Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 63 от 151 ПърваПърва ... 1353616263646573113 ... ПоследноПоследно
Резултати от 931 до 945 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2008

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Това отдавна съм го забелязал и споделил и то не само в сравнение с LG ! А когато сравняваме с моделите на Тошиба със 100/200хц. и 1920х1080 нещата са още по-отчетливи.
    Искате да кажете,че TOSHIBA 32AV635 по картина бие всичко 32' до 1200лв.? Макар че струва 750лв.?

2.  

3. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от biser_p
    Здравейте, след дълго четене, разглеждане и ровене по форумите (предимно в този) си купих ново LCD. Първо искам да благодаря на всички активни участници тук за техните съвети препоръки и полезно информация. В събота си взех 47 LH7000 за скромната сума от 2000 лв. от електра www.electra.bg . Не искам да го възприемате като реклама но мислч 4е там цените са такива каквито трчбва да са в всички магазини.
    За самото ТВ съм много доволен качеството и ъпскелинга на SD сигнал е перфекнто изгледах и няколко филма на 1080р и останах приятно изненадан с две думи картината е почти перфектна заради непълното черно ( но за толко пари толкова). Дотук с хвълбите има един проблем които почба да ме притеснява. днес ми остана време да пробвам цифровия тунер но нищо, слойих го най-долу на никва държава след като бях пробвал с Швеция и Финландия но ми намира само 15 аналогови.
    Абонат сам на Корез в Княжево и ползвам някакъв измислен приемник даден ми от тях които работи безпроблемно но ТВ-то не хвана нито DTV канали нито радио. Приемника е без карта и си мисля 4е не е кодиран сигнала. Версията на софта ми е 3.24. Ако има някои към този оператор моля до сподели мнение, а вси4ки останали за спешна помощ, възможно ли е пробвлема да е от самия ТВ.Сетих се да добавя че честотите са от 200 до 240 Мхц видях ги на приемника, а тв-то тарси в Килохерци това дали е пробвлем?

Здравей biser_p. Аз също съм абонат на корес, за да хванеш тяхните програми трябва ръчно да въведеш всички настройки както следва. на телевизора задаваш
    на страна чертички, ръчна настройка , начална честота 20000,скорост 7000, модулиране 128QAM ,ID-1-ako си ги въвел правилно ще ти изпише че има сигнал даваш му да търси и ще хванеш
    всичките цифрови ,SD и HD програми.

4. Тук е от
    Feb 2010

Здравейте!

5. Тук е от
    Feb 2010

И аз от месец следя двете LG-та LH5000 LH7000 32 ИНЧА
    Така и не мога да реша кой от двата да избера,особено като са на една цена от вчера.
    В Техномаркет ми казаха че през флашката не изкарва всички аудио формати при гледане на филми.
    Също не са сигурни дали при плейване през флашката може да извади звука през домашно кино.
    Ако съм неточен в изказа си,моля да бъда извинен от останалите участници.
    Моля за вашето мнение и опит.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Много добре са ти го казали. Проблема с аудиото го има на всеки телевизор с плеър. По-специалнйо със DTS звука. Отделно не можеш да правиш корекции на картината докато гледаш през флашка, което също е кофти.
    Иначе ако на една цена LH7000 е по-добрия според мен.

7. Тук е от
    Nov 2009

Мерси puump, като се прибера веднага ще пробвам и ще кажа какво е станало.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2010

Благодаря ,lazarus18.Предполагам,че DTS е някакъв аудио формат.
    А за домашното кино звука не разбрах дали излиза като плейваш филми от флашка.

10. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от kaliman
    Благодаря ,lazarus18.Предполагам,че DTS е някакъв аудио формат.
    А за домашното кино звука не разбрах дали излиза като плейваш филми от флашка.
    Аз използвам тази програмка MKV2AC3, за преoбразуване на DTS аудио на mkv филми и после нямам грижи със звука през медия плеъра на ТВ-то... Имаше някъде назад във форума линк но можеш да е свалиш и от замундата... На 7-8Гб. mkv филм става за 20 мин.преобразуването на аудиото аз съм със dual core 1,8Ghz процесор 2Мб кеш и 2Gb DDR на компа.

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от nugya
    Днес имах голямата възможност да сравня двата телевизора един до друг на sd-сигнал LG32LH5000 и TOSHIBA32AV635 изтърпяха ме продавач консултантите до краи,пробвахме ги на всякви възможни настроики на картината,но приятели аз съм за Toshiba.Знаем че LG-като харектеристики бие Toshibata но кат ги сравнявахме на място и Продавач консултантите неможаха да повярват че Toshibata има много по добра и детайлна картина много близка до HD.А LG-си остана да маже вапреки е 100hz,даже и на спорти предаваня си остана размазана.Resolution+ това е наистина чудото.Сега искам човек които даме подкрепя в форума че наистина това което аз видях след няколко часовото пробване несам сънувал.
    незнам какво си гледъл но имам този модел у нас и да ти кажа нищо хубаво невиждам в него.А да те попитам 100 hz пускахте ли ги ? Имам малка база за сравнение у нас LG 37SL8000,Samsung 40A536 и тая TOSHIBA (подарена).Първо менюто е много объркано,LG e с най-лесното за работа меню,за картина да не говори,незнам дали не е от това че е скъпичак модел този който имам но като гледам характеристиката на LH5000 не пада по долу .Да не те е настройвал някой против LG

12. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от mariankolev
    незнам какво си гледъл но имам този модел у нас и да ти кажа нищо хубаво невиждам в него.А да те попитам 100 hz пускахте ли ги ? Имам малка база за сравнение у нас LG 37SL8000,Samsung 40A536 и тая TOSHIBA (подарена).Първо менюто е много объркано,LG e с най-лесното за работа меню,за картина да не говори,незнам дали не е от това че е скъпичак модел този който имам но като гледам характеристиката на LH5000 не пада по долу .Да не те е настройвал някой против LG
    Аз писах по рано за моите впечетления от TOSHIBA32AV635 и за обработката му на SD сигнал и то сравнявайки го с LH2000 но всеки сам си гледа и си решава окончателно със собстевните си очи...аз определено избрах LG-то... За менюто на LG-то и на мен ми харесва и не виждам да разпъва 'дефектно'... Но все пак аз съм обикновен потребител!

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

14.  

15. Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от werti
    Искате да кажете,че TOSHIBA 32AV635 по картина бие всичко 32' до 1200лв.? Макар че струва 750лв.?
    Несъм казал всичко 32-до 1200,а само сравнявах двата заштото неможех дасе реша кои от двата да избера.Заштото LG-мисе искаше дае нали бие по харектеристики,но и 100hz за съжаление бяха включени.Всеки сам си решава.

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от nugya
    Несъм казал всичко 32-до 1200,а само сравнявах двата заштото неможех дасе реша кои от двата да избера.Заштото LG-мисе искаше дае нали бие по харектеристики,но и 100hz за съжаление бяха включени.Всеки сам си решава.
    Прав си щом ти е харесало как се вижда .Незнам само за Tru Motiona би трябвало да те е впечатлило поне с мен беше така това така леко мазничко и гладко да варвят картините си е друго

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

18. Тук е от
    Feb 2010

Здравейте,
    Аз съм нов потребител в този форум и от няколко дни радостен собственик на LG 42LH9000 (firmware 3.40).

Първо искам да благодаря на hristoslav2 за изключително полезния thread и на koko5 за софтуера и ясните обяснения с помоща, на които успях да вляза в INSTART менюто. Причината да се ровичкам в менюто е, че искам да проверя дали бройката, която са ми дали не е била използвана като мостра в магазина преди това. Имам такива опасения понеже пристигна в доста окаян кашон, батериите за дистанционното липсваха и имаше мръсотия по рамката и матрицата тук таме.

Разходката ми из сервизното меню повдигна повече въпроси обаче. Първо видях UTT: 0, но веднага след това намерих и опция за нулиране на брояча (не знам защо от LG биха вкарали такава опция), така че това не ми помогна много. След това се насочих към Power Off Status менюто. Там намерих следните записи:

0.POWER_OFF_BY_INSTOP - Какво означава това? Някой има ли идея?
    1.POWER_OFF_BY_ACDET - Това установих че се записва, когато директно извадиш кабела от контакта.
    2.POWER_OFF_BY_ACDET
    3.POWER_OFF_BY_ACDET
    4.POWER_OFF_BY_SW_DW - Също бих искал да разбера какво е. Първоначално помислих, че това е ъпгреид на firmware, но сега не съм сигурен
    5.POWER_OFF_BY_REMOTE_KEY - От ДУ
    6.POWER_OFF_BY_RS232C - Това изключване с команда през серийния порт ли означава?
    7.POWER_OFF_BY_ACDET
    8....126.POWER_OFF_BY_UNKNOWN - не намерих информация, но моето предположение е че това са просто все още не попълнените редове във таблица с фиксиран размер

Първият ми въпрос е, възможно ли е да се изтрива този списък? Ако не, второ, възможно ли е всичките POWER_OFF_BY_UNKNOWN записи да не са просто празни редове в статус таблицата, а някой да си е играл да препълни таблицата за да заличи предишна дейност? Какво би довело до записване на такъв статус? Аз не можах да го възпроизведа. Също, някой има ли представа какво значат другите статуси и какво му се е случило на моя телевизор преди да стигне до мене?

Много ще съм благодарен ако някой може да ми отговори по- скоро, тъй като се чудя дали да върна телевизора и да искам друга бройка.

Благодаря

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе