Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 18 от 96 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2002

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Имам един проблем.
    Нагласил съм в менюто на ТВ езика, звука, субтитрите да са Български.
    В един момент гледам някакъв канал и от Q.menu му давам субтитри на БГ. След това превключвам на канал, който няма БГ субтитри и ТВто почва да дава някакви субтитри, които си намери. Как да му кажа, че ако няма БГ субтитри не искам никакви?

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Май не става - при мен е подобно на немските канали , там взима субтитри от телетекста явно и трябва да ги изкл. (и така е и при Самсунг-а и Тошиба-та ми) .

4. Member
    Тук е от
    Mar 2002

Според мен, ако няма БГ суб. взима първите възможни субтитри. Толкова ли е трудно да се направи така ако не са налични субтитри на езика, които си избрал просто да не ги пуска???!!

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

С близоо имаше същия проблем.След доста убеждаване взеха се в ръце и сложиха допълнителна опция при избора за субтитри която е без субтитри.И проблема се реши.Така че натискайте си операторите.Макар че би трябвало и от LG и другите производители да се усетят че на някои канали ще искам субтитри а на някои не и да има възможност за избор.
    zabadara одобрява това.

6. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Някой може ли да ми напише как стои въпроса с 5 годишната гаранция на някои модели LG?
    В Технополис са написали за нея на 42LA660/661, a в Техномаркет и Зора нито дума!

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ако е като миналата година , то гаранцията се дава от ЛГ и след покупка си регистрираш на сайта им тв и сваляш сертификата за още 3 год. към стандартната гаранция .
    Промоция "5 години грижа за клиента" от LG

8.  

9. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

https://forum.setcombg.com/телевизор...tml#post622340

@svetlio, като гледам колко са "взели" мерки по отстраняването...
    svetlio1 одобрява това.

10. Тук е от
    Nov 2012

На Булсата през техния приемник нямам аз засичане на звука

11. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от venom8888 Виж публикацията
    На Булсата през техния приемник нямам аз засичане на звука
    Което само още веднъж потвърждава, че проблема е в тунера на телевизора.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Няма и да имаш, защото ползваш телевизора като монитор. Проблемът се проявява при използването на вградения тунер.

13. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Реално като се замисля, за мен насичането на звука не е проблем. Аз гледам само HD канали и то предимно англоговорящи. Проблемите при N3 са главно при HD каналите на Босфор ТВ(БТВ и БТВ Екшън), които аз не гледам. Проблема е като цяло е в дадени транспондери а не в целия тунер.
    Кофти се получи, че със закупуването на телевизора смених и кабеларката.(иначе щях да имам база за сравнение, дали проблема е в тунера на тв-то или в кабеларката)

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    https://forum.setcombg.com/телевизор...tml#post622340

@svetlio, като гледам колко са "взели" мерки по отстраняването...
    Взели те - вземат си заплатите всеки месец - нямам време сега , но в най-скоро време ще ги "подкарам" пак и по мейл-и и в "сурат тескере"-то

16. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Цитат Първоначално публикувано от Pat Виж публикацията
    Което само още веднъж потвърждава, че проблема е в тунера на телевизора.
    Не мисля,че проблема е в тунера.С КАМ модул на близу съм и до сега не съм забелязал проблеми с насичането на звука.А и без модула само на аналоговата пак няма проблеми.Но от както съм го купил Тв-то съм му забранил обновяването на фърма,заради по-предишни проблеми.И няма да го обновя,докато не се изчистят бъговете.

17. Тук е от
    Nov 2012

Как да ползвам вградения тунер на тв-то вместо булсат приемника да пробвам и аз звука

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Не става с Булсат - освен Скат и още 1-2 май нямаше други свободни , а и аз не съм срещал проблеми със сат. тунера .
    zabadara одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 96 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе