Страница 70 от 96 ПърваПърва ... 2060686970717280 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,036 до 1,050 от общо 1430

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Control Panel > Hardware and Sound > Sound > Menage audio devices

2.  

3. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от forest
    На lw470s става с бутона "home".
    Телевизора трябва да е на произволен канал, натиска се и се държи "home" бутона докато се появи и изчезне home-менюто (6-7 секунди). Чак тогава се пуска бутона, набира се 1105 и се натиска ОК.

п.с. За файла който се записва на флашката има редактор за комп и може да се подреждат каналите и да им се сменят имената, макар че за ефирната цифрова се зареждат автоматично после старите имена ...
    Колега златен си стана! Много ти благодаря за съдействието!

4. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от iskren.dimov
    LG донгъла си го взех оригинален от Техномаркет 69лв.
    Какъв стандарт поддържа донгълчето че се чудя дали да си вземам?

5. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от tweeg
    Какъв стандарт поддържа донгълчето че се чудя дали да си вземам?
    Ако става въпрос за този

http://webcache.googleusercontent.co...ra#details-tab

6. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от biglubo
    Имам проблем със звука от компютъра към телевизора.Проблема е че нямам звук.Вързах телевизора 47LW570s с HDMI кабела и с видеото се оправих.Обаче звук няма.Четох че за някои видеокарти трябва кабелче от звуковата към виеокартата.Разгледах картата има една буксичка на която пише SPDIF in. Тук ли трябва да се включи? Проблема е че звуковата ми карта е вградена на дъното и няма такъв изход SPDIF.Гледах дъното гледах книжката няма.Пробвах другия вариант с отделен кабел за звука но и с него не става.Всъщност става но трябва да превключа от вход HDMI на входа където съм вкарал звука.Например AV1 AV2 или компонент.Тогава звука се чува но картина няма защото чака картината на съответния вход.И така стигнах в задънена улица.Дайте съвети какво да правя? Единственото което се сещам е да си търся звукова карта с такъв SPDIF изход .Но в тоя слушай трябва да търся и такова кабелче.А и да намеря пак не съм сигурен дали ще стане.Давайте идеи.Видеокартата ми е GeForce 9500GT. Дъното е ASROK G41M-VS.
    Колега, някои от по-скъпите видеокарти с HDMI изход имат собствен вграден чип за звука, така че погледни, дали няма някаква такава отметка и в самите настройки на твоя GeForce 9500GT Също и поразгледай за нещо нередно в менюто, за което ти спомена колегата svetlio1:
    Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Control Panel > Hardware and Sound > Sound > Menage audio devices
    пп: И нещо друго - този SPDIF кабел, за който споменаваш, няма ли начин да се върже към самата дънна платка, щом звуковата ти карта е вградена?

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Гледах в настройките на картата и няма такава отметка.А и тя не е от скъпите.В менюто което споменава svetlio1 имам само две възможности колони и слушалки.Колоните са вързани в задния изход а слушалките в предния.Нямам друга опция.
    SPDIF кабела търсих да го включа на дъното но няма къде.Липсва такъв изход в този модел дъно.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

До biglubo, като влезеш в опциите за звука, които ти е писал колегата, в полето Playback, натискаш десен бутон и се появавяват две менюта: "Show disable devices" и"Show disconected devices" , трябва да ги чекнеш и тях, за да ти се появи HDMI изхода като опция.При мен е така и съм с Windows 7, в настройките на картата със сигурност няма да намериш нищо.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2005

На сайта ма ЛГ са качили нов фърмуеър 05.11.07.
    Интересно, че този път зип-а съдържа 05.01.10 и 05.11.07.
    В инструкциите пише да се упдейтват едно след друго, а не направо 05.11.07 - предполагам става въпрос за тези с версии преди 5.1.10.

Та явно има някакви стари версии дето първо трябва да минат задължително през 5.1.10 и после нагоре.
    Това до някъде обяснява защо на сайта и в нета се появяваха версии и после "изчезваха" загадъчно.

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

И новите 2012г модели почнаха да се появяват :
    http://www.technomarket.bg/products/...78/lg-37ls5600
    http://www.technomarket.bg/products/...77/lg-32ls5600
    -описанието "кърти мивки" .

13. Тук е от
    Nov 2010

Здравейте колеги,

тлевизора ми е LG 26LE5500 и гледам цифрова телевизия със CAM модул на телевизия СКАТ. През определен интервал от време /няколко/дни каналите автоматично ми се разместват, т.е телевизора ги размества. Притежавам и телевизор Сони също с модул, но при него няма такъв прпоблем, както сам настроил каналите така си стоят. Знае ли някой, защо LG-то само си размества програмите и как да реша проблема с това, защото е крайно неприятно през няколко дена да пренараждам всички програми. Предварително благодаря.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1332655834[/time]_________________________________________________

Здравейте отново колеги, искам да ъпдейтна фирмуера на тв LG 26LE5500 - може ли да ми напишете откъде да го дръпна.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от pesho 11
    Здравейте отново колеги, искам да ъпдейтна фирмуера на тв LG 26LE5500 - може ли да ми напишете откъде да го дръпна.
    Поддръжка за 26LE5500

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от bobitovn
    До biglubo, като влезеш в опциите за звука, които ти е писал колегата, в полето Playback, натискаш десен бутон и се появавяват две менюта: "Show disable devices" и"Show disconected devices" , трябва да ги чекнеш и тях, за да ти се появи HDMI изхода като опция.При мен е така и съм с Windows 7, в настройките на картата със сигурност няма да намериш нищо.
    Да bobitovn но при мен са чекнати и двете и не се появява.Започнах да си мисля че просто видеокартата не ми го подържа звука без допълнителен кабел.Просто не може да бъде при HDMI кабел и допълнителен кабел за звук който има да не мога да пусна звук и картина едновременно на телевизора.На входа на звука пише AUDIO IN RGB\DVI.
    Може ли да не са предвидили че HDMI в някои случаи ще има само картина и да има възможност да се ползва друг вход за звук?

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Виж си драйверите коя версия са , а и нали тия настройки ги правиш при свързан ТВ ?

18. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Колега пробвал ли си с този кабел http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=223101 , за да изкараш звук през SPDIF ти е нужен, друг е въпроса дали ще стане и с него.
    П.П. сега видях в сайта на NVIDIA http://www.geforce.com/hardware/desk...specifications , че видеокартата поддържа SPDIF.Гледам че има DVI изход, но най-вероятно и при него ще се сблъскаш с този проблем.Проблема е че дъното, май не ти поддържа SPDIF http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=G41M-VS , или са пропуснали да го отбележат, което ме съмнява.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 70 от 96 ПърваПърва ... 2060686970717280 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе