Страница 22 от 96 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 1430

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от Airfan
    А чете ли всички видео формати или поне по-разпространените - mkv, xvid, divx и прочее?
    По форума доста е изписано мисля ,че единственият проблем е DTS звука

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2011

относно за DTS звука да попитам-шервам си филмите с NERO HOME,установих ,че и в пакета на НЕРО 7 имам такава опция,само дето звука трябва да не е DTS,обаче когато преди време пробвах Домашний медиа-сервер ,изкара картина и звук DTS ,само че насичаше.възможно ли е с по мощен компютър да изчезне насичането и да няма нужда от конвертиране,или пък има програма която да прави всичко без да има много изисквания?

4. Тук е от
    Nov 2011

Здравейте,

интересувам се от моделите 42LV4500 и 42LV375S. Не държа на интернет функциите на 375S. Сравнявайки ги на хартия, сякаш 4500 е с по-добри параметри на възпроизвеждане на картината. Някой знае ли какви са матриците на тези два модела? И при положение, че са на една и съща цена, кой бихте ми препоръчали. Благодаря

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от lio76
    Има ли начин да подкарам ld450 да ми чете айфона като го свържа към него през усб-то. Самсунга който имам c650 го вижда и ми показва снимките но lg-то не го засича въобще.
    Това не е възможно.
    За тази цел телевизора ти, трябва да е сертифициран - да подържа DLNA 1.5

Цитат Първоначално публикувано от ailivanov
    Здравейте,

интересувам се от моделите 42LV4500 и 42LV375S. Не държа на интернет функциите на 375S. Сравнявайки ги на хартия, сякаш 4500 е с по-добри параметри на възпроизвеждане на картината. Някой знае ли какви са матриците на тези два модела? И при положение, че са на една и съща цена, кой бихте ми препоръчали. Благодаря
    http://admin.pis.lge.com/PDFServlet....&localeCode=bg

6. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Има нов FW за LW И други модели версия 5.10.02 има го в сайта на LG България.

7. Тук е от
    Dec 2011

Днес гледах в ТМ промоцията на LG 47LW659S - не е с Меджик моушън дистанционно, т.е не е вкл. в комплекта, със F110 7 бр очила е - не с 200 или 210 и не питах дали WIFI донъла е вкл. в цената.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

LG Electronics осигурява подръжка за клиентите със слухови увреждания, LGhere4U чрез Skype - работи с езика на жестовете. Добавяте в Skype името LGHERE4U.
    Не знам само дали ще има такава услуга за България.
    http://www.fullhd.gr/trexonta/10672-lghere4u.html

Интересно че домейна http://lghere4u.com/ се продава

10. Тук е от
    Apr 2011

Здравейте,
    имам много странен проблем с телевизора и по-точно възпроизвеждането на картина директно от компютъра. Телевизора ми е LG 37LE7500. Когато го свържа с компа (видео карта SAPPHIRE HD8650 ) посредством HDMI кабел (резолюцията е FULL HD), картината не ми излиза на цял екран а се образува чена рамка (около 2см) и качеството е кофти. Все едно всичко се е сбило. Пробвах доста настройки на видео картата и резултата е един и същ. Пробвах и с кабел DVI-HDMI - няма разлика.

Учудващото беше ,че с кабел VGA-VGA ( синия порт на телевизора ) картината се оправи - беше от ъгъл до ъгъл както си трябва!

Не знам сега HDMI кабела ли ми е фалшив (16лв.) , да сменям фирмуера на телевизора ли???
    Къде може да е проблема?
    Ще съм Ви много благодарен ако ми помогнете.

11. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от bajo85
    Здравейте,
    имам много странен проблем с телевизора и по-точно възпроизвеждането на картина директно от компютъра. Телевизора ми е LG 37LE7500. Когато го свържа с компа (видео карта SAPPHIRE HD8650 ) посредством HDMI кабел (резолюцията е FULL HD), картината не ми излиза на цял екран а се образува чена рамка (около 2см) и качеството е кофти. Все едно всичко се е сбило. Пробвах доста настройки на видео картата и резултата е един и същ. Пробвах и с кабел DVI-HDMI - няма разлика.

Учудващото беше ,че с кабел VGA-VGA ( синия порт на телевизора ) картината се оправи - беше от ъгъл до ъгъл както си трябва!

Не знам сега HDMI кабела ли ми е фалшив (16лв.) , да сменям фирмуера на телевизора ли???
    Къде може да е проблема?
    Ще съм Ви много благодарен ако ми помогнете.
    Влез в Catalyst Control Center и намери опцията Scaling options. Там има плъзгач и нагласяш така че да стане на цял екран.
    А тази ивица от 2см. по всички краища ли е?

12. Тук е от
    Apr 2011

Цитат Първоначално публикувано от bobitovn
    Влез в Catalyst Control Center и намери опцията Scaling options. Там има плъзгач и нагласяш така че да стане на цял екран.
    А тази ивица от 2см. по всички краища ли е?
    Да ивицата е като рамка от всички страни и картината е като с бита.

13. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от bajo85
    Да ивицата е като рамка от всички страни и картината е като с бита.
    Пробвай това което ти казах, ако не стане остава от настройките на плеъра който ползваш да се получава проблема.Със сигурност не е от кабелите.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2011

Здравейте, колеги! Проблемът е следния. Вкъщи телевизорът LG 47LW650 стои до един 22" монитор LG. От известно време жената ми мрънка, че мониторът предава по-хубаво от телевизора и накрая се ядосах и днес се хванах да човъркам настройките на картината, за да докарам яркостта на монитора. По този повод се зачетох из интернет и попаднах ето на това: http://www.avforums.com/forums/lg-fo...rt-2-a-15.html Оказва се, че английските колеги влизат в сервизното меню и активират зададените, но неактивни THX настройки на телевизора и според всички тях това значително подобрява картината, включително и при предаването на 3D. Проблемът е, че те влизат в сервизното меню посредством някакво универсално дистанционно, което се продава при тях (вече го няма в наличност, а и не го доставят до България даже да го имаше). Изчетох всичко по темата за сервизно дистанционно на LG, инсталирах IR remote на телефона и си играх да пробвм всички опции, но така и не успях да го активирам за моя телевизор. Та въпросът ми е от къде мога да намеря временно сервизно дистанционно, за да пусна THX?

16. Тук е от
    Apr 2011

Цитат Първоначално публикувано от bobitovn
    Пробвай това което ти казах, ако не стане остава от настройките на плеъра който ползваш да се получава проблема.Със сигурност не е от кабелите.
    Проблема не е от плеъра. Самият десктоп ми излиза сбит. Утре ще направя снимки на телевизора и на настройките.

17. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от tougherty
    Здравейте, колеги! Проблемът е следния. Вкъщи телевизорът LG 47LW650 стои до един 22" монитор LG. От известно време жената ми мрънка, че мониторът предава по-хубаво от телевизора и накрая се ядосах и днес се хванах да човъркам настройките на картината, за да докарам яркостта на монитора. По този повод се зачетох из интернет и попаднах ето на това: http://www.avforums.com/forums/lg-fo...rt-2-a-15.html Оказва се, че английските колеги влизат в сервизното меню и активират зададените, но неактивни THX настройки на телевизора и според всички тях това значително подобрява картината, включително и при предаването на 3D. Проблемът е, че те влизат в сервизното меню посредством някакво универсално дистанционно, което се продава при тях (вече го няма в наличност, а и не го доставят до България даже да го имаше). Изчетох всичко по темата за сервизно дистанционно на LG, инсталирах IR remote на телефона и си играх да пробвм всички опции, но така и не успях да го активирам за моя телевизор. Та въпросът ми е от къде мога да намеря временно сервизно дистанционно, за да пусна THX?
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg472607
    Пробвай по този начин да влезеш в сервизното меню. При мен се получи на LH3000 но и на твоя тв ще стане.

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Като гледаш 22" и 47" от 2-3 метра ,естествено ,че 22" ще ти се струва по-добре -сметни си от какво разстояние ще трябва да гледаш 47" тв ,за да е с размера на 22" тв /ако пък е и на някоя БГ СД телевизия .... /.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 96 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе