Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Мда, така и направих, само дето сега имам поне 15 празни канала (няма програми на тях), но това не е болка!
За уайфи-то някаква друга идея? Или да взема тия дни да мина през магазина от където го взех да видя какво ще ми кажат!
Не че без уайфи не мога, ама си гледам филми безжично от компа с Плекса, то главно затова ползвам уайфи!
Колеги, предложете ми ТВ за до 1600 лева, 42 инча.
Посещенията по домовете се извършва при наличие на технически проблем с ТВ с размер 42" и на горе.
Е аз като съм от село до града важи ли и за мен ?
Успях да извикам Installation menu-то Записах настройките на телевизора през USB на флашка – нулирах - ъпдейтнах - извиках обратно настройките от флашката. За съжаление настройките на картината не се възстановиха, но всичко останало се върна както си беше - канали, подредба т.н."Ще си позволя да прехвърля един въпрос от предишната тема. Как мога да извикам Installation-menu и чрез TV-link loader да записвам/извиквам настройките на телевизора към/от USB? Описаният на първа страница начин не дава резултат при мен."
Телевизора е LM620S, картината беше настроена в Експерт2, а с ъпдейта прескочих няколко версии и минах направо на последната. Може би при последователно ъпдейтване и картината ще се прехвърли
Начинът за отваряне на Installation меню, който проработи при мен, е натискане на бутон SETTINGS от дистанционното при вече извикано IN START меню.
Целият номер се свежда до отваряне на инстарт. Аз го отворих с помощта на една стара програма, която намерих по форумите: http://dox.bg/files/dw?a=265f91f68f
Този архив съдържа програмата IRPlay + изчерпателно упътване на български! Благодарности на авторите!
В упътването към програмата съвсем подробно е обяснено как се отварят различни скрити менюта, но на старите LG-та от серия LH. Аз реших да пробвам и на новото LM620S. Закупих си инфрачервен светодиод, свързах го към едната колона на домашното кино, насочих го към ТВто (в упътването си пише всичко), свързах домашното кино към компютъра и с програмата просвирих звук, който би трябвало да извика инстарт менюто. Вместо това обаче ми се отвори прозорец за набиране на парола. Там пробвах с две пароли, които бях прочел другаде в нета. Първо пробвах с 0000, но ми даде грешка. После въведох 0413 чрез дистанционното и IN START менюто се отвори – натиснах SETTINGS и Installation менюто се появи. Това е
За целта дори е нужно да имаш достъп до нета от телевизора и чрез специална програма пак става номера.
- - - - - - - - - -
В герцах измеряют частоту обновления кадра, к матрице телевизора этот параметр не имеет отношения, в ТВ изображении частота привязана к частоте промышленного переменного тока.
В разных телевизионных стандартах HDTV применяются чересстрочная и прогрессивная (построчная) развертки, поэтому изображение может передаваться как полями, так и целыми кадрами. Но в конечном счете, максимальная частота смены изображений по прежнему равна 50 Гц в Европе и 60 Гц в странах, использующих американскую систему (США, Канада, Япония и т. д.)
В телевизорах с большой диагональю экрана при 50 Гц становится заметно мерцание изображения вследствие большей чувствительности периферийного зрения. Это может приводить к утомлению глаз и даже заболеваниям. Поэтому в телевизионных приемниках премиум-класса существует режим 100 Гц, при котором производится увеличение частоты кадров в 2 раза путем повторного показа каждого кадра изображения при удвоенной частоте развертки.
Надеемся, что предоставленной информации достаточно. Если у Вас появились какие-либо ещё вопросы, пожалуйста, сообщите нам об этом по электронной почте или, обратившись по телефону Центра Информационной Поддержки компании LG Electronics 8-800-200-76-76.
Нам очень важно Ваше мнение. Пожалуйста, оцените качество предоставленной информации. Ваши оценки и рекомендации помогут нам улучшить качество обслуживания пользователей LG Electronics.
Ambilight 2
До сега беше с две LED лунички над тв , които осветяват зад него , сега + RGB LED лента (2 метра стигат) залепена на гърба на тв - не е баш като на Филипс , ама бива .