Страница 48 от 92 ПърваПърва ... 38464748495058 ... ПоследноПоследно
Резултати от 706 до 720 от общо 1376

LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Re: LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от bajo85
    Здравейте,
    купих си кабел DVI - HDMI 1,5m и видимо качеството на картината е по - лошо от колкото с кабел VGA - VGA
    Използвам едни и същи настройки на видеокартата но с първият вариант картината е на зърна, даже текста на падащите менюта не се чете. Има ли някаква допълнителна врътка?
    Телевизора е LG le7500 по принцип HDMI-я го включвам на посоченото на телевизора място. Мисля ,че беше първия.
    Уж цифров сигнал пък
    Тук според мен нещо си объркал в настройките. Провери следното:
    1. Видеокартата какво подава, знаеш да е резолюцията на телевизора с 60Hz.
    2. Прочети внимателно упътването на ТВ при какви настройки на ТВ и в кой цифров вход да се включва комп.
    3. Изключи Overscan ако имаш такова нещо.
    4. Сега ще прочета упътването на ТВ ти да видя с някакви други идеи да ти помогна.
    5. Каква ти е видеокартата?
    6. Поздрави

2.  

3. Тук е от
    Apr 2011

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Тук според мен нещо си объркал в настройките. Провери следното:
    1. Видеокартата какво подава, знаеш да е резолюцията на телевизора с 60Hz.
    2. Прочети внимателно упътването на ТВ при какви настройки на ТВ и в кой цифров вход да се включва комп.
    3. Изключи Overscan ако имаш такова нещо.
    4. Сега ще прочета упътването на ТВ ти да видя с някакви други идеи да ти помогна.
    5. Каква ти е видеокартата?
    6. Поздрави
    Видеокартата ми е ATI X1950 pro има само 2бр DVI и даже VGA кабела го свързвам с преходник за DVI и пак го дава много прилично.
    По принцип отзад на телевизора на един от HDMI входовете пише че е за DVI.
    Проблема остава да е в някаква чикантийска настройка на телевизора, която не знам.
    От страната на компютъра си мисля че всичко е точно FULL HD na 60 Hz но пак ще човъркам.
    Много странно.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2008

1. От видеокартата задай 1920х1080 х 60Hz. Само това, другите не са алтернатива. Малко е тъпо да ти го казвам, ама да не зададеш например 1920х1200.
    2. Описанието на режимите на мащабиране малко объркващо, но мисля че е 16:9 (Wide) нужния режим на ТВ.
    3. Съдейки по това как изглежда задния панел на ТВ, забождаш в най-долния HDMI вход 1 (DVI).
    4. В Windows-a (ако си с Windows) включи Clear Type.
    4. Кажи има ли напредък (или назадък)

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

6. Тук е от
    Jun 2011

Привет!
    Спрях се на следния модел LG 32LK330 -цената му е 300 евро.Ако имате впечатления,моля да споделите.Също видях и един Samsung LE32C450 на 385 евро.Повече от 400 евро не мога да дам за TV.
    Ако можете да ме посъветвате кой е по-добрия вариант ще съм ви благодарна.Интересуват ме само тези 2 модела,тъй като не съм в БГ и само те са в момента на цени изгодни за мен.
    Благодаря на отзовалите се предварително!

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от bilqna6
    Привет!
    Спрях се на следния модел LG 32LK330 -цената му е 300 евро.Ако имате впечатления,моля да споделите.Също видях и един Samsung LE32C450 на 385 евро.Повече от 400 евро не мога да дам за TV.
    Ако можете да ме посъветвате кой е по-добрия вариант ще съм ви благодарна.Интересуват ме само тези 2 модела,тъй като не съм в БГ и само те са в момента на цени изгодни за мен.
    Благодаря на отзовалите се предварително!
    не са кой знае какво и двата модела. което не означава, че няма да ти вършат работа.лг-то не съм го срещал в българия. самсунга е скъп.тук в момента е 579 лв. въпреки че не съм виждал лг-то , като че ли му имам повече доверие.ако можеш да сравниш двата тв един до друг на един и същ сигнал обърни внимание на кой от двата картината изглежда по плътна да не е бледа.вземи си една флашка с филм и пробвай лг дали чете филми, самсунга може.обърни внимание на белия цвят да не жълтее,розовее,признак на кофти матрица.попитай ги за цифровите тунери какви тв оператори може да обслужват в държавата, в която живееш.ако ще гледаш телевизра под ъгъл погледни ги и магазина под същия ъгъл,друг показател е черният цвят, не трябва да сивее.ще се справиш сигурен съм.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2010

За LG-то няма да говоря защото нямам впечатления. За Самсунга на базата на лични впечатления/ имам с530-еднакво шаси с c450/ мога да кажа , че за цената си е един чудесен ТВ.Плюсове: много добър медия плеър/най добрия при тв-тата/, лесно и интуитивно меню, много добра картина/много плътен и дълбок черен цвят/ ако го намериш със Самсунг матрица или в най-лошия случай с AUO. Добър и безпроблемн тунер с поддръжка на MPEG-4,възпроизвежда DTS звук/което е голям + ако обичаш да гледаш филми от флашка, кой каквото ще да ти говори , че не било важно и , че можеш да си конвертираш звука-ала бала/ ,има добра обработка на SD сигнала. Въобще заслужава си всяка стотинка. Минуси: гадния лъскав пиано лак на рамката/поне при C530 e така/.Изглежда добре, но се драска супер лесно. Иначе лично аз не съм видял бюджетно LG на което картината да ми хареса.Като сложим и неподдържането на DTS..... Най-добре отиваш в магазина и ги сравняваш на място.Късмет !

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

11. Тук е от
    Jun 2011

simeonbf ,nolimit71 благодаря ви много за коментарите!Купих LG и съм много доволна.Нямаше да се сетя да отида в магазина с флашка,но благодарение на simeonbf, го направих-чете филми и субтитрите са ок.Гледах и за цветовете-и те са си наред.
    Още веднъж-блгодарности!

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

...Да споделя резултат от експеримент с 32ЛД350... След промяна на страната от Финландия ( и доста други) на Германия или Австрия ..ТВ-то хваща повече канали на цифровия спектър.
    Кабелен оператор - СКК.
    Странното е, че до сега нямаше такъв проблем - преди разместванията в Булсат. Но дори и да е от не правилно зададени параметри от СКК, пак на страна Германия няма проблем!

Препоръка за настройка на страна при този тип ТВ - Германия!

Поздрави!

Краси

13. Тук е от
    Aug 2010

Кабелен оператор - СКК
    LG32ld750 Страна Австрия
    Скорост символи kS/s:6945
    Модолиране:256QAM
    162 btv comedi,btv cinema,btv
    458 bnt1,btv,nona tv,diskcoveri chanel,tv7,diema,diema2,
    the voice,planeta
    466 disc.sci.,disc.world,tv evropa,kanal3,histori ch.,utilisima,
    ring bg,novasport,disni ch.,super7
    538 ppv1.2.3.4.5.info,fox crime,foxlife,nbt,bbt,radio the voice,
    radio veselina,radio vitosha,radio omv
    546 btv cinema,btv action,nat.geog.,tv1000,axn,axn crime,
    btv comedi,axn sci fi,diema fam.,animal pl.,eurosport 1 и 2
    690 dstv,t-rock не работещ,dw,vtv,sity tv,folklor,bnt world,
    e-kids,bg tv,boomerang,fan tv,balkanika
    730 explorer,viasat his.,mtv,perviy kanal,cn
    835 viva ost.,vox,rtl2,super rtl,eurosport deu.,euro news,rtl,nick
    843 fiesta,kabel 1,prosiben,sat1
    851 planeta hd,eurosport hd,discoveri hd,natgeo hd

14.  

15. Тук е от
    Jan 2008

Здравейте, отдавна не се бях появявал във форума. Днес един приятел реши да си взима нов телевизор и първите за които се сетих сте Вие та има бюджет около 2000лв и иска да си вземе 42" ЛЕД. Ако можете да предложите нещо читаво ще съм благодарен. Той си е харесал LG 42LW5500 за сега

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Няма да питам защо LED TV !!! Защото е модерно ! За тези пари се взема плазма ! Читави има много , но как да ти помогнем , кажи поне с кои да правим сравнение !

17. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Няма да питам защо LED TV !!! Защото е модерно ! За тези пари се взема плазма ! Читави има много , но как да ти помогнем , кажи поне с кои да правим сравнение !
    И аз му предложих плазма или LG 42LD650 например, че го има за 999лв но сякаш нещо го дърпа към модерното Предложи добра плазма ако можеш в сравнение с 42LD650, че аз там нямам никаква идея

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Панасоник TX-P42G30E !! Или някой 50" модел 2010 , но те са вече на изчерпване !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 48 от 92 ПърваПърва ... 38464748495058 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14
  5. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе