Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 16 от 96 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    На кой оператор?

КТ "Скат" - ама те в последно време през ден бърникат нещо - днес гледам пак са "обновявали" техните СТБ ... пак трябва да ги пренареждам .

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от acronym Виж публикацията
    1080p 3D да, максимално 20-ина GB, последно гледах Хобитът 3Д през Плекс, нито за момент не се замисли, да буферира или нещо такова. Ама то рутера е на 3 метра от компа и ТВ-то.
    Проблем ми е единствено, че няма достъп до настройките за картината. Но по-някога като ме мързи да ходя да включвам адаптера и харда към плейъра, става.
    Честно казано се изненадвам , но то голямо значение има и рутера и общата среда ( смущения , мрежи ...) .

2.  

3. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от podredko Виж публикацията
    Само за уточнение, да не би да съм останал с погрешно впечатление за пасивната 3Д технология.
    1080р Full 3Д ISO от външен мултимедиен плеър нормално ли се визуализира на пасивен 3Д ЛГ телевизор?
    Въпроса е малко неясен, какво значи нормално ли се визуализира? Естествено че нормално! Друг е въпроса, ако питаш за ползвата на Full 3D и Half 3D...

4. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Въпроса е малко неясен, какво значи нормално ли се визуализира? Естествено че нормално! Друг е въпроса, ако питаш за ползвата на Full 3D и Half 3D...
    Прав си, наистина неясно съм го написал. По-точно имах предвид дали пасивен 3Д тв може да визуализира Full 3D, при положение, че технологията му е за Half 3D.
    Dominator одобрява това.

5. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от podredko Виж публикацията
    Прав си, наистина неясно съм го написал. По-точно имах предвид дали пасивен 3Д тв може да визуализира Full 3D, при положение, че технологията му е за Half 3D.
    На практика няма да има голямо подобрение...

6. Member
    Тук е от
    Mar 2002

Днес пускам телевизора 47LM620 и нямам втори канал. Не че програмата там я няма ами просто като натисна 2 и няма нищо. Не сменя канала даже. Така е и с 43.
    Каналите ми в момента са 1,3,4,5....
    От какво може да е това. От оператора?

7. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от fantoms Виж публикацията
    Днес пускам телевизора 47LM620 и нямам втори канал. Не че програмата там я няма ами просто като натисна 2 и няма нищо. Не сменя канала даже. Така е и с 43.
    Каналите ми в момента са 1,3,4,5....
    От какво може да е това. От оператора?
    Странно, но аз днес реших да "ръгна" каблеа обратно в тунера на телевизора, за да проверя дали оператора не е оправил проблемите с насичането на звука и извендъж установих, че като зацикли на определен канал и не мога да превключва, показва се за малко следващия пореден номер, но дефактно не може да превключи...докато ако натисна бутона view и избера кой канал да включа - няма проблем.... Странно, явно е някой бъг, но преди го нямаше.

8.  

9. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Искам да попитам тези от Вас, които са изпробвали Timeshift, или PVR, дали може да си нагласиш кога и коя програма да се запише и когато те няма, телевизора да се включи и да запише въпросното предаване?

Благодаря!

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Аз съм ползвал PVR няколко пъти по EPG ("Столичани в повече") и си прави записа .

11. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    USB Media player

Активиране в модели LW470, LW570, LW650, LW4500, LW5500
    Слепвате два инфра ред диода и ги свързвате към звуковата карта на лаптопа си с кабел от едни стари слушалки и ползвайте от този сайт - http://openlgtv.org.ru/wiki/index.ph...LG-service.zip файлчето, което е в архива с име serv-EzAdjust.mp3 с Медия Плейар като предварително му включвате опцията за повторение и веднага ви дава да въведете парола за отключване на сервизното меню. Паролата е 0413 и активирате по описанието на този клип Hiperclick - Habilitar funcion PVR LG650S.mp4 - YouTube Tool Option3 > DVR Ready > Променете 0 на 1 и Exit (от копчето на дистанционното). След това пак пускате файлчето да "свири" и влизате пак с паролата 0413 и отиватее на меню Country Groupe и там се влиза също със стрелка на дясно от дистанционното и в самото меню виждате 04 и EU - слизате надолу и пак се качвате да е активно маркирано 04 и давате ОК за SAVE. Натискате Exit и ще ви предложи да направите нов избор за регион за да сканира на ново каналите. Не схванах защото ме пита за избор на държава и затова си направи на ново търсене и ми размести каналите който бях си подреждал преди.. Не съм сигурен дали може да се избегне тази опция НО на фона на опциите които се включват си е 10 мин. още малко ровичкане за подреждане на любимите канали. Екстрите са PVR възможност за записване от телевизията когато изберете от Guide и от там може да маркирате да гледате по късно или да запишете ... В Меню HOME се отива на "списък записи", което се намира след LG Apps и Премиални .. и като изберете "+" и като го маркирате в синьо ви пита за форматиране на диска или флашката която сте поставили в USB-то. след формата имате пълноценна опция Time Shift ...
    Функцията Time Shift се активира просто като натиснете кръглият бутон ОК докато гледате някой канал..
    Това го пробвах, но нямам меню DVR на моя LW4500..., да не би да е заради новия firmware?

12. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Някой има ли голям харддиск 1 или 1,5ТБ,искам да си взема един 1,5ТБ и да го ковна в ЮСБ,ама не знам да ли ще ми прави проблеми?

13. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2013

1TB работи без проблем

14.  

15. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Пробвах да направя downgrade на firmware и след като сложих по-старата версия, отново нямам меню в сервизното - DVR..., явно модела е лишен изцяло от тази функция (не подлежи на хак)

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

А не трябваше ли само да смениш в сервизното модела на LW4590 ?

17. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Това не го знаех и съответно не съм го пробвал...

18. Тук е от
    Jun 2012

Здр
    някой пробвал ли е дали му вървят каналите от този сайт : Veetle: Connecting your World with Live Video
    преди няколко месеца ми вървяха но сега ми търси да се инсталира нещо тръгва за няколко сек и след това иска инстал аз съм със LG 55 660 LM ако някой има време и може да тества ще съм благодарен или да каже как може да се направи да върви , на пц си върви без никакви проблеми но на ТВ не искам
    Мерси на всички

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 96 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе