Страница 9 от 96 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 1430

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от antovasilev
    Аз до сега само от там пускам 3д филми и не съм имал твоя проблем , а пробва ли с друг филм ? И кои е този филм кажи да го пробвам и ще споделя после...
    Това е на всякакво 3Д съдържание SBS, пробвах филми като "Avatar" "The smurfs" "Ice Age" и доста други
    Ти с какъв плеър ги пускаш и на какви настройки ти е тв-то.Съотношение на картина и т.н.Много странен случай.

2.  

3. Member Аватара на antovasilev
    Тук е от
    Sep 2011
    Живее в
    Плевен

Цитат Първоначално публикувано от bobitovn
    Това е на всякакво 3Д съдържание SBS, пробвах филми като "Avatar" "The smurfs" "Ice Age" и доста други
    Ти с какъв плеър ги пускаш и на какви настройки ти е тв-то.Съотношение на картина и т.н.Много странен случай.
    Ползвам PotPlayer чудесен е за тези неща .Пробваи с него и кажи как е !Пускал съм тези филми няма проблем при тях .
    http://www.kaldata.com/forums/index....owtopic=156531

4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Ползвам PotPlayer чудесен е за тези неща .Пробваи с него и кажи как е !Пускал съм тези филми няма проблем при тях .
    http://www.kaldata.com/forums/index....owtopic=156531
    Ще го пробвам и него.
    Успях да постигна напредък, проблема не е в плеърите и тв-то, ами май е от Catalyst control center.Та из хилядите настройки на програмата има една която се казва Scaling Options и има настройки от 15%underscan до 0%Ovesrcan, тази опция ти намяли или увеличава изображението по вертикала и хоризонтала, в случая беше намалено на 10% при което губя и вертикални линии и при сливането на образа от 3Д филм SBS на единия му липсват вертикалните линии и ги дава като черни и ги наслагва с образа на другия кадър, от там ми идват ивиците.Голяма простотия радвам се че се оправих.По тази логика ако гледам SBS филм с образи един над друг ще ми се получат тъмни линии горе и долу на екрана, а аз се чудех от къде са.Между другото тази опция си е автоматична не я бях променял в Catalyst control center.
    Само че като върна на 0% част от изображението ми се губи хмхм..????

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Остави го на "0% Ovesrcan" и в настройките на тв също трябва да не е на "16:9" ,а на "точен екран" /"само сканиране" или нещо подобно,не се сещам сега как го пишеха ЛГ Ovesrcan-а / и всичко ще си дойде на място.

6. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Остави го на "0% Ovesrcan" и в настройките на тв също трябва да не е на "16:9" ,а на "точен екран" /"само сканиране" или нещо подобно,не се сещам сега как го пишеха ЛГ Ovesrcan-а / и всичко ще си дойде на място.
    Така и направих, всичко е ОК сега.Мерси.

7. Тук е от
    Oct 2011

Как седи въпроса с гледането на филми от USB, мисля да си бодна един хард за тази цела, ама трябва диска да е на NTFS да поддържа големи файлове, но телевизора дали ще го разпознае, как става номера там, има ли някакво ограничение или на FAT32 с най-големи блокове от по 512к?

8.  

9. Member Аватара на antovasilev
    Тук е от
    Sep 2011
    Живее в
    Плевен

Цитат Първоначално публикувано от anastas
    Как седи въпроса с гледането на филми от USB, мисля да си бодна един хард за тази цела, ама трябва диска да е на NTFS да поддържа големи файлове, но телевизора дали ще го разпознае, как става номера там, има ли някакво ограничение или на FAT32 с най-големи блокове от по 512к?
    Нямаш грижи с какъвто и хард , аз съм в момента с 2тб и пускам филми HDTV 1080p по 20-30 гб без проблем , разбира се с аудио DD или AC3 ...DTS не го чете.
    Много скоро ще взема и медиа плеар които да допълни останалите неща които не тръгват iso и тем подобни.

10. Тук е от
    Oct 2011

И харда си е на NTFS без проблем така ли?

11. Member Аватара на antovasilev
    Тук е от
    Sep 2011
    Живее в
    Плевен

Цитат Първоначално публикувано от anastas
    И харда си е на NTFS без проблем така ли?
    Да

12. Тук е от
    Oct 2011

Супер мерси, значи така ще е системата, засега само blu-ray .исо няма да мога да пускам, ама нищо каквото е в момента

13. Member Аватара на antovasilev
    Тук е от
    Sep 2011
    Живее в
    Плевен

Еми и аз съм така за сега само от хард-а каквото тръгне , но мисля този месец да си взема и един мултимедиен плеар за да няма проблем и при останалите кодеци ..Само че трябва да търся с 3д поддръжка което не е лесно , пък и цените
    са много сериозни,та ще видя какво да правя.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Искам да си наредя програмите на 42lw5500 файла ми е голям 758KB и виждам това като го отворя с TllEdit 4.2
    [img width=800 height=450]http://store.picbg.net/pubpic/53/C7/69aabaa46c2e53c7.jpg[/img]
    Дали TllEdit 4.2 изобщо подържа моя модел или е от голям файла ?

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Който е заинтересован в скорошната реализация на възпроизвеждането на IPTV multicast на новите телевизори SmartTV серии..
    Има тикет за разработка на тази функция в LG PLEX на форума на разработчиците
    https://plexapp.lighthouseapp.com/pr...ns/tickets/910
    Достатъчно е да се регистрирате и подпишете подтвърждение. Колкото повече хора подкрепят внедряването на тази функция, толкова по-бързо ще направят плъгин.

17. Member
    Тук е от
    Oct 2001

Еми и аз съм така за сега само от хард-а каквото тръгне , но мисля този месец да си взема и един мултимедиен плеар за да няма проблем и при останалите кодеци ..Само че трябва да търся с 3д поддръжка което не е лесно , пък и цените
    са много сериозни,та ще видя какво да правя.
    Един въпрос - вграденият плейър на LG не подържа ли 3d форматите на филмите (както разбирам най-разпространени са със SBS) ?

18. Member Аватара на antovasilev
    Тук е от
    Sep 2011
    Живее в
    Плевен

Цитат Първоначално публикувано от Suren
    Един въпрос - вграденият плейър на LG не подържа ли 3d форматите на филмите (както разбирам най-разпространени са със SBS) ?
    Няма проблем тръгват ...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 96 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 18:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 21:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 11:45
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе