Миналата седмица, успях да видя какво ще представляват, новите модели на LG. Бяха докарали само 42LW5500, но и това ми стигна. Доста са подобрени работите от към интернет и свързване с телефон. Първо имаха наличен един Otimus 2x, на който аз съм голям фен. Телефона определено работеше много-добре и бързо. Има си мини или микро HDMI, не видях точно, но с такъва кабел към нормален HDMI и към ТВ-а се връзваше. Показваше се цялото меню, на телефона, но леко има нужда от дооправяне, че по около 30-40 пиксела отдолу и отгоре се режеха. С телефона доста работи можеш да правиш на ТВ. Можеш да го ползваш като приемник за wi-fi, ако не ти се дават пари за USB wi-fi за ТВ-а. Игрането на игрички от телефона на ТВ-а е уникално, тествахме Angry Bird Rio и се виждаше супер добре от има няма 70 сантиметра. Вече в андроид маркета има 3 дистанционни за разни видове черни техники на LG, но има условие. За да се ползват, трябва телефонът и ТВ-а да са в една wi-fi мрежа, като нямах време да го тествам. Има вече пълен браузър, отваряш си всички сайтове, засега проблем им е flash-a, но най-вероятно ще го оправят. Менюто със сайтове меже да си го подреждате както на вас ви харесва. В някои модели са вкарали функция подобна на програмата Shazam за телефоните. Определено новото неактивно "3D" е по-добре от това с активните очила. Очилата са много леки и удобни, ще вървят по две в с ТВ. Забравих да тествам как е USB плеъра. Голяма мъка е да пишеш адрес с клавиатурата, дано братята руснаци измислят нещо да се оправи положението. Само за секунда видях в един ъгъл, че може би за 2012 предвиждат вече да са без очила "3D" ТВ-те. но ще видим. Ако се сетя нещо друго, което съм забравил ще пиша.