Страница 60 от 96 ПърваПърва ... 1050585960616270 ... ПоследноПоследно
Резултати от 886 до 900 от общо 1430

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2011

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

И при мен проблема е подобен.Компютъра ми има HDMI и кабела уж е 1.4.Като пусна 3D филм към телевизора от компютъра си излизат двете страни на филма обаче бутона за избор не е активен, а само от 2D към 3D.Същият филм ако го кача на флашка или диск си тръгва в 3D формат обаче тогава пък не мога да подкарам някои субтитри.Помагайте защото вече се изчерпах от към идеи какво да правя.Забравих да уточня видео картата на компютъра е Nvidia GT240M а пък телевизора е LG 47LW650.Пробвах и с различни плеъри обаче ефект няма.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Дано съм полезен за други колеги с по слаби видеокарти , аз съм с дъно ASUS M3N78 с вградено видео GeForce 8200 и имам вградено на дъното HDMI , кабела за HDMI съм го купувал преди 3-4 г. и нямам идея какъв е но всяко 3Д си ми върви без забележка от РС към ТВ-то.
    Снощи гледах Avatar 3D който е почти 20ГБ. и си беше супер.
    Като си купих ТВ-то се засилих да купувам и хубава видеокарта но май няма смисъл.
    Така , че търсете проблема в драйвери или кодеци но не и в слаби видеокарти.

4. Тук е от
    Dec 2011

Аз съм с I-5 2410M и видео GT540M и нямам никакви проблеми с кабел на Филипс(1.4 с дължина 1.5метра).Не знам защо имаш проблем!!!
    Телевизора е LG 42LW5590

5. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от neven1818
    Аз съм с I-5 2410M и видео GT540M и нямам никакви проблеми с кабел на Филипс(1.4 с дължина 1.5метра).Не знам защо имаш проблем!!!
    Телевизора е LG 42LW5590
    Някакви настройки на видеокартата правиш ли.Или трябва да тръгне автоматично 3Д-то.Кажи на каква резолюция е телевизора и друго ако има съществено.

6. Тук е от
    Dec 2011

Абсолютно нищо -просто свързах лаптопа с телевизора,пуснах филма и си избрах какъв е (под/над,страна до страна и т.н.).Филмите си тръгнаха без да пипам нищо-всичко ми беше активно от видовете 3д

7. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от neven1818
    Абсолютно нищо -просто свързах лаптопа с телевизора,пуснах филма и си избрах какъв е (под/над,страна до страна и т.н.).Филмите си тръгнаха без да пипам нищо-всичко ми беше активно от видовете 3д
    Има ли значени в кой от 4-те НДМИ входа ще вкараме кабела в телевизора.Ти в кой си го вкарал.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

От настройките на видеокартата си оправете честотата на 60Hz и разделителната на 1920х1080.Не виждам друга причина да не тръгне, аз също нямам HDMI изход и ползвам преходник DVI>HDMI.

10. Тук е от
    Apr 2011

Изтеглих най новия драйвер за видеото и го инсталирах.Максималната разделителна е 1600/900 и е избрана на нея, честотата е 60 Hz обаче ефект никакъв.Единствено е активно от 2Д към 3Д.

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Няма как да стане на тая резолюция -трябва да е на ,1920х1080р 60хц .Направи тв основен екран.

12. Тук е от
    Apr 2011

Е преборих се и успях да го подкарам това пусто 3Д.Сега дано мога да го обясня как го направих.Първоначално видео картата изкарва един и същ образ и на лаптопа и на телевизора.Трябва да се настрои така че да има все едно два екрана като при мен оставих за първи лаптопа а за втори телевизора.Телевизора се наглася на разделителна способност 1080р 1920/1080 и 60Hz native.След това като пуснеш филм или каквото или нещо друго и го влачиш с мишката към дясната страна на монитора на компютъра то се показва на екрана на телевизора.Сега вече би трябвало и 3Д да е активно.Благодаря на колегите по горе че помогнаха.

13. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от dechon
    Изтеглих най новия драйвер за видеото и го инсталирах.Максималната разделителна е 1600/900 и е избрана на нея, честотата е 60 Hz обаче ефект никакъв.Единствено е активно от 2Д към 3Д.
    Клонирайте образа да е 1920x1080p на телевизора.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329938611[/time]_________________________________________________

Бих споделил един минус на LG LW4500, не знам дали и на другите модели е така, но дистанционното трябва да се насочва по точно определен начин, за да има обхват, точно както едновремешните телевизори.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от Dominator
    Бих споделил един минус на LG LW4500, не знам дали и на другите модели е така, но дистанционното трябва да се насочва по точно определен начин, за да има обхват, точно както едновремешните телевизори.
    Колега при мен не е така , накъдето и да го насоча си хваща дистанцията (даже сега пробвах и към земята насочено пак хваща)
    Да не са ти слаби батериите ?

16. Тук е от
    Jan 2012

Аз имам едно LG LE5300 и е същата работа - трябва да насоча дистанционното точно в долната дясна част на ТВ-то за да "захапе". Много тъпо.

17. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от radoslaf
    Колега при мен не е така , накъдето и да го насоча си хваща дистанцията (даже сега пробвах и към земята насочено пак хваща)
    Да не са ти слаби батериите ?
    Когато купувах телевизора, ми сложиха оригиналните от окомплектовката, а това беше скоро...
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1330019940[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от rampagePZ
    Аз имам едно LG LE5300 и е същата работа - трябва да насоча дистанционното точно в долната дясна част на ТВ-то за да "захапе". Много тъпо.
    +1

P.S Дори на стария ми CRT телевизор, дистанционното ако щеш на към тавана да го насоча, си работи...

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Колеги ползва ли някой от вас android LG remote android? Пробвам да го пусна на моя телевизор.Явно телефона намира телевизора защото когато почне да търси ми излиза в единия ъгъл на телевизора където пише ключ за сдвояване и има 6 точки.Предполагам трябва да напиша някакъв код.Проблема е че не мога от дистанционното да напиша нищо.Ако натисна някоя цифра се включва програмата запаметена на тази цифра .Ако натисна нещо друго този прозорец за сдвояване изчезва.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 60 от 96 ПърваПърва ... 1050585960616270 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 18:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 21:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 11:45
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе