трябва и 2 устройства/мобилен телефон и телевизор/да са включени към един и същ wifi източник на интернет, аз съм така не иска пароли,и e много по удобно от Magic Remote
трябва и 2 устройства/мобилен телефон и телевизор/да са включени към един и същ wifi източник на интернет, аз съм така не иска пароли,и e много по удобно от Magic Remote
По въпроса с дистанционните.. имаме 2 x LD350 и контрола от дистанционното е по коренно различен начин.
Докато на единия нямаме никакъв проблем, при другият ТВ се нуждаем от стрелкови тренировки.
Според мен проблемът е в дистанционните.
Случайно да сте пробвали да размените дистанционните /а после може и да размените батериите им - просто за проверка дали оказват влияние/. Благодаря!
Аз нямам проблеми с насочването - нито на ПГ3000 нито на кинескопния ЛГ
Към един и същи рутер са свързани.Телевизора с кабел а телефона безжично разбира се.Когато открие телевизора излиза прозорец за сдвояване.Предполагам в него трябва да пише някакви цифри които после да въведа от телефона но излизат само точки.Ти с коя версия на програмата си?Да не би твоята да е друга и да не изисква тоя код?Може ли да ми я пратиш за да пробвам твоята версия?Първоначално публикувано от gbrosa
Ще се окаже проблема в телефона май.Намерих много оплаквания че не работи на телефони HTC'.
gbrosa с каква марка телефон си?
Което от своя страна е странно, понеже телевизорите от LW серията са по-нови, но имат този проблем...Първоначално публикувано от Under666
Модели 2012 година за Великобритания
http://www.lgblog.co.uk/wp-content/u...aster-V3.6.pdf
http://forum.lg.de/
Здравейте.Нов съм с телевизорите.От седмица се оглеждам за нов и след доста проучвания се спрях на LG, главно заради цената и пасивното 3D.Пробвах модел на Panasonic с активни очила и въобще не ми хареса(много тъмен образ,примигвания,тежки и неудобни очила)след това пробвах и LG, образът се оказа доста по ярък, очилата леки,почти не се усещат и 3D-то е някак по - естествено.Намерих този форум,зачетох се стигнах до 26 страница,сигурно ще намеря отговори на въпросите по нататък,ама съм нетърпелив и ще питам направо.Първоначално се спрях на LW4500 после усетих ,че интернет функицийте не са за изхвърляне и реших да си взема LW5500,но сега гледам ,че в Технополис LW5590 e със 150 лева по евтин от LW5500 и се чуя къде е уловката.Другото което ме интересува,в нас сме с няколко лаптопа и искам да направя една обща мрежа,през която телефоните и лаптопите да си стриимват направо на тв-то и тв-то от своя страна да може да излъчва през лаптопите,или да си гледам филми от лаптопа на тв-то.Направил съм Home Group с Windows,но там не мога да включа телевизора май,Plex може ли да се използва като заместител на Home групата,иии Plex припоркива ли функциите на Intel WiDi и DNLA??? Абе голямо мазало стана май.Пооплетох се.
Не е проблем да си вържеш телевизора към домашната мрежа.Има медия сървъри колкото искаш.Когато си купиш и ако не се справиш питай ще помагаме За уловките дали има или няма нищо не мога да кажа.Можеш да погледнеш и модела LW4700S който също е със интернет функции.
За да гледаш филми от лаптопите, трябва да стартираш на всеки лаптоп Plex или някакъв медия сървър.И така от телевизора ще избираш от къде да се гледа.Мрежата на Виндоса няма нищо общо!.Не знам дали Телевизора може да види повече от едно IP с медиа сървър.Нека някой да каже, който е пробвал.Имам ТВ с интернет но все по рядко го ползвам.Компютъра си е друго.Първоначално публикувано от batmemo
То ти ще направиш мрежа ,ама LG-то не потдържа ДТС, субтитрите при 3Д- то не тръгват някои.Аз имам LW5500 и съм го вързал с НДМИ кабел към комп. и с Пот плеара всичко върви .3Д-та ,блурейове и не си играеш звук да конвертираш ,субтитри и така нататък.
Може да се видят повече от един медия сървари , просто трябва да са в една мрежа .
LG 47LW659S VS LG 47LW980S
Около 900лв е в момента е разликата на двата модела а не можах да видя някаква разлика в качеството на картината в магазина
Някои ще може ли да сподели в какво в повече детайли да се загледам следващия път в магазина
Ако искам да направя домашна мрежа, посредством DLNA, като за целта обаче използвам два рутера, телевизора/плеъра ще вижда ли мрежата, ако има парола?Първоначално публикувано от ambakalov
Разликата е в 16 блока подсветка срещу 96 блокаПървоначално публикувано от koko_k
Много сървъри си преобразуват звука и няма никакъв проблем с ДТС.Първоначално публикувано от loshiat