И аз съм със същия тв от 2-3 месеца и не виждам смисъл за ъпдеит при положение че тв няма никакви проблеми или бъгове , по нататък може би , но ако тв е изрядно от какъв зор да го правиш..Първоначално публикувано от presar
И аз съм със същия тв от 2-3 месеца и не виждам смисъл за ъпдеит при положение че тв няма никакви проблеми или бъгове , по нататък може би , но ако тв е изрядно от какъв зор да го правиш..Първоначално публикувано от presar
Само последният излязъл.Първоначално публикувано от presar
E аз за по натам говоряПървоначално публикувано от antovasilev
Мерси за отговораПървоначално публикувано от hristoslav2
Гледах вчера LG-то LG42LW659 в технополис и гледах и този Самсунг - UE-40D6510 много ми допадна като дизайн и картинка.
Дали Самсунга е с по-добър медия плеър, мен честно казано най-много ме притесняват активните очила, скъпи, батерии, някакви чудесии такива...
Точно поради тази причина си взех ЛГ ,заради очилата , все пак като се съберем 10-тима приятели да гледаме как да извадя 10 чифта за самсунг ,иначе за плеарите няма голяма разлика , само при самсунг мисля че чете dts а лг dd , общо взето мисля че е това ...Първоначално публикувано от anastas
В Самсунг 40D6510 слагат матрица с много лош ъгъл на гледане - Chi Mei Тайван . Според мен изборът тук е - LG42LW659s ( матрица на LGD AS-IPS ), освен , ако не се търси конкретно бял дизайн за сметка на матрицата .
Преди няколко дни си купих 42LW4500 (благодарение на админа angel ) и съм много доволен. (ако искаш да изкараш 3д през hdmi, компютър ти трябва да е с мощна видеокарта!)
Белия дизайн и тънката рамка определено ще се вържат и ще седят добре, ама не ми се иска само по това да избирам... май ще е LG-то, наистина в магазина си личеше много добра картинка...
Ако държиш на белия дизайн виж този :Първоначално публикувано от anastas
http://www.techno-mix.com/product/54...-42-pdl-7906-h
Видео как се произвеждат LG TV в *****.
https://www.youtube.com/watch?v=7RxxbKPhaQA#ws
Колеги аз съм с LG 42LW5500 и имам следния въпрос.
Като стриймвате 3Д филм SBS от компютъра през някой плеър получават ли се на екрана в двата края две по тъмни ивици широки по 2см по цялята му вертикала.Това е когато пусна 3Д режима на ТВ-то, иначе когато образа е разделен на две части ивиците ги няма.Иначе като пусна филма през Plex media server през рутера всичко е перфектно, като изкючим че някой филми не ги подкарва плеъра на телевизора.Та за точно тези филми си ползвам HDMI и ги плейвам през Kmplayer, но тези ивици развалят всичко.
Един съвет за колегите които ползват Plex media server и пускат филми с него, ако не ви тръгват субтитрите преименувайте филма и субтитрите с някакво по-просто заглавие, забелязах че при по-дълги и сложни заглавия плейването е проблем, дори когато са с едно и също име.
Пример: дърпам си аз "Ice.Age.3.Dawn.of.the.Dinosaurs.3D.2009.Half-SBS.DTS.x264-munk" преименувам субтитрите и пак не тръгват.Реших да променя и двата файла с име "Ice Age 3" и всичко си тръгна както трябва.
Забелязах също така, че когато пускам филмите през Kmplayer картината ми допада повече, отколкото през плеъра на Тв-то, на последния ми изглеждат като на театър, но това е въпрос на личен избор.
Моля ако някой може да помогне за гореспоменатия проблем пише. ще съм благодарен.
Забравих да кажа че плейвам, mkv файлове, а не Bluray.Но и при вторите е същата работа.
Това с театъра трябва да е заради TrueMotion-а. Изключи го.
Това с ивиците се оправяше от менюто на тв ако не се лъжа някаде в форума някои бе обяснил как се оправя но нямам спомен , при мен няма проблем картината ми е разпъната по целия екран (модел LW4500)
Изключил съм го още като взех тв-то че не виждъм смисъл от него мерси все пак/Първоначално публикувано от horus92
Ивиците не са черни както ако не ти е разпъната картината а са като част от образа но по-тъмен и като сложа очилата пак си личат.Някой не си ли е пускал 3д филм през компа да сподели дали е така?Първоначално публикувано от antovasilev
Пробвах сякакви настройки за съотношението на картината ефект няма..
Аз до сега само от там пускам 3д филми и не съм имал твоя проблем , а пробва ли с друг филм ? И кои е този филм кажи да го пробвам и ще споделя после...