Страница 8 от 96 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 1430

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на antovasilev
    Тук е от
    Sep 2011
    Живее в
    Плевен

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от presar
    Здравеите аз съм със LG 42LW4500 от 2 седмици и моя firmware 04.60.10
    какво ще подобря ако го ъпдеитна.И още нещо ако реша да го ъпдеитна по нататък всички ъпдеити ли трябва да му сложа или само последния излязъл .
    МЕРСИ
    И аз съм със същия тв от 2-3 месеца и не виждам смисъл за ъпдеит при положение че тв няма никакви проблеми или бъгове , по нататък може би , но ако тв е изрядно от какъв зор да го правиш..

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от presar
    Здравеите аз съм със LG 42LW4500 от 2 седмици и моя firmware 04.60.10
    какво ще подобря ако го ъпдеитна.И още нещо ако реша да го ъпдеитна по нататък всички ъпдеити ли трябва да му сложа или само последния излязъл .
    МЕРСИ
    Само последният излязъл.

4. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от antovasilev
    И аз съм със същия тв от 2-3 месеца и не виждам смисъл за ъпдеит при положение че тв няма никакви проблеми или бъгове , по нататък може би , но ако тв е изрядно от какъв зор да го правиш..
    E аз за по натам говоря

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Само последният излязъл.
    Мерси за отговора

5. Тук е от
    Oct 2011

Гледах вчера LG-то LG42LW659 в технополис и гледах и този Самсунг - UE-40D6510 много ми допадна като дизайн и картинка.
    Дали Самсунга е с по-добър медия плеър, мен честно казано най-много ме притесняват активните очила, скъпи, батерии, някакви чудесии такива...

6. Member Аватара на antovasilev
    Тук е от
    Sep 2011
    Живее в
    Плевен

Цитат Първоначално публикувано от anastas
    Дали Самсунга е с по-добър медия плеър, мен честно казано най-много ме притесняват активните очила, скъпи, батерии, някакви чудесии такива...
    Точно поради тази причина си взех ЛГ ,заради очилата , все пак като се съберем 10-тима приятели да гледаме как да извадя 10 чифта за самсунг ,иначе за плеарите няма голяма разлика , само при самсунг мисля че чете dts а лг dd , общо взето мисля че е това ...

7. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

В Самсунг 40D6510 слагат матрица с много лош ъгъл на гледане - Chi Mei Тайван . Според мен изборът тук е - LG42LW659s ( матрица на LGD AS-IPS ), освен , ако не се търси конкретно бял дизайн за сметка на матрицата .

8.  

9. Тук е от
    Aug 2011

Преди няколко дни си купих 42LW4500 (благодарение на админа angel ) и съм много доволен. (ако искаш да изкараш 3д през hdmi, компютър ти трябва да е с мощна видеокарта!)

10. Тук е от
    Oct 2011

Белия дизайн и тънката рамка определено ще се вържат и ще седят добре, ама не ми се иска само по това да избирам... май ще е LG-то, наистина в магазина си личеше много добра картинка...

11. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от anastas
    Белия дизайн и тънката рамка определено ще се вържат и ще седят добре, ама не ми се иска само по това да избирам... май ще е LG-то, наистина в магазина си личеше много добра картинка...
    Ако държиш на белия дизайн виж този :
    http://www.techno-mix.com/product/54...-42-pdl-7906-h

12. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

Видео как се произвеждат LG TV в *****.

https://www.youtube.com/watch?v=7RxxbKPhaQA#ws

13. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Колеги аз съм с LG 42LW5500 и имам следния въпрос.
    Като стриймвате 3Д филм SBS от компютъра през някой плеър получават ли се на екрана в двата края две по тъмни ивици широки по 2см по цялята му вертикала.Това е когато пусна 3Д режима на ТВ-то, иначе когато образа е разделен на две части ивиците ги няма.Иначе като пусна филма през Plex media server през рутера всичко е перфектно, като изкючим че някой филми не ги подкарва плеъра на телевизора.Та за точно тези филми си ползвам HDMI и ги плейвам през Kmplayer, но тези ивици развалят всичко.
    Един съвет за колегите които ползват Plex media server и пускат филми с него, ако не ви тръгват субтитрите преименувайте филма и субтитрите с някакво по-просто заглавие, забелязах че при по-дълги и сложни заглавия плейването е проблем, дори когато са с едно и също име.
    Пример: дърпам си аз "Ice.Age.3.Dawn.of.the.Dinosaurs.3D.2009.Half-SBS.DTS.x264-munk" преименувам субтитрите и пак не тръгват.Реших да променя и двата файла с име "Ice Age 3" и всичко си тръгна както трябва.
    Забелязах също така, че когато пускам филмите през Kmplayer картината ми допада повече, отколкото през плеъра на Тв-то, на последния ми изглеждат като на театър, но това е въпрос на личен избор.
    Моля ако някой може да помогне за гореспоменатия проблем пише. ще съм благодарен.
    Забравих да кажа че плейвам, mkv файлове, а не Bluray.Но и при вторите е същата работа.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2011

Това с театъра трябва да е заради TrueMotion-а. Изключи го.

16. Member Аватара на antovasilev
    Тук е от
    Sep 2011
    Живее в
    Плевен

Това с ивиците се оправяше от менюто на тв ако не се лъжа някаде в форума някои бе обяснил как се оправя но нямам спомен , при мен няма проблем картината ми е разпъната по целия екран (модел LW4500)

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от horus92
    Това с театъра трябва да е заради TrueMotion-а. Изключи го.
    Изключил съм го още като взех тв-то че не виждъм смисъл от него мерси все пак/

Цитат Първоначално публикувано от antovasilev
    Това с ивиците се оправяше от менюто на тв ако не се лъжа някаде в форума някои бе обяснил как се оправя но нямам спомен , при мен няма проблем картината ми е разпъната по целия екран (модел LW4500)
    Ивиците не са черни както ако не ти е разпъната картината а са като част от образа но по-тъмен и като сложа очилата пак си личат.Някой не си ли е пускал 3д филм през компа да сподели дали е така?
    Пробвах сякакви настройки за съотношението на картината ефект няма..

18. Member Аватара на antovasilev
    Тук е от
    Sep 2011
    Живее в
    Плевен

Аз до сега само от там пускам 3д филми и не съм имал твоя проблем , а пробва ли с друг филм ? И кои е този филм кажи да го пробвам и ще споделя после...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 96 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе