Страница 72 от 92 ПърваПърва ... 2262707172737482 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,066 до 1,080 от общо 1376

LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Re: LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

За нищо! Това трябваше много отдавна да го направя, но мързелът все ме налягаше, и добре, че ти ме подсети на предишната страница

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

botev4o
    И аз благодаря..за отделеното време и труд. Сложил съм го в темата за избор на телевизор .

4. Тук е от
    Aug 2011

Здравейте!

Да се похваля,че от днес съм горд собственик на LG 42LD465

Нооо,не мога да го включа
    НА Булсат сме с устройство.Това,което излиза от устройството и трябва да влезе в телевизора са два жака.Един бял и един червен.
    НОО какви ли не комбинации не пробвах и все ми дава няма сигнал.
    По принцип за Булсата,нали трябва да е включен на видео телевизора,обаче на това новото управление на LCD-то няма копче за видео Или няма или аз не мога да го открия.

Моля ви се помогнете ми,защото вече незнам какво да правя .Поне успях да си включа компа към него и всичко е наред

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Честито !

Нещо се бъркаш ! Тези двата жака по принцип са само за звук , но ако искаш и картина има и трети жак - жълт ! Но защо не ползваш скарт кабел - едно като " хармоника " с много крачета ?

Има бутон - INPUT ! И този приемник на Булсата да го смениш веднага с по-новия им HD модел - ZHD-100 !!

6. Тук е от
    Aug 2011

Здравейте!!! Имам LED телевизор LG 42" LW4500 и се чудя дали може през USB да свържа външен HDD /примерно LG HXD5U32GLS 320GB 2.5" BLACK/ ? Възможна ли е тая работа ... :rolleyes: ?

7. Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Честито !

Нещо се бъркаш ! Тези двата жака по принцип са само за звук , но ако искаш и картина има и трети жак - жълт ! Но защо не ползваш скарт кабел - едно като " хармоника " с много крачета ?

Има бутон - INPUT ! И този приемник на Булсата да го смениш веднага с по-новия им HD модел - ZHD-100 !!
    Благодаря много!

Обаче,старият ни телевизор,който е мега архаичен има само две дупки отзад за 2 жака.И може би затова така са го направили булсаткомовците,като ни го слагаха.

И сега разполагам само с тези два жака,които явно не стават за Lg-то.

В такъв случай какво да правя?Ако си купя такъв скарт кабел/на устройството има такъв извод/ дали ще стане номера?Притеснявам се,че пак няма да стане.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Добре дошъл в форума !

Цитат Първоначално публикувано от coool
    Здравейте!!! Имам LED телевизор LG 42" LW4500 и се чудя дали може през USB да свържа външен HDD /примерно LG HXD5U32GLS 320GB 2.5" BLACK/ ? Възможна ли е тая работа ... :rolleyes: ?

Работата е възможна !
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1313163033[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от elfi4ka

В такъв случай какво да правя?Ако си купя такъв скарт кабел/на устройството има такъв извод/ дали ще стане номера?Притеснявам се,че пак няма да стане.

Смени си приемника ! Отиди до офиса на Булсата и искай такъв с hdmi изход , иначе защо си купи нов модерен ТВ ??
    С скарт номера ще стане , та дрънка !

10. Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Добре дошъл в форума !

Работата е възможна !
    Благодаря за бързия отговор! Още утре отивам да си закупя един HDD LG320GB да гледам блу-рей филми по 40-50 GB парчето ! -)

Другия зор е - как се подреждат каналите на тия LG-та, за да си ги наглася по мое усмотрение???

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Подредбата на каналите си е играчка , но първо си прочети упътването за употреба на телевизора !

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Благодаря много!

Обаче,старият ни телевизор,който е мега архаичен има само две дупки отзад за 2 жака.И може би затова така са го направили булсаткомовците,като ни го слагаха.

Сега ако нямаш време да ходиш до офис -пъхни тия жакове в жълтата и бялата букса на СТБ и в същите отстрани на ТВ и после намери кой вход е /обикновено пише над буксите/ -за тая вечер ще ти свърши работа ,тъкмо после ще оцениш разликата .

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Благодаря много!

elfi4ka честито и от мен
    Сега направи описаното от svetlio1 ,а утре върни старият приемник на Булсатком в най-близкият офис и поискай да ти го сменят с модела ZHD-100. Май трябваше да се доплати 20лева за подмяната.
    http://www.bulcrypt.com/images/stori...c8e62912ca5f91
    После свържи новият приемник към телевизора посредством HDMI кабел.
    http://www.technomarket.bg/products/...dmi-cable-1-8m

Ако не можеш да се справиш с написаното от svetlio1 ,напиши откъде си -може да се окаже ,че някой от форума живее близо до теб и да помогне.

Руското представителство на LG за пореден път ме хвърля в тъча....Преди месец писаха ,че няма да има Скайп - сега сателитният тунер поддържа само свободните програми...
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:18856-93#3603

14.  

15. Тук е от
    Aug 2011

svetlio1 изключително благодарна съм ти за подробното рязяснение.Сега се получи.Най-сетне имам телевизор с картина,ха-ха

Сега искам да попитам нещо друго тези,които са с булсат.
    Ако сменим устройството с това по-новото,за което ми казахте,но БЕЗ да включвам HD пакет,HBO-та и такива неща,а си останем на сегашния ни план премимум от 15 лв,то ЩЕ СЕ ПОДОБРИ ЛИ ЦЯЛОСТНАТА картина на програмите?Или това важи само за HD пакета и съответно за програмите,които излъчват HD?
    НЕ искаме HD пакет,защото са много малко тези програми и въобще не ги гледаме тях.
    Та с две думи при това положение има ли смисъл да сменяме устройството или не?

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Има смисъл , но за да видиш разликата в картината трябва да пробваш ! Иначе си купи хубав/ да не е от 2,3,4 лв / скарт кабел и си готова !

17. Тук е от
    Aug 2010

Сега говорих с хората от Булсат и ми казват че ако не пусна HD пакета няма смисъл да си сменям приемника . civica кажи каква е разликата ако и аз като elfi4ka сложа HD приемника но без да пуснак допълнителния пакет за HD канали с какво ще се подобри картината и какъв скарт да сложа ????

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Получаваш цифров сигнал , който по-малко се поддава на загуба на качеството на картината и звука !
    И като няма смисъл , защо ги предлагат , само заради техния орязан HD пакет ? Или хората да си купуват кинескопи , отново ? Смени го , пък им кажи че по-нататък ще си пуснеш и HD пакета !
    За скарта не мога да ти кажа конкретна марка / отдавна не ползвам такъв / , но гледай да е по-дебел кабела и добре направен !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 72 от 92 ПърваПърва ... 2262707172737482 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14
  5. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе