Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 67 от 151 ПърваПърва ... 1757656667686977117 ... ПоследноПоследно
Резултати от 991 до 1,005 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2005

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Цитат Първоначално публикувано от JovaniJo
    За сега няма опция в програмата tlledit2_1.exe за редакция на цифровите канали по една единствена причина, твоят оператор ти изпраща информацията за имената автоматично и дори да се корегират ръчно при следващият рефреш отново ще ти върне старото положение. В крайна сметка не знам какъв е проблема с имената на каналите. Програмата дава друго предимство да си ги подредиш по твой образ и подобие на твоето PC и отново да ги върнеш върху ТВ-то.Второто е че преди да правиш фабричен ресет можеш да си изтеглиш настройките на ТВ-то и отново да ги върнеш.
    Благодаря за информацията, но тук при мен проблема, е че моя оператор поддържа опция за около 10 канала ,които се поватарят 3 часа, през един час.
    Когато задам на тв да сканира, тои намира всички канали, с изключение на тези по-горе изброени(около 30).
    След което отивам на ръчно сканиране и там задавам честота,модулация и скорост.
    Намира новите канали, като на всяка зададена честота ми дава че открива определн брой канали.
    В зависимост коя честота съм задал последно(в смисъл, дали примерно поторението на каналите 3 часа назад), самия тв ги замества с оригиналните такива, и така те изчезват.
    Предполагам, че го прави заради сходните имена. Не знам.Но това е факт.
    В такъв случай, не знам дали твоето предложение ще свърши работа.
    Ще чакам отговор.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от dufo
    Благодаря за информацията, но тук при мен проблема, е че моя оператор поддържа опция за около 10 канала ,които се поватарят 3 часа, през един час.
    Когато задам на тв да сканира, тои намира всички канали, с изключение на тези по-горе изброени(около 30).
    След което отивам на ръчно сканиране и там задавам честота,модулация и скорост.
    Намира новите канали, като на всяка зададена честота ми дава че открива определн брой канали.
    В зависимост коя честота съм задал последно(в смисъл, дали примерно поторението на каналите 3 часа назад), самия тв ги замества с оригиналните такива, и така те изчезват.
    Предполагам, че го прави заради сходните имена. Не знам.Но това е факт.
    В такъв случай, не знам дали твоето предложение ще свърши работа.
    Ще чакам отговор.
    С преименуване на каналите този проблем няма да се реши.
    Работата е там, че тунера не може да раздели различните пакети програми на различните честоти. Затова запаметява програмите от последната сканирана честота върху вече записани други програми.
    Проблема е от кабелният оператор и няма какво друго да направиш, освен те да говориш с тях дали не могот да го оправят.
    Иначе решението е само едно: сканираш на тази честота, чиито програми искаш да гледаш и ТВ-то запаметява тях.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Велико Търново

Незнам кои какво си мисли но дори и да оставим настрана подсветката и бързината в матриците пък дори и разликите в процесорите на 5000 и 7000 то едно е ясно:ИМА НЯКАКВА ПРИЧИНА 5000 да е толкова скъп а 7000 евтин за класа си!Помислете.
    Просто 5000 е мнооого по добър! но всеки си има вкус както някои писа по горе...

5. Тук е от
    Feb 2010

здравеите.
    имам 32 LG 2100, разгледах форума и разбрах че мога да активирам USB, но трябва да имам версия 3.15.... търсих навсякаде но никаде не намерих LG_DTV 3.15 за LG 2100. всияките са за LH.. LF.. и LU..
    Въпросът ми е дали мога да използвам този за LH серията?
    ............
    Ако някои знае откаде мога да изтегля за LG 2100... или ако има такива които вече са го правили това на същия модел.... моля ви за малко информация...

6. Тук е от
    Feb 2010

Че какво му е толкова на класа на 7000.....различен дизайн и един блутут....в момента всъщност
    могат да се намерят на една цена- около 1100 лв.
    Barnett, ако имаш LH 5000 и особено ако е 32-ка, просто ми кажи дали си доволен от него и защо.
    Благодаря предварително.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от orloev
    здравеите.
    имам 32 LG 2100, разгледах форума и разбрах че мога да активирам USB, но трябва да имам версия 3.15.... търсих навсякаде но никаде не намерих LG_DTV 3.15 за LG 2100. всияките са за LH.. LF.. и LU..
    Въпросът ми е дали мога да използвам този за LH серията?
    ............
    Ако някои знае откаде мога да изтегля за LG 2100... или ако има такива които вече са го правили това на същия модел.... моля ви за малко информация...
    @ orloev
    Модели LG2100 и LG3100/2009г/ имат шаси на модел 32LH2000/3000 - но са в корпус на LG3000 /2008г/
    От тази информация следва ,че фърмуера е същият.
    Колегата rolka от форума пробва да си актвира USB-то в своя 26 LG X100 ,но нещо явно сбърка в процедурата и телевизора му блокира.Всичко е на твой риск.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Велико Търново

да Калиман имам точно такъв 32 ,а на брат ми е 37- 7000 и мога да ти кажа че от личен опит ги знам нещата не само от написаното.Дори сега като прочетох за разликата в подсветката и разбирам защо е по добра картината на 5000 а и живота на тръбата поне както пише ще е към 2 пъти по дълъг.Брат ми постоянно идва в нас да сравнява и вече иска да правим смяна !!!Иначе и тои отначало си мисле6е че щом е по голям номера по добър ТВ.Да ама не!Както касваше един водещ.
    Но ти сам си прецени може пак да ти е много важен Блутута знам ли.

10. Тук е от
    Feb 2010

Ей това отговорче чаках......като от една реклама за водка!
    Иначе и аз съм голям фен на П.Б.
    Барнет, много ми помогна да взема решение! Ще се взема 5000. Хич не ми трябват блутути,а като го питах оня в Техномаркет защо 7000 е по-висок клас,така и не ми отговори адекватно-щото бил 7-ма серия.....т.е като самсунгите.
    Не искам да обидя собствениците на 7000,всеки сам взема крайното решение....

11. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Здравейте, от скоро имам 32LH5000 и като цяло съм доволен от него - след една седмица настройки и четене на форума Тук е момента да благодаря на всички за тази прекрасна тема и голямата полза от нея. Искам да попитам възможно ли е да се променят пропорциите, да "разпъна малко" картината за да не ми изглеждат всички дебелички и да се промени това 16:9. Не говоря за увеличаване и 4:3 който са вградени като опция, а за настройка в сервизното меню. Имам Panasonic PDP в другата стая и него съм го "излекувал" точно така, сега при него ме дразни като пусна ProBG 16:9 защото там пък са издължени - но за сега програмите 16:9 са мн. малко Прегледах цялата тема и не открих подобен въпрос, ако все пак има нещо написано - предварително се извинявам и моля за отговор.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Велико Търново

И аз това търся ама дори Христослав2 не е писал за това

13. Тук е от
    Feb 2010

Не ми стана обаче съвсем ясно налага ли се да се активират някакви опции от сервизното за LH 5000, нали уж всичко му е активирано на тоя модел?
    А доколкото разбрах той е на 3.55 и това не позволява директно да се влиза.А не ми се ще да объркам нещо с инсталирането на 3.15.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от divxman
    Здравейте, от скоро имам 32LH5000 и като цяло съм доволен от него - след една седмица настройки и четене на форума Тук е момента да благодаря на всички за тази прекрасна тема и голямата полза от нея. Искам да попитам възможно ли е да се променят пропорциите, да "разпъна малко" картината за да не ми изглеждат всички дебелички и да се промени това 16:9. Не говоря за увеличаване и 4:3 който са вградени като опция, а за настройка в сервизното меню. Имам Panasonic PDP в другата стая и него съм го "излекувал" точно така, сега при него ме дразни като пусна ProBG 16:9 защото там пък са издължени - но за сега програмите 16:9 са мн. малко Прегледах цялата тема и не открих подобен въпрос, ако все пак има нещо написано - предварително се извинявам и моля за отговор.
    Аз поне не знам как става. А ти какво пипа в сервизното при Panasonic за да промениш рапъването ?
    Цитат Първоначално публикувано от kaliman
    Не ми стана обаче съвсем ясно налага ли се да се активират някакви опции от сервизното за LH 5000, нали уж всичко му е активирано на тоя модел?
    А доколкото разбрах той е на 3.55 и това не позволява директно да се влиза.А не ми се ще да объркам нещо с инсталирането на 3.15.
    НЕ! В този модел всичко е активирано.

16. Тук е от
    Feb 2010

Ок,благодаря!

17. Тук е от
    Feb 2010

Is there a way to make an LG LH5000 play WMV and MOV videos via USB?
    I have an LG LH5000 and it plays DIVX movies, avi, mp4, mpeg but not WMV and MOV. Is there a fix?

18. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

А ти какво пипа в сервизното при Panasonic за да промениш рапъването ?
    мисля че самото меню беше говоримо и от там се ориентирах, ако държиш ще разбутам пак плазмата и ще ти кажа. гадно ще е ако LG Не могат да направят това

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе