От техномаркет, но не Пловдив.
Къде мога да греша при толкова много опити както е описано тук?
Нека някой, който го направи сам да помогне!
От техномаркет, но не Пловдив.
Къде мога да греша при толкова много опити както е описано тук?
Нека някой, който го направи сам да помогне!
Здравей,Първоначално публикувано от startboy
казваш, че си купил жак и кабел. Как си ги свързал двете. При мен стана без проблеми с ето такъв кабел:
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...uWO4WXOvT1xcQB и мп3то.
Поздрави .
Краси
Все пак.. град? Ето начин:Първоначално публикувано от startboy
1. диода от старото дистанционно - сваля се и се пуска на една батерийка 1.5V за кратко. През дисплея на GSM с пусната камера се вижда дали 'свети' или не. Ако не свети, обръща се поляритета на батерийката и пак.
2. след като сме сигурни, че 'свети', монтираме диода на един 3.5 мм plug (като за слушалки). Ако плъгчето е 'стерео' - няма значение на кои две жила се свързва.
3. на изход за слушалки на някакво устройство (Лаптоп, mp3 плеър, усилвател...) се закача това адаптерче и през него се пуска едно от 'музикалните файлчета' в режим 'постоянно повторение'. Отново с GSM камера може да се проследи дали свети.
4. Насочва се към ТВ и веднага излиза лента с възможност за писане на 4 цифри. Там се въвежда 0413 и сме в съответното меню.
Аз съм си ги качил на обучаемо универсално дистанционно - мога да си вляза в което искам сервизно меню с него също като стандартните операции.
Та, ако се окажем съседи....
Брей, че чудесии!!! А има ли начин да накарам USB-то на телевизор Philips 37 PFL6503D да върти филми? Малко е старичък модела, от 2008 г., по стандарт върти само снимки и MP3-ки.
Никой ли не е срещал този проблем. Пробвах всичко от първата страница и пак нищо не става. Моля помагайте !!!Първоначално публикувано от didoroki
Здравей, файлове по-големи от 30 ГБ не се поддържат. Колко е голям филма? Поздрави.Първоначално публикувано от didoroki
http://h.imagehost.org/0546/Untitled12335.jpg
Първоначално публикувано от srtatusНа първа страница в темата за Phillips LCD..... там може да се информирате, ако твърдението, че не поддържа субтитри е маловажно за Вас.Какви формати плейват телевизорите Philips през USB ?
Поддържани формати за USB устройства с памет/НЕ ПОДДЪРЖАТ СУБТИТРИ
• FAT 16, FAT 32, NTFS
Формати на възпроизвеждане
• MP3
• Снимки: JPEG
• MPEG 1, MPEG 2, MPEG 4
• MPEG-Program Stream PAL
• AVI
• H.264 (MPEG-4 AVC)
• WMA v2 до v9.2.
• WMV9
Дали моделът не е 5603, вместо 6503?
кажете няколко думи за LG 55LE8500?
Здравей и мерси за отговора. Файлът е около 4Гб. Прочетох в ръководството и всичко ми изглежда наред.Първоначално публикувано от Under666
Както съм го описал на предната страница става по културен начин без нужда от гимнастики с ринг-тонове и почерпки на продавачи.Първоначално публикувано от startboy
Прекрасен телевизор аз съм с LE7500Първоначално публикувано от venci79
нещо повече?
Като модел е отличен , но трябва да се има пред вид ,че "стъклото" пред панела го прави доста отражателен .
На мен не ми пречи стъклото ,по принцип не е стъкло пласмаса а и действа като филтър за замазване на дефектите по тв програми те апък нещо повече какво например има си всичко чети спецификациите и го виш в магазина ако ти аааресва взимай.
Здрасти,Първоначално публикувано от didoroki
Еми в такъв случай се наслаждавай на това което ти е безплатно! И аз не мога да подкарам Блу-Рей файл!
Надали е възможно със софтуерни подобрения да се подобри продукта.
Поздрави!
Краси