Първоначално публикувано от
botev4o Къде си видял да пиша, че в Метро няма да ти уважат гаранцията!?
Много точно и ясно съм писал, каквото съм имал предвид. Договорите в Метро, като магазин, който не предлага стоки за крайни потребители, а на фирми, се водят договори за покупка между две юридически лица, съгласно Закона за задълженията и договорите (ЗЗД). Оттук и гаранцията на стока, купувана от Метро, не е обект на разглеждане според ЗЗП, а според ЗЗД. Което означава, че при възникнал дефект на стока от Метро, те не са длъжни да ти я поправят в рамките на 1 месец (както е според ЗЗП), а могат да те размотават повече (мисля, че срокът е 3 месеца, но може и да греша). Има и някои други неудобства за теб, като потребител, които ги нямаш като частно лице според ЗЗП.
Ако си нямал досега проблем и си минавал тънко при рекламация, то просто си се отървал леко, заради непознаването на Закона от страна на някой служител на Метро. А и ти ми говориш за покупка по интернет, което отваря леко предимство, изразяващо се в срок от едни седем дни след покупката, когато можеш безусловно да върнеш закупената стока и да заявиш пълно възстановяване на сумата, която си платил за нея.