Първоначално публикувано от
thadon Здравейте, притежавам LG 42LH4000 и искам да си активирам плейъра за филми от USB.
В момента съм с firmware ver. 3.55 . По описания в стр. 1 метод ще кача версия 3.15 и ще активирам плейъра - чрез зареждане от usb-stick.
Въпроса ми е , след минаване на 3.15 би трябвало да мога да върна версия 3.55 по метода на "неправилния" upgdrade, само с дистанционното и комбинациите, които са указани на стр. 1. (пазейки втория firmware на самия телевизор и кръгово превключване).
Изтеглил съм версия 3.15 от този линк :
http://narod.ru/disk/13866727000/LG_...mware.zip.html , който отново е от стр. 1. Читав ли е този, или да изтегля друг?
Мисля при downgrade-а да закача ТВ-то на домашния UPS като по този начин избегна смущения в ел. мрежата. - мисля, че няма да има проблем.
Другия ми въпрос е - След като съм качил верс. 3.15 кога да премахна флашката от телевизора?
Прочетох, че след успешен up/downgrade ТВ-то се изкл./вкл. и пита за сканиране на програми. Може би тогава мога да го изгася от ДУ и да премахна флашката , да си активирам плейъра и отново от ДУ да върна верс. 3.55 .