В сервизното TOOL Option 4 THX активираш от 0 на 1Първоначално публикувано от myrshavija
В сервизното TOOL Option 4 THX активираш от 0 на 1Първоначално публикувано от myrshavija
Зависи и от профила на кодека и от фреймовете. При мен съм подкарвал и профил High@5.1 с 9 frames на 1080p, но битрейта задължително трябва да няма пикове над 25 Mb/s.Първоначално публикувано от myrshavija
Всичко с характеристики по-ниски от горните върви без проблем.
Media Info е програмката за пълна информация за видео файла:
http://mediainfo.sourceforge.net/bg
Bitrate Viwer за анализиране на целия видепоток:
http://www.softpedia.com/get/Multime...winhoros.shtml
Тъй като няма да анализираш всеки филм който сваляш е достатъчно да видиш сампъла, ако има такъв или пък направо да теглиш само рилийзи на 720p, които задължително са с по-ниски параметри. На моя 37 инчов 720p са напълно достатъчни и не виждам разлика с 1080p. Средният битрейт си го пише обикновенно и в самия торент, без да теглиш сампъла.
Де да имаха такъв порт. Само от американските модели LH55 или LH50 май имаше. От европейските - никой.Първоначално публикувано от root666
Здравейте, от известно време чета мнения за избор на телевизор. Спрял съм се на LG 42LH4000. Гледах, че е на добра цена 42LG6000. Заслужава ли си да взема по-стар модел, но от по висок клас? Имат ли някаква съществена разлика?
При избора се ръководех от това да има динамичен контраст поне 50 000, реакция на матрицата поне 5 m\s, и да е 100 hz, 1300 -1400 лв.
Сметнах, че тук е най-удачно да пусна моето питане, защото става въпрос за модели на LG. Мерси предварително на всички, които ще се отзоват.
Аз бих ти препоръчал LH4000...По-нов модел е ,което за мен е предимство .А и доколкото знам и матрицата на LH4000 е по-добра от тази на LG6000 ,но за това не съм напълно сигурен така че нека някой който знае да сподели . Но аз съм за LH4000 (имам LH2000 и съм много доволен) .
Успех в избора !
Мисля, че са с еднакви матрици. Но не можах да намеря подробна и разбираема за мен информация за lg6000.
Здравейте, телевизора ми е LG42LH5000,след активирането на THX и clear QAM се изгубиха всички програми и излезе съобщение че трябва да бъдат настроени на ново. Това нормално ли е или е някакъв проблем с телевизора.
За THX след активация от 0 на 1 не губи настройки.Още веднъж ще кажа защо пипате неща, които не разбирате clear QAM. Върни му настройките на clear QAM и повече не пипай там. И запомни: 1. Сваляш си TLL файла с настройките преди да правиш каквото и да било за да можеш да си ги възстановиш лесно. 2.Направи си снимки с настройките на сервизното меню такива каквито са оригиналните за да знаеш, какви са стойностите в тях и тогава "разбиращите" пипайте.3.Това са основните правила просто ги спазвай за да нямаш неприятни изненади.Първоначално публикувано от danymish
Рових се много в форума но не открих отговор на въпроса ми които е,дали може след активация на плеъра на LH3000-да плеъва HD Divx?Пo тoчно какви формати може?
Имам един въпрос за LF2510, а именно може ли и ако да как да се усили звука от сервизното меню или отнякъде другаде. Всичко друго е ОК, но според мен звукът на телевизора е слаб. Каквото и да правя от аудиоменюто, няма осезаем ефект. На други телевизори в сервизното меню може да се пипа това, но на този не знам дали може?
SD = Standard Def DivX/AVI/MPEG/XviD/MP4/VOB files onlyПървоначално публикувано от nugya
HD = Standard Def + High Def DivX DivX/AVI/MPEG/XviD/MP4/VOB files only + High Def MKV Files that dont have DTS Audio
http://lgusb.wikispaces.com/#top виж най-долуПървоначално публикувано от nugya
имам проблем с ЛХ5000. Опитах се да инсталирам Win7 от флаш, инсталирах една програма където качва инсталационно уиндоус-а на USBто и тя форматира флашката. Сега като я включа в ТВто ми дава следната грешка: Повреден файл или директория: неуспешно четене от USB, а паметта е празна. Какво може да съм направил?
Използвай това за да форматираш USB - то : HP USB Disk Storage Format Tool работи безпроблемноПървоначално публикувано от pulsedriverbg
Брей стана! Мерси .......дали какво е станало?Първоначално публикувано от JovaniJo