http://www.technopolis.bg/b2c/detail.../P11090104/3D-Телевизор-SAMSUNG-UE-40D6530Първоначално публикувано от pulsedriver
може да го вземе на безлихвен кредит креди гоу .много добър медиа плеър с дтс аудио кодек, лг няма.много добра работа с интернет,браузър с вграден флаш плеър.например и двата тв отварят вибокс, но само самсунга ще пусне клиповете,лг не може. вграден безжичен адаптер за връзка с интернет и домашна мрежа с лаптоп за гледане на филми от харддиска на лаптопа,за лг се купува отделно и цената почти се изравнява.сателитен тунер.не съм сигурен, но май има и възможност за запис върху харддиск на предавания(рекордер) през цифровия тунер.качествена картина, много добър дизайн, тънка рамка, има го и в бял цвят с малко по дизайнерска стойка.може би най - интересния модел, качество - екстри - цена. задължително при покупка направете тест за пиксели, че излязоха доста бройки с проблемен пиксел.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1308776940[/time]_________________________________________________
към христослав, беше пуснал линк към един руски тавариш относно хак на лг 2010 за уеб браузър. докъде го докара този маладец, май зор работа излезе.аз съм сигурен, че следиш за развитие по темата, и навярно няма такова, щом не се пише, поне има ли надежда.