Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 6 от 96 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

2.  

3. Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Има си ръчно - сканираш си транспондерите на Виваком пък какво пише като име на сателита няма значение.
    Мда, така и направих, само дето сега имам поне 15 празни канала (няма програми на тях), но това не е болка!
    За уайфи-то някаква друга идея? Или да взема тия дни да мина през магазина от където го взех да видя какво ще ми кажат!
    Не че без уайфи не мога, ама си гледам филми безжично от компа с Плекса, то главно затова ползвам уайфи!

4. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Zaryan Виж публикацията
    Мда, така и направих, само дето сега имам поне 15 празни канала (няма програми на тях), но това не е болка!
    За уайфи-то някаква друга идея? Или да взема тия дни да мина през магазина от където го взех да видя какво ще ми кажат!
    Не че без уайфи не мога, ама си гледам филми безжично от компа с Плекса, то главно затова ползвам уайфи!
    В краен случай, ако ТВ-то има LAN Port, "ръгваш" един рутер и говото...

5. Тук е от
    May 2013
    Живее в
    Varna, Bulgaria, Bulgaria

Колеги, предложете ми ТВ за до 1600 лева, 42 инча.

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от Zaryan Виж публикацията
    LG имаха някакъв номер за поддръжка (0 700 1 5454) и за по-големите градове мисля ,че ходеха по домовете за тв 47" и нагоре.

7. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Посещенията по домовете се извършва при наличие на технически проблем с ТВ с размер 42" и на горе.

8.  

9. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от ivanov_km Виж публикацията
    Посещенията по домовете се извършва при наличие на технически проблем с ТВ с размер 42" и на горе.
    Супер, това означава ли, че мога да ги извикам за проблема със звука при 42-ка?

10. Тук е от
    Apr 2013

Е аз като съм от село до града важи ли и за мен ?

11. Тук е от
    Dec 2010

"Ще си позволя да прехвърля един въпрос от предишната тема. Как мога да извикам Installation-menu и чрез TV-link loader да записвам/извиквам настройките на телевизора към/от USB? Описаният на първа страница начин не дава резултат при мен."
    Успях да извикам Installation menu-то Записах настройките на телевизора през USB на флашка – нулирах - ъпдейтнах - извиках обратно настройките от флашката. За съжаление настройките на картината не се възстановиха, но всичко останало се върна както си беше - канали, подредба т.н.
    Телевизора е LM620S, картината беше настроена в Експерт2, а с ъпдейта прескочих няколко версии и минах направо на последната. Може би при последователно ъпдейтване и картината ще се прехвърли
    zabadara одобрява това.

12. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Цитат Първоначално публикувано от Hammerheart Виж публикацията
    Успях да извикам Installation menu-то Записах настройките на телевизора през USB на флашка – нулирах - ъпдейтнах - извиках обратно настройките от флашката. За съжаление настройките на картината не се възстановиха, но всичко останало се върна както си беше - канали, подредба т.н.
    Телевизора е LM620S, картината беше настроена в Експерт2, а с ъпдейта прескочих няколко версии и минах направо на последната. Може би при последователно ъпдейтване и картината ще се прехвърли
    Колега сподели как успя да влезеш в инсталационното меню.При тази серия не знам някой досега да е успял!!!

13. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от zabadara Виж публикацията
    Колега сподели как успя да влезеш в инсталационното меню.При тази серия не знам някой досега да е успял!!!
    Начинът за отваряне на Installation меню, който проработи при мен, е натискане на бутон SETTINGS от дистанционното при вече извикано IN START меню.
    Целият номер се свежда до отваряне на инстарт. Аз го отворих с помощта на една стара програма, която намерих по форумите: http://dox.bg/files/dw?a=265f91f68f
    Този архив съдържа програмата IRPlay + изчерпателно упътване на български! Благодарности на авторите!
    В упътването към програмата съвсем подробно е обяснено как се отварят различни скрити менюта, но на старите LG-та от серия LH. Аз реших да пробвам и на новото LM620S. Закупих си инфрачервен светодиод, свързах го към едната колона на домашното кино, насочих го към ТВто (в упътването си пише всичко), свързах домашното кино към компютъра и с програмата просвирих звук, който би трябвало да извика инстарт менюто. Вместо това обаче ми се отвори прозорец за набиране на парола. Там пробвах с две пароли, които бях прочел другаде в нета. Първо пробвах с 0000, но ми даде грешка. После въведох 0413 чрез дистанционното и IN START менюто се отвори – натиснах SETTINGS и Installation менюто се появи. Това е
    zabadara и iwan33 харесват това.

14.  

15. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

За целта дори е нужно да имаш достъп до нета от телевизора и чрез специална програма пак става номера.

- - - - - - - - - -

В герцах измеряют частоту обновления кадра, к матрице телевизора этот параметр не имеет отношения, в ТВ изображении частота привязана к частоте промышленного переменного тока.
    В разных телевизионных стандартах HDTV применяются чересстрочная и прогрессивная (построчная) развертки, поэтому изображение может передаваться как полями, так и целыми кадрами. Но в конечном счете, максимальная частота смены изображений по прежнему равна 50 Гц в Европе и 60 Гц в странах, использующих американскую систему (США, Канада, Япония и т. д.)

В телевизорах с большой диагональю экрана при 50 Гц становится заметно мерцание изображения вследствие большей чувствительности периферийного зрения. Это может приводить к утомлению глаз и даже заболеваниям. Поэтому в телевизионных приемниках премиум-класса существует режим 100 Гц, при котором производится увеличение частоты кадров в 2 раза путем повторного показа каждого кадра изображения при удвоенной частоте развертки.

Надеемся, что предоставленной информации достаточно. Если у Вас появились какие-либо ещё вопросы, пожалуйста, сообщите нам об этом по электронной почте или, обратившись по телефону Центра Информационной Поддержки компании LG Electronics 8-800-200-76-76.

Нам очень важно Ваше мнение. Пожалуйста, оцените качество предоставленной информации. Ваши оценки и рекомендации помогут нам улучшить качество обслуживания пользователей LG Electronics.

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ambilight 2
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    ivodivo, zabadara и Dominator харесват това.

17. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Ambilight 2
    Как?;-)

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

До сега беше с две LED лунички над тв , които осветяват зад него , сега + RGB LED лента (2 метра стигат) залепена на гърба на тв - не е баш като на Филипс , ама бива .
    zabadara одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 96 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе