Първоначално публикувано от
beos За колегите с 42LW470S искам да споделя, че днес на майтап си слепих два инфра ред диода и ги свързах към звуковата карта на лаптопа си с кабел от едни стари слушалки и ползвах от този сайт -
http://openlgtv.org.ru/wiki/index.ph...LG-service.zip файлчето, което е в архива с име serv-EzAdjust.mp3 с Медия Плейар като предварително му включих опцията за повторение и веднага ми даде да въведа парола за отключване на сервизното меню. Паролата е 0413 и активирах по описанието на този клип
https://www.youtube.com/watch?v=4U8U6tDkEl0#ws Tool Option3 > DVR Ready > Промених 0 на 1 и Exit (от копчето на дистанционното) След това пак пускате файлчето да "свири" и влизам пак с паролата 0413 и отиваме на меню Country Groupe и там се влиза също със стрелка на дясно от дистанционното и в самото меню виждате 04 и EU - слизате надолу и пак се качвате да е активно маркирано 04 и давате ОК за SAVE. Натискате Exit и ще ви предложи да направите нов избор за регион за да сканира на ново каналите. Не схванах защото ме пита за избор на държава и затова си направи на ново търсене и ми размести каналите който бях си подреждал преди.. Не съм сигурен дали може да се избегне тази опция
НО на фона на опциите които се включват си е 10 мин още малко ровичкане за подреждане на любимите канали .. Екстрите са PVR възможност за записване от телевизията когато изберете от Guide и от там може да маркирате да гледате по късно или да запишете ... В Меню HOME се отивате на "списък записи", което се намира след LG Apps и Премиални .. и като изберете "+" от като го маркирате синьо ви пита за форматиране на диска или флашката която сте поставили в USB-то. след формата имате пълноценна опция Time Shift ...
Честито на всички!