Подкрепям, на миналата страница точно това описах и аз.Първоначално публикувано от antondonew
Подкрепям, на миналата страница точно това описах и аз.Първоначално публикувано от antondonew
Здравейте,
не намерих отговор на следния въпрос: за LSD LG22LH2000 възможно ли е да се активира USB за гледане на филми?
zaraozaraбез проблем!!!!!!Първоначално публикувано от zaraozara
Здравейте, имам следният проблем. след UPDATE на 42LH5000 до Firmware V 3.40.00, HD каналите започнаха да ми насичат, накъсват. Та въпроса ми е имали и други с такав проблем...?
Някой може ли да ми каже дали има възможност да се ъпдейтва DivX-ът на LG 32LH5000?
Имам следният проблем минах от ДВД филми на МКВ. За целта взех - телевизор - LG 42LH4000 , Усилвател с 6 колони и PC с CPU Q9400 , VGA GF260 , 4 RAM на 1066. Всичко е свързано от РС към ТВ с HDMI и РС към усилвателя с коксиален кабел. Проблема е че с какъвто и плеър и кодеци да пусна филм (720p или 1080р) винаги насича леко с разлики от вида плеър.Предимно на сцени в които се движи камерата, а не обекта.Насичането е много леко но в същото време се забелязва и с просто око и много дразни , няма пикселизация или нещо друго.Пробвал съм с ГОМ плеъра, КМ , МРС , WMP ,BS плеъра ,VLC - приготвил съм си за проба програмките MatroskaSplitter, COREAVC codec . От къде се пуска Риал кина 24р или то е автоматично като го пусна от РС на 24 херца на LG LH4000 имаш ли представа. При монитора е подобно, но по слабо изразено - защото е 20 инча , а ТВ е 42. Вярно ли е че само при телевизионна програма се ползват 100 херца а от РС възроизвежда само от 24 - 60 херца.Дали има някакво разрешение или друг по добър начин за гледане на филми (МКВ или Тс) свалени от нета, например през USB на TV.И последно кой фърмуер е най добър и безпроблемен за сега.
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРИЯ
Има 2-ма в AVFORUMS с модели 32LF2500Първоначално публикувано от gotel
след даунгрейд ,активиране на плейъра и после ъпгрейд с 3.40 им се губят цветовете
може и по този начин
http://www.avforums.com/forums/lg-ow...ii-remote.html
http://radikal.ru/F/i037.radikal.ru/...5022d.gif.html
White Balance от сервизното меню на LH5000
service manual 50PS7000
http://hotfile.com/dl/13201789/038a974/LgTerm.zip.html
Ето 2 писмa от приятел в AVFORUMS
Първоначално публикувано от gentlyПървоначално публикувано от gently
Здравейте, благодаря на hristoslav2 за решенията но 2 дена рьчкане по White Balance в сервизното меню на LH5000 насичането си остана. Моля за подробности,явно някьде бьркам. Благодаря.
Не виждам как очакваш ръчкането на White Balance да оправи насичането на картината. Със същия успех може да ръчкаш еквилайзера на звука.Първоначално публикувано от gotel
Провери си силата на сигнала или просто върни стария софтуер.
Toва че съм дал настройката на баланса на бялото не се отнасяше за теб-беше просто информативно за всички.Първоначално публикувано от gotel
Насичането ще се оправи с нов фърмуер вероятно.
Два въпроса: Ползва ли се ускорението на ХД видео? Опита ли да включиш CUDA?Първоначално публикувано от lyubomir
От друга страна плеъра, вграден в телевизора предлага много добри възможности за гледане на филми.
Ако разбираш от линукс - може би отговора е ДА!Първоначално публикувано от dimkaraganchev
По назад в темата съм качил програмка за разглобяване на фирмуеъра.
Опитай да си свалиш настройките на ТВ(подредбата на каналите) на USB, за да не си играеш после пак да ги подреждаш, след което направи "factory reset".Първоначално публикувано от gotel
Как става свалянето на настройките на USB: чети постовете ми по назад в темата!
Здравейте всички.След многото поставени въпроси относно влизане в сервизното меню на LG LHxxxx серия TV си позволих да направя кратка нагледна инструкция за улеснение на всички, които биха искали да влязат в него.В *.rar файла User guide how to open service menu LH LHxxxx е поставено всичко необгодимо - инструкция за работа и самата програма. Ако има въпроси или предложения за корекция, моля изпращайте ми ЛС или пишете на email: jj3@abv.bg Ето и линк за изтегляне http://dox.bg/files/dw?a=265f91f68f