Страница 62 от 96 ПърваПърва ... 1252606162636472 ... ПоследноПоследно
Резултати от 916 до 930 от общо 1430

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2004

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от biglubo
    Да има отворен браузър и може да си джиткаш.Но няма флаш плеър.Клиповете от vbox7 не можеш да ги гледаш.Отделно има и различни приложения за интернет.За youtube си има приложение от което си се гледат прекрасно.
    Дали си тествал дистанционното Magic motion, което изиска USB? Тъй като модела има само един USB интерфейс, възможно ли е да се използва USB Hub за да се включат и други устройства (хард диск, USB камера) и дали работят нормално?

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Нямам такова дистанционно и не съм пробвал.А и нямам и друго устройство.За сега USB си ми стои празно.Исках да пробвам това : LG remote android но изглежда не работи на телефони HTC за съжаление.

4. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Извинявам се, но някой на по моя въпрос по-горе?

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Когато са в една мрежа се виждат.Не знаем как е твоята мрежа и защо е с два рутера?Не си дал подробности и затова няма как да ти каже някой със сигурност. Ако единия рутер се използва като суич и не раздава различни адреси тогава няма да имаш проблем.Ако всички компютри са с IP адреси които се различават само по последното число би трябвало да стане.

6. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от biglubo
    Когато са в една мрежа се виждат.Не знаем как е твоята мрежа и защо е с два рутера?Не си дал подробности и затова няма как да ти каже някой със сигурност. Ако единия рутер се използва като суич и не раздава различни адреси тогава няма да имаш проблем.Ако всички компютри са с IP адреси които се различават само по последното число би трябвало да стане.
    Аз нямам мрежа все още, както и рутери, а защо два? Защото в помещението, където е телевизора, няма как да прокарам LAN кабел, та затова искам да използвам два рутера.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2005

За колегите с 42LW470S искам да споделя, че днес на майтап си слепих два инфра ред диода и ги свързах към звуковата карта на лаптопа си с кабел от едни стари слушалки и ползвах от този сайт - http://openlgtv.org.ru/wiki/index.ph...LG-service.zip файлчето, което е в архива с име serv-EzAdjust.mp3 с Медия Плейар като предварително му включих опцията за повторение и веднага ми даде да въведа парола за отключване на сервизното меню. Паролата е 0413 и активирах по описанието на този клип https://www.youtube.com/watch?v=4U8U6tDkEl0#ws Tool Option3 > DVR Ready > Промених 0 на 1 и Exit (от копчето на дистанционното) След това пак пускате файлчето да "свири" и влизам пак с паролата 0413 и отиваме на меню Country Groupe и там се влиза също със стрелка на дясно от дистанционното и в самото меню виждате 04 и EU - слизате надолу и пак се качвате да е активно маркирано 04 и давате ОК за SAVE. Натискате Exit и ще ви предложи да направите нов избор за регион за да сканира на ново каналите. Не схванах защото ме пита за избор на държава и затова си направи на ново търсене и ми размести каналите който бях си подреждал преди.. Не съм сигурен дали може да се избегне тази опция НО на фона на опциите които се включват си е 10 мин още малко ровичкане за подреждане на любимите канали .. Екстрите са PVR възможност за записване от телевизията когато изберете от Guide и от там може да маркирате да гледате по късно или да запишете ... В Меню HOME се отивате на "списък записи", което се намира след LG Apps и Премиални .. и като изберете "+" от като го маркирате синьо ви пита за форматиране на диска или флашката която сте поставили в USB-то. след формата имате пълноценна опция Time Shift ...

Честито на всички!

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1330716652[/time]_________________________________________________

След две корекции на мнението ми не ми дава да допълня, че функцията Time Shift се активира просто като натиснете кръглият бутон ОК докато гледате някой канал..

8.  

9. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от beos
    За колегите с 42LW470S искам да споделя, че днес на майтап си слепих два инфра ред диода и ги свързах към звуковата карта на лаптопа си с кабел от едни стари слушалки и ползвах от този сайт - http://openlgtv.org.ru/wiki/index.ph...LG-service.zip файлчето, което е в архива с име serv-EzAdjust.mp3 с Медия Плейар като предварително му включих опцията за повторение и веднага ми даде да въведа парола за отключване на сервизното меню. Паролата е 0413 и активирах по описанието на този клип https://www.youtube.com/watch?v=4U8U6tDkEl0#ws Tool Option3 > DVR Ready > Промених 0 на 1 и Exit (от копчето на дистанционното) След това пак пускате файлчето да "свири" и влизам пак с паролата 0413 и отиваме на меню Country Groupe и там се влиза също със стрелка на дясно от дистанционното и в самото меню виждате 04 и EU - слизате надолу и пак се качвате да е активно маркирано 04 и давате ОК за SAVE. Натискате Exit и ще ви предложи да направите нов избор за регион за да сканира на ново каналите. Не схванах защото ме пита за избор на държава и затова си направи на ново търсене и ми размести каналите който бях си подреждал преди.. Не съм сигурен дали може да се избегне тази опция НО на фона на опциите които се включват си е 10 мин още малко ровичкане за подреждане на любимите канали .. Екстрите са PVR възможност за записване от телевизията когато изберете от Guide и от там може да маркирате да гледате по късно или да запишете ... В Меню HOME се отивате на "списък записи", което се намира след LG Apps и Премиални .. и като изберете "+" от като го маркирате синьо ви пита за форматиране на диска или флашката която сте поставили в USB-то. след формата имате пълноценна опция Time Shift ...

Честито на всички!

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1330716600[/time]_________________________________________________

След две корекции на мнението ми не ми дава да допълня, че функцията Time Shift се активира просто като натиснете кръглият бутон ОК докато гледате някой канал..
    Колега, честито! Този телевизор не е ли с вградена по принцип такава функция? Ако не, то би следвало номера да става и на LW4500?

10. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от Dominator
    Колега, честито! Този телевизор не е ли с вградена по принцип такава функция? Ако не, то би следвало номера да става и на LW4500?
    470S е по-близко до 5500 отколкото до 4500.
    ТМ направо избиха рибата миналия месец с това ТВ с 7 чифта очила за 1399 лева. Ама им бяха само мостри. Баджанака ходи до Дупница за запечатка.

11. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2005

Не, няма такава функция фабрично .. но с малко усърдие се добавя ...
    Определено си беше добра цената за телевизора - моя беше единствената в ТМ бройка във Варна при това не разопакована От както съм активирал опцията не мога да се накефя .. видях последно че има Timeshift цели 2 часа .. не съм пробвал дали може повече и не ми я ясно къде прави тези "времеви" записи защото не са на самият USB диск/флашка .. Разбрах и как се изключва опцията Timeshift - когато се натисне ОК бутона се натиска жълтият бутон и след това Q.MENU -бутона и се избира да е включена или изключена тази опция.

12. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Не, няма такава функция фабрично .. но с малко усърдие се добавя ...
    Определено си беше добра цената за телевизора - моя беше единствената в ТМ бройка във Варна при това не разопакована От както съм активирал опцията не мога да се накефя .. видях последно че има Timeshift цели 2 часа .. не съм пробвал дали може повече и не ми я ясно къде прави тези "времеви" записи защото не са на самият USB диск/флашка .. Разбрах и как се изключва опцията Timeshift - когато се натисне ОК бутона се натиска жълтият бутон и след това Q.MENU -бутона и се избира да е включена или изключена тази опция.

Сега въпроса е, дали това е възможно и с lw4500?

P.S. Всъщност, като се замисля, функцията не е толкова важно, поради факта, че не може да гледаш една програма, а да записваш друга...

13. Member
    Тук е от
    Dec 2005

моя беше единствената в ТМ бройка във Варна при това не разопакована
    С коя версия на софтуера ти дойде?

При баджанака ме учуди, че беше с 4.4.11.
    Ъпдейтна по нета до 5.1.10 но някак си за модел дето се появи началото на 2012 в България имам чувството, че от ТМ по-скоро изпразват някой склад на западен магазин. То и модела доскоро го нямаше на сайта на ЛГ за България.

Иначе за тези пари(1399 колкото беше) като го сравнявам с моята 659-ка си е направо удар в десетката.
    То на външен вид си е като 659, така че само 200Хц реално остава разликата.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Честито на всички!

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1330716600[/time]_________________________________________________

Здравейте
    Някой правил ли е опита да активира тази функция на братком модел от 2010 г. , Аз направих това, което е описано за сервизното меню, след което поиска ново търсене и в съветника се появи че има и функция запис и тайм машина , но нищо не се случва като включа външен диск към което и да е от двете USB -та , не предлага възможност за формат и евентуален запис след това.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2005

Не помня версията коя беше, май нещо такова - 4.Х.Х6 но не съм сигурен .. сега съм последната 5.1.10 Рално нямам поглед върху друг подобен телевизор и не мога да сравня какво е 120 Hz спрямо 200z Доволен съм от покупката оценката за телевизора ми е 6+ по шестобалната система

Имам питане как се въвеждат буквите директно от дистанционното - тези който са числа за избор на канал? Има ли някакво превключване на режима им числа/букви ?

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Модела е за Германия и Западна Европа -хората чистят за новите модели.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Става на всички модели 2011 - LW470, LW570, LW650, LW4500, LW5400, LW5500 , които не са с фабрично активиран PVR.
    С PVR завършват на 9 или 90 /659 , 5590.../

и на италианският сайт
    http://www.lg.com/it/tv-audio-video/tv/index.jsp

на англииският
    http://m.lg.com/uk/tv-audio-video/televisions/index.jsp

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 62 от 96 ПърваПърва ... 1252606162636472 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе