Страница 44 от 92 ПърваПърва ... 34424344454654 ... ПоследноПоследно
Резултати от 646 до 660 от общо 1376

LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Re: LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Значи явно ReFrames параметъра е проблема в конкретния случай. Ако не се лъжа няма плейър, който да не поддържа High@L4.1. Доколкото си спомням и аз имах такъв проблем с файлове с висока стойност на ReFrames на външния си плейър Hyundai L110 с най-старите фърмуери. Не знам дали нови фърмуери на твоя ТВ не решават и твоя проблем.

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2011

LG 47LE5300 моля за помощ.Ще се гледа от около 4-5 метра,евентуално игри и бул сат.неориентиран съм моля за съвет,или др.предложение.Благодаря предварително....мнения, някой има ли го този модел...да сподели нещо....

4. Тук е от
    Oct 2009

Здравейте. Изключителни благодарности на всички, които са разработили тази тема, с всичката полезна информация за нас потребителите. Много се извинявам, ако проблемът, който споделям е вече разяснен. Собственик съм на телевизор LG SL8500 от края на 2009 г. Изключително съм доволен от своя избор, работи без грешка. Имам само едно оплакване. Вградения плеър на телевизора не може да възпроизвежда MKV над определен размер (според мен 2 гб, тъй като файлове с размер от 1.10 гб тръгват без проблем). Въпросът ми е има ли избавление от това или просто трябва да се снабдя с допълнителен мултимедиен плеър!!!

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от salky
    LG 47LE5300 моля за помощ.Ще се гледа от около 4-5 метра,евентуално игри и бул сат.неориентиран съм моля за съвет,или др.предложение.Благодаря предварително....мнения, някой има ли го този модел...да сподели нещо....
    Модела е добър ,но ако можеш напъни се за LG 47LE5500.

6. Member
    Тук е от
    May 2011

Оффффффффф...много пара,но може да изчакам,иначе каква е разликата.Благодарско за мнението :rolleyes:

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

(LE3xxx, LE53xx) са на шаси MStar Saturn7
    (LE55xx и нагоре) са базирани на Broadcom BCM3556

+ LED Plus със Spot Control
    http://www.lg.com/bg/common/compare/...or%2Findex.jsp

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Здравейте кой е най новия софтуер за LG le5300 и от къде да си го изтегля и каква е разликата между старите и новите фърмове?

10. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от bagdatis91
    Здравейте. Изключителни благодарности на всички, които са разработили тази тема, с всичката полезна информация за нас потребителите. Много се извинявам, ако проблемът, който споделям е вече разяснен. Собственик съм на телевизор LG SL8500 от края на 2009 г. Изключително съм доволен от своя избор, работи без грешка. Имам само едно оплакване. Вградения плеър на телевизора не може да възпроизвежда MKV над определен размер (според мен 2 гб, тъй като файлове с размер от 1.10 гб тръгват без проблем). Въпросът ми е има ли избавление от това или просто трябва да се снабдя с допълнителен мултимедиен плеър!!!

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от BatGergi
    Здравейте кой е най новия софтуер за LG le5300 и от къде да си го изтегля и каква е разликата между старите и новите фърмове?
    http://www.lg.com/nl/products/docume...ade%5B1%5D.zip

12. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Благодаря, а за разлика във фърмовете да разбирам ли ,че няма много голяма?

13. Member
    Тук е от
    Feb 2008

bagdatis91
    Първо провери дали това, което се опитваш да пуснеш, отговаря на изискванията, описани в упътването на телевизора ти:

[img width=482 height=600]http://img705.imageshack.us/img705/8954/525201141908pm.png[/img]

14.  

15. Member
    Тук е от
    May 2011

+ LED Plus със Spot Control Hristoslav,това нищо не ми говори,извиняваи дай по просто и разбираемо за Любители като мен....

16. getzov
    Guest

А от какво възпроизвеждаш ? Ако е от флашка, пробвай да я форматираш в NTFS вместо FAT.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от salky

+ LED Plus със Spot Control Hristoslav,това нищо не ми говори,извиняваи дай по просто и разбираемо за Любители като мен....
    Това означава ,че моделите LE4500 и LE5300 са на едно шаси, а моделите LE5500, LE7500...са на друго шаси и процесор. Това естествено се отразява на качеството на картината и броят екстри.

18. Тук е от
    Oct 2009

Благодаря за бързите отговори. Това с форматирането на флашката отдавна го направих. А колкото до спецификите на телевизора, би трябвало да може да възпроизвежда файловете, които му пуснах. Има нещо в настройките, което го спира да възпроизвежда големи mkv-та. Онзи ден пуснах филм с големина 2.96 ГБ mkv и тръгна, а пък друг филм, със същите видео и аудио кодеци и големина 3.79 ГБ заби. Пробвал съм и с 6 ГБ филми, при тях дори не разпознава формата. Цялата тази работа е доста странна.
    Иначе съм намислил да се снабдя с мултимедиен плеър, който да компенсира всички "слабости" на телевизора. Въпросът е дали има някаква значителна разлика в качеството на HDTV1080p и BRRip-оветве 720, това при условие, че го гледам на 42 инча.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 44 от 92 ПърваПърва ... 34424344454654 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14
  5. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе