Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 72 от 151 ПърваПърва ... 2262707172737482122 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,066 до 1,080 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Цитат Първоначално публикувано от myrshavija
    Как? Как се активира THX кино, а не как се влиза в сервизното?
    В сервизното TOOL Option 4 THX активираш от 0 на 1

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от myrshavija
    Имам LG42LH5000. Някои филми тръгват, а други - не. Според MediaPlayerClassic са с един и същ видео кодек - H264. Идеи?
    Зависи и от профила на кодека и от фреймовете. При мен съм подкарвал и профил High@5.1 с 9 frames на 1080p, но битрейта задължително трябва да няма пикове над 25 Mb/s.
    Всичко с характеристики по-ниски от горните върви без проблем.
    Media Info е програмката за пълна информация за видео файла:
    http://mediainfo.sourceforge.net/bg
    Bitrate Viwer за анализиране на целия видепоток:
    http://www.softpedia.com/get/Multime...winhoros.shtml
    Тъй като няма да анализираш всеки филм който сваляш е достатъчно да видиш сампъла, ако има такъв или пък направо да теглиш само рилийзи на 720p, които задължително са с по-ниски параметри. На моя 37 инчов 720p са напълно достатъчни и не виждам разлика с 1080p. Средният битрейт си го пише обикновенно и в самия торент, без да теглиш сампъла.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от root666
    Някой знае ли за какво служи RJ-45 порта на LG 42LH4000?
    Де да имаха такъв порт. Само от американските модели LH55 или LH50 май имаше. От европейските - никой.

5. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте, от известно време чета мнения за избор на телевизор. Спрял съм се на LG 42LH4000. Гледах, че е на добра цена 42LG6000. Заслужава ли си да взема по-стар модел, но от по висок клас? Имат ли някаква съществена разлика?
    При избора се ръководех от това да има динамичен контраст поне 50 000, реакция на матрицата поне 5 m\s, и да е 100 hz, 1300 -1400 лв.
    Сметнах, че тук е най-удачно да пусна моето питане, защото става въпрос за модели на LG. Мерси предварително на всички, които ще се отзоват.

6. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Аз бих ти препоръчал LH4000...По-нов модел е ,което за мен е предимство .А и доколкото знам и матрицата на LH4000 е по-добра от тази на LG6000 ,но за това не съм напълно сигурен така че нека някой който знае да сподели . Но аз съм за LH4000 (имам LH2000 и съм много доволен) .
    Успех в избора !

7. Тук е от
    Mar 2010

Мисля, че са с еднакви матрици. Но не можах да намеря подробна и разбираема за мен информация за lg6000.

8.  

9. Тук е от
    Jul 2009

Здравейте, телевизора ми е LG42LH5000,след активирането на THX и clear QAM се изгубиха всички програми и излезе съобщение че трябва да бъдат настроени на ново. Това нормално ли е или е някакъв проблем с телевизора.

10. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от danymish
    Здравейте, телевизора ми е LG42LH5000,след активирането на THX и clear QAM се изгубиха всички програми и излезе съобщение че трябва да бъдат настроени на ново. Това нормално ли е или е някакъв проблем с телевизора.
    За THX след активация от 0 на 1 не губи настройки.Още веднъж ще кажа защо пипате неща, които не разбирате clear QAM. Върни му настройките на clear QAM и повече не пипай там. И запомни: 1. Сваляш си TLL файла с настройките преди да правиш каквото и да било за да можеш да си ги възстановиш лесно. 2.Направи си снимки с настройките на сервизното меню такива каквито са оригиналните за да знаеш, какви са стойностите в тях и тогава "разбиращите" пипайте.3.Това са основните правила просто ги спазвай за да нямаш неприятни изненади.

11. Тук е от
    May 2009

Рових се много в форума но не открих отговор на въпроса ми които е,дали може след активация на плеъра на LH3000-да плеъва HD Divx?Пo тoчно какви формати може?

12. Тук е от
    Jan 2010

Имам един въпрос за LF2510, а именно може ли и ако да как да се усили звука от сервизното меню или отнякъде другаде. Всичко друго е ОК, но според мен звукът на телевизора е слаб. Каквото и да правя от аудиоменюто, няма осезаем ефект. На други телевизори в сервизното меню може да се пипа това, но на този не знам дали може?

13. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от nugya
    Рових се много в форума но не открих отговор на въпроса ми които е,дали може след активация на плеъра на LH3000-да плеъва HD Divx?Пo тoчно какви формати може?
    SD = Standard Def DivX/AVI/MPEG/XviD/MP4/VOB files only
    HD = Standard Def + High Def DivX DivX/AVI/MPEG/XviD/MP4/VOB files only + High Def MKV Files that dont have DTS Audio

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от nugya
    http://lgusb.wikispaces.com/#top виж най-долу

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Силистра

имам проблем с ЛХ5000. Опитах се да инсталирам Win7 от флаш, инсталирах една програма където качва инсталационно уиндоус-а на USBто и тя форматира флашката. Сега като я включа в ТВто ми дава следната грешка: Повреден файл или директория: неуспешно четене от USB, а паметта е празна. Какво може да съм направил?

17. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от pulsedriverbg
    имам проблем с ЛХ5000. Опитах се да инсталирам Win7 от флаш, инсталирах една програма където качва инсталационно уиндоус-а на USBто и тя форматира флашката. Сега като я включа в ТВто ми дава следната грешка: Повреден файл или директория: неуспешно четене от USB, а паметта е празна. Какво може да съм направил?
    Използвай това за да форматираш USB - то : HP USB Disk Storage Format Tool работи безпроблемно

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Силистра

Цитат Първоначално публикувано от JovaniJo
    Използвай това за да форматираш USB - то : HP USB Disk Storage Format Tool работи безпроблемно
    Брей стана! Мерси .......дали какво е станало?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе