Страница 61 от 96 ПърваПърва ... 1151596061626371 ... ПоследноПоследно
Резултати от 901 до 915 от общо 1430

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2011

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

трябва и 2 устройства/мобилен телефон и телевизор/да са включени към един и същ wifi източник на интернет, аз съм така не иска пароли,и e много по удобно от Magic Remote

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

По въпроса с дистанционните.. имаме 2 x LD350 и контрола от дистанционното е по коренно различен начин.
    Докато на единия нямаме никакъв проблем, при другият ТВ се нуждаем от стрелкови тренировки.
    Според мен проблемът е в дистанционните.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Русе, и малко у десно и малко у лево

Случайно да сте пробвали да размените дистанционните /а после може и да размените батериите им - просто за проверка дали оказват влияние/. Благодаря!
    Аз нямам проблеми с насочването - нито на ПГ3000 нито на кинескопния ЛГ

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от gbrosa
    трябва и 2 устройства/мобилен телефон и телевизор/да са включени към един и същ wifi източник на интернет, аз съм така не иска пароли,и e много по удобно от Magic Remote
    Към един и същи рутер са свързани.Телевизора с кабел а телефона безжично разбира се.Когато открие телевизора излиза прозорец за сдвояване.Предполагам в него трябва да пише някакви цифри които после да въведа от телефона но излизат само точки.Ти с коя версия на програмата си?Да не би твоята да е друга и да не изисква тоя код?Може ли да ми я пратиш за да пробвам твоята версия?
    Ще се окаже проблема в телефона май.Намерих много оплаквания че не работи на телефони HTC'.
    gbrosa с каква марка телефон си?

6. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Under666
    По въпроса с дистанционните.. имаме 2 x LD350 и контрола от дистанционното е по коренно различен начин.
    Докато на единия нямаме никакъв проблем, при другият ТВ се нуждаем от стрелкови тренировки.
    Според мен проблемът е в дистанционните.
    Което от своя страна е странно, понеже телевизорите от LW серията са по-нови, но имат този проблем...

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Модели 2012 година за Великобритания
    http://www.lgblog.co.uk/wp-content/u...aster-V3.6.pdf

http://forum.lg.de/

8.  

9. Тук е от
    Feb 2012

Здравейте.Нов съм с телевизорите.От седмица се оглеждам за нов и след доста проучвания се спрях на LG, главно заради цената и пасивното 3D.Пробвах модел на Panasonic с активни очила и въобще не ми хареса(много тъмен образ,примигвания,тежки и неудобни очила)след това пробвах и LG, образът се оказа доста по ярък, очилата леки,почти не се усещат и 3D-то е някак по - естествено.Намерих този форум,зачетох се стигнах до 26 страница,сигурно ще намеря отговори на въпросите по нататък,ама съм нетърпелив и ще питам направо.Първоначално се спрях на LW4500 после усетих ,че интернет функицийте не са за изхвърляне и реших да си взема LW5500,но сега гледам ,че в Технополис LW5590 e със 150 лева по евтин от LW5500 и се чуя къде е уловката.Другото което ме интересува,в нас сме с няколко лаптопа и искам да направя една обща мрежа,през която телефоните и лаптопите да си стриимват направо на тв-то и тв-то от своя страна да може да излъчва през лаптопите,или да си гледам филми от лаптопа на тв-то.Направил съм Home Group с Windows,но там не мога да включа телевизора май,Plex може ли да се използва като заместител на Home групата,иии Plex припоркива ли функциите на Intel WiDi и DNLA??? Абе голямо мазало стана май.Пооплетох се.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Не е проблем да си вържеш телевизора към домашната мрежа.Има медия сървъри колкото искаш.Когато си купиш и ако не се справиш питай ще помагаме За уловките дали има или няма нищо не мога да кажа.Можеш да погледнеш и модела LW4700S който също е със интернет функции.

11. Тук е от
    Dec 2000

Цитат Първоначално публикувано от batmemo
    Другото което ме интересува,в нас сме с няколко лаптопа и искам да направя една обща мрежа,през която телефоните и лаптопите да си стриимват направо на тв-то и тв-то от своя страна да може да излъчва през лаптопите,или да си гледам филми от лаптопа на тв-то.Направил съм Home Group с Windows,но там не мога да включа телевизора май,Plex може ли да се използва като заместител на Home групата,иии Plex припоркива ли функциите на Intel WiDi и DNLA???
    За да гледаш филми от лаптопите, трябва да стартираш на всеки лаптоп Plex или някакъв медия сървър.И така от телевизора ще избираш от къде да се гледа.Мрежата на Виндоса няма нищо общо!.Не знам дали Телевизора може да види повече от едно IP с медиа сървър.Нека някой да каже, който е пробвал.Имам ТВ с интернет но все по рядко го ползвам.Компютъра си е друго.

12. Member
    Тук е от
    Oct 2011

То ти ще направиш мрежа ,ама LG-то не потдържа ДТС, субтитрите при 3Д- то не тръгват някои.Аз имам LW5500 и съм го вързал с НДМИ кабел към комп. и с Пот плеара всичко върви .3Д-та ,блурейове и не си играеш звук да конвертираш ,субтитри и така нататък.

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Може да се видят повече от един медия сървари , просто трябва да са в една мрежа .

14.  

15. Тук е от
    Aug 2009

LG 47LW659S VS LG 47LW980S

Около 900лв е в момента е разликата на двата модела а не можах да видя някаква разлика в качеството на картината в магазина
    Някои ще може ли да сподели в какво в повече детайли да се загледам следващия път в магазина

16. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от ambakalov
    Може да се видят повече от един медия сървари , просто трябва да са в една мрежа .
    Ако искам да направя домашна мрежа, посредством DLNA, като за целта обаче използвам два рутера, телевизора/плеъра ще вижда ли мрежата, ако има парола?

17. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от koko_k
    LG 47LW659S VS LG 47LW980S

Около 900лв е в момента е разликата на двата модела а не можах да видя някаква разлика в качеството на картината в магазина
    Някои ще може ли да сподели в какво в повече детайли да се загледам следващия път в магазина
    Разликата е в 16 блока подсветка срещу 96 блока

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от loshiat
    То ти ще направиш мрежа ,ама LG-то не потдържа ДТС, субтитрите при 3Д- то не тръгват някои.Аз имам LW5500 и съм го вързал с НДМИ кабел към комп. и с Пот плеара всичко върви .3Д-та ,блурейове и не си играеш звук да конвертираш ,субтитри и така нататък.
    Много сървъри си преобразуват звука и няма никакъв проблем с ДТС.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 61 от 96 ПърваПърва ... 1151596061626371 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе