Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Аз го върнах - LW4500, само и само да отключа PVR, но в сервизното го няма като опция, но в началото на темата, пише че можело...
Никой ли не знае дали може да се оправи тази работа със сайта ?
Veetle: Connecting your World with Live Video
Като напиша на explorar на лг и като тръгне за малко и след това пише че иска да се инсталирана / install Veetle TV to watch this chanel / но не ми дава да се инсталира пише изтегляне на фаил не се подържа
може ли да помогнете
мерси
Здравейте...Искам да ви попитам за следното.. Търся малко телевизорче за детската стая, засега съм се спрял на този модел :http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-LG-23MA53D-PZ
Какво ви е мнението? Благодаря предварително..
Здравейте.
Имам 26lv2500-za от повече от една година. Като го купих прочетох и реших да ъпдейтна софта. Но не стана и си помислих че този в телевизора е последния наличен и затова не стана ъпдейта. Днес видях че има нова версия от 21/05/2013 демек би трябвало вече тази версия да е по-нова от тази която е на телевизора. Та качвам ъпдейта в папка lg_dtv като флашката е форматирана в FAT32 и т.н. Обаче като бодна флашката в телевизора въобще не ми подсказва че искам да правя ъпдейт на софта. Показва ми менюто за стартиране на филми и музика. Пробвах с няколко различни флашки като марка и обем даже и форматирани в NTFS. Но нищо не става. Някъде допускам грешка или пък моя модел не позволява да се ъпдейтва. В момента версията с която работи телевизора е 04.01.06 а тази която искам да инсталирам е 03.01.47.
Може да се добави и към работещите дистанционни
Mele Fly Mouse F10
Конкретно меню няма от което да дам стартиране на файла. Има на едно място да задам софтуерно обновяване. Там мога само да активирам или деактивирам. И това е. До него се стига през опцията Обслужване на клиента. А от офицялния сайт на производителя съм свалил и упътване в ПДФ и там са написали че като се сложи флашката автоматично излиза меню и затова чакам и при мен да стане така. Но не.
Има ли откъде да сваля по-стара версия на firmware на LG LM620S..., заради пустия му проблем със звука... Ако ли не това ще ме принуди на мина към Blizoo...
И аз това си помислих в крайна сметка. Но както казах повече от година го имам. А да са ми сложили софт който и след година да не са го пуснали на сайта да се тегли нещо като фалшива работа ми се струваше. Макар и странно май е така.