефектно'... Но все пак аз съм обикновен потребител!Първоначално публикувано от mariankolev
Несъм казал всичко 32-до 1200,а само сравнявах двата заштото неможех дасе реша кои от двата да избера.Заштото LG-мисе искаше дае нали бие по харектеристики,но и 100hz за съжаление бяха включени.Всеки сам си решава.Първоначално публикувано от werti
Прав си щом ти е харесало как се вижда .Незнам само за Tru Motiona би трябвало да те е впечатлило поне с мен беше така това така леко мазничко и гладко да варвят картините си е другоПървоначално публикувано от nugya
Здравейте,
Аз съм нов потребител в този форум и от няколко дни радостен собственик на LG 42LH9000 (firmware 3.40).
Първо искам да благодаря на hristoslav2 за изключително полезния thread и на koko5 за софтуера и ясните обяснения с помоща, на които успях да вляза в INSTART менюто. Причината да се ровичкам в менюто е, че искам да проверя дали бройката, която са ми дали не е била използвана като мостра в магазина преди това. Имам такива опасения понеже пристигна в доста окаян кашон, батериите за дистанционното липсваха и имаше мръсотия по рамката и матрицата тук таме.
Разходката ми из сервизното меню повдигна повече въпроси обаче. Първо видях UTT: 0, но веднага след това намерих и опция за нулиране на брояча (не знам защо от LG биха вкарали такава опция), така че това не ми помогна много. След това се насочих към Power Off Status менюто. Там намерих следните записи:
0.POWER_OFF_BY_INSTOP - Какво означава това? Някой има ли идея?
1.POWER_OFF_BY_ACDET - Това установих че се записва, когато директно извадиш кабела от контакта.
2.POWER_OFF_BY_ACDET
3.POWER_OFF_BY_ACDET
4.POWER_OFF_BY_SW_DW - Също бих искал да разбера какво е. Първоначално помислих, че това е ъпгреид на firmware, но сега не съм сигурен
5.POWER_OFF_BY_REMOTE_KEY - От ДУ
6.POWER_OFF_BY_RS232C - Това изключване с команда през серийния порт ли означава?
7.POWER_OFF_BY_ACDET
8....126.POWER_OFF_BY_UNKNOWN - не намерих информация, но моето предположение е че това са просто все още не попълнените редове във таблица с фиксиран размер
Първият ми въпрос е, възможно ли е да се изтрива този списък? Ако не, второ, възможно ли е всичките POWER_OFF_BY_UNKNOWN записи да не са просто празни редове в статус таблицата, а някой да си е играл да препълни таблицата за да заличи предишна дейност? Какво би довело до записване на такъв статус? Аз не можах да го възпроизведа. Също, някой има ли представа какво значат другите статуси и какво му се е случило на моя телевизор преди да стигне до мене?
Много ще съм благодарен ако някой може да ми отговори по- скоро, тъй като се чудя дали да върна телевизора и да искам друга бройка.
Благодаря