Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 17 от 96 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно
Резултати от 241 до 255 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2002

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    А не трябваше ли само да смениш в сервизното модела на LW4590 ?
    На кое ТВ се опитваш да върнеш стар фирм?

2.  

3. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Аз го върнах - LW4500, само и само да отключа PVR, но в сервизното го няма като опция, но в началото на темата, пише че можело...

4. Тук е от
    Jun 2012

Никой ли не знае дали може да се оправи тази работа със сайта ?
    Veetle: Connecting your World with Live Video
    Като напиша на explorar на лг и като тръгне за малко и след това пише че иска да се инсталирана / install Veetle TV to watch this chanel / но не ми дава да се инсталира пише изтегляне на фаил не се подържа
    може ли да помогнете
    мерси

5. Тук е от
    Aug 2007

Здравейте...Искам да ви попитам за следното.. Търся малко телевизорче за детската стая, засега съм се спрял на този модел :http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-LG-23MA53D-PZ
    Какво ви е мнението? Благодаря предварително..

6. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от fena81 Виж публикацията
    Никой ли не знае дали може да се оправи тази работа със сайта ?
    Veetle: Connecting your World with Live Video
    Като напиша на explorar на лг и като тръгне за малко и след това пише че иска да се инсталирана / install Veetle TV to watch this chanel / но не ми дава да се инсталира пише изтегляне на фаил не се подържа
    може ли да помогнете
    мерси
    НЕ можеш да гледаш сайтове които искат инсталиране на добавки. Това е телевизор, а не компютър.

7. Junior Member Аватара на latzi
    Тук е от
    May 2012

Здравейте.
    Имам 26lv2500-za от повече от една година. Като го купих прочетох и реших да ъпдейтна софта. Но не стана и си помислих че този в телевизора е последния наличен и затова не стана ъпдейта. Днес видях че има нова версия от 21/05/2013 демек би трябвало вече тази версия да е по-нова от тази която е на телевизора. Та качвам ъпдейта в папка lg_dtv като флашката е форматирана в FAT32 и т.н. Обаче като бодна флашката в телевизора въобще не ми подсказва че искам да правя ъпдейт на софта. Показва ми менюто за стартиране на филми и музика. Пробвах с няколко различни флашки като марка и обем даже и форматирани в NTFS. Но нищо не става. Някъде допускам грешка или пък моя модел не позволява да се ъпдейтва. В момента версията с която работи телевизора е 04.01.06 а тази която искам да инсталирам е 03.01.47.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Може да се добави и към работещите дистанционни
    Mele Fly Mouse F10

10. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от latzi Виж публикацията
    .... Обаче като бодна флашката в телевизора въобще не ми подсказва че искам да правя ъпдейт на софта. Показва ми менюто за стартиране на филми и музика...
    Обновяването няма как да тръгне автоматично веднага щом "боднеш" флашката. Търси в менюто функция за обновяване и следвай инструкциите.

11. Junior Member Аватара на latzi
    Тук е от
    May 2012

Конкретно меню няма от което да дам стартиране на файла. Има на едно място да задам софтуерно обновяване. Там мога само да активирам или деактивирам. И това е. До него се стига през опцията Обслужване на клиента. А от офицялния сайт на производителя съм свалил и упътване в ПДФ и там са написали че като се сложи флашката автоматично излиза меню и затова чакам и при мен да стане така. Но не.

12. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Има ли откъде да сваля по-стара версия на firmware на LG LM620S..., заради пустия му проблем със звука... Ако ли не това ще ме принуди на мина към Blizoo...

13. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от latzi Виж публикацията
    Здравейте.
    ....... В момента версията с която работи телевизора е 04.01.06 а тази която искам да инсталирам е 03.01.47.
    Е как да тръгне "обновяване"

14.  

15. Junior Member Аватара на latzi
    Тук е от
    May 2012

И аз това си помислих в крайна сметка. Но както казах повече от година го имам. А да са ми сложили софт който и след година да не са го пуснали на сайта да се тегли нещо като фалшива работа ми се струваше. Макар и странно май е така.

16. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Има ли откъде да сваля по-стара версия на firmware на LG LM620S..., заради пустия му проблем със звука... Ако ли не това ще ме принуди на мина към Blizoo...
    Ще се самоцитирам...

17. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Някъде тук в темата прочетох,че миналогодишните от 2012 и тазгодишните от 2013г модели, не може да им се връща версия на фирмуера!

18. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от juspar Виж публикацията
    Някъде тук в темата прочетох,че миналогодишните от 2012 и тазгодишните от 2013г модели, не може да им се връща версия на фирмуера!
    Доста тъпо...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 17 от 96 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе