Страница 83 от 92 ПърваПърва ... 33738182838485 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,231 до 1,245 от общо 1376

LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Re: LG LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Истина е,че 32 инча е малко за 2м,но...човешкото око е алчно,ненаситно,иска повече и повече,аз имам 40 инча тел.,гледам го от 3м.и ми е крайно малък.Ходя при приятел той има 60 инча,гледа го от 4м.,и той ми умаля,побърках се вече,какъв трябва да си взема 100инча явно,и да не го гледам на повече от 5 метра!Мнооого лесно и бързо се свиква с големия размер,и какъвто и да вземеш,след време все е недостатъчен!

2.  

3. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

От Бургас съм. LG 32LD750 засега е почти окончателно харесан http://www.technomarket.bg/products/09072744/lg-32ld750 За по-малко от година необяснимо много е поевтинял, а е и с INTERNET TV. Другата ни дилема е избор на пълен пакет услуги - от Mtel или Blizoo...Засега съм с предпочитание http://www.mtel.bg/family-bundle/index.php Skat "поизостанаха" и ще си сменям доставчика.

4. Тук е от
    Sep 2007

Моля за помощ!С Popcorn MKV AudioConverter имах проблеми и я изтрих след което вече на мога да я инсталирам,свалям само AudioConverter.EXE и до тук,а преди се свалиха и други инструменти които след разархивиране си създаваха папка "Tools".Моля ви пратете ми линк и ако може и по-подробно обяснение,може и в темата може и на Л.С! П.П Четох tutorial-а и не мога да се оправя и не мога...

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Не бързай да сменяш Скат, в последния месец доста наваксаха -вече дори предлагат модул с карта и имат работещо EPG-поръчал съм и другата седмица ще видя дали всичко е наред /модула е безплатен /.

6. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Не бързай да сменяш Скат, в последния месец доста наваксаха -вече дори предлагат модул с карта и имат работещо EPG-поръчал съм и другата седмица ще видя дали всичко е наред /модула е безплатен /.
    На СКАТ съм вече над 10 години и съм с пакет за 41 лв месечно/от 2006 г./ Цифровата им тв е добре,интернета им е с кабелен модем при мен и предоставя ниска скорост -само 7-8 Мегабита в секунда, телефонията също е добре - обаче се предплаща предварително и се губят неизговорените минути. Тази добавена от вчера безплатна услуга М-Тел ФАМИЛИЯ е привлекателна екстра за четиричленно семейство с пораснали вече деца. Компютрите ни намират хиляди тв канали в интернет - да се чуди човек какво му се гледа.
    Доставчикът категорично съм решил да го сменям, също както жилището с телевизорите. Сега е и по-изгодно при конкурентите на СКАТ.

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Аз им ползвам само кабелната и другата седмица ще пиша в темата за кабелни о-ри отзиви ,но за нещо идващо от Мтел имам големи резерви -гледай хубаво текста със ситния шрифт.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

TNN и всички останали
    Има си тема за кабелните оператори!!!

http://www.koreaittimes.com/story/16...ystem-ifa-2011

10. Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от goiko
    Моля за помощ!С Popcorn MKV AudioConverter имах проблеми и я изтрих след което вече на мога да я инсталирам,свалям само AudioConverter.EXE и до тук,а преди се свалиха и други инструменти които след разархивиране си създаваха папка "Tools".Моля ви пратете ми линк и ако може и по-подробно обяснение,може и в темата може и на Л.С! П.П Четох tutorial-а и не мога да се оправя и не мога...
    Препоръчвам ти "XviD4PSP 6.0" много е добра и лесно се борави с нея http://www.winnydows.com/#News Изтегли си я нищо че е бета работи безотказно .Отначало и аз конвертирах с POPCORN но прекАлено много настройки .При XviD4PSP 6.0 единствено трябва да зададеш следните неща http://i55.tinypic.com/rasz6p.jpg Oбърни внимание че типа на файла не се променя (остава MKV) както и самото видео остава същото променяш само звука от 5.1 на двуканално стерио в MP3.
    Една редакция -> много по добър резултат се постига ако се прекодира в AC3 192kbps stereo . Най малкото е доста по бързо http://i53.tinypic.com/10f83f6.jpg

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

12. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    След седмица-две вероятно ще излязат и ревютата им с проведени тестове, но от прочетеното до сега прословутите "новости" обещани от LG в новите серии се изчерпват с думата "Nano". Всепризнатият топ модел от 2010г. LX9500 с активно 3D, най-общо казано, вече ще е наличен във вариант с пасивно 3D. След обявените от LG цени - 2000 евро за 47" и 2800 евро за 55" модели, и солидната надценка, която ще им сложат в техно магазините ни, бедна ми е фантазията каква ще е крайната им цена!

13. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

LG 32LD750 за този диагонал сега според Вас има ли конкурент относно технически характеристики. цена и екстри? Чудя се дали още сега да не го купя - но ме ми харесва да си стои в кашон... доста седмици ...заради ремонти в жилище...

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

Преди три седмици си купих 42LD750, предишният ми беше 27" CRT. В магазина 42-инчовит ми се струваше огромен, първата седмица в у нас - също, сега ми е "нормален". Вслушай се в съветите за размера.

За 32LD750, аз съм пристрастен и това е обяснимо, но ако трябваше да си купувам 32-инчов, нямаше да се колебая.

Вариант 2: Купуваш сега TOSHIBA 32LV833G за 549 лв, докато свършиш ремонта, вече ще си се уверил за размера, местиш го спалнята или кухнята и купуваш друг за дневната.

16. TNN
    TNN е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2008

Запитването ми бе за конкретен телевизор - мога да го поставя във всекидневната, детската или дори и в спалнята.Може евентуално и два броя от същия LG 32LD750 да си купя. Та той доскоро си струваше двойно като цена...За хола отделно умувам - вслушал съм се в препоръките за диагонал. Мога в 4 стаи - 4 телевизора да предвидя - но не е разумно, кой, кога и колко ще ги гледа? Повече от два са неразумна преценка, според мен - налице са и три компютри, свързани с рутер. Поздрави

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Конкретния ти модел ТВ е от 2010 и скоро може да изчезне от магазините ! Това мислил ли си го ?

18. Member
    Тук е от
    Feb 2008

При 750 лв. 32LD750 не е телевизор, който да се налага да си го купиш с месеци предварително поради невероятната далавера. Особено имайки предвид, че има ТВ като 32C650 за 800 лв. Не че 750 лв. или 800 лв. за 32-ка си заслужават, де.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 83 от 92 ПърваПърва ... 33738182838485 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14
  5. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе