Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 2 от 96 ПърваПърва 12341252 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Не искам да си представям какъв ужас е гледането на футбол или тенис на 60" 50хц тв - при по-малките размери по-лесно минава номера ... те и Самсунг с D6 серията се правиха на ударени за намалената резолюция в 3Д режим , ама после бая тв върнаха , трябваше и тия да ги подкарат по цял свят , ама ...
    Мисълта ми беше, че по спецификации са еднакви...

2.  

3. Тук е от
    Apr 2013

Добре като има само един телевизор (мостра) ако се повреди нещо какво правим като не могат да го сменят? Можели малко коментари по DSE ефекта понеже забелязах ,че на едно LCD само долната половина има DSE като лети топката високо не се вижда тази комета а от долната част се забелязва и дразни. Някой беше писал ,че след ъпдате на фирмуера се оправило ,вярно ли е това или е проблем на панела на телевизора и няма оправяне ?
    Този пост е редактиран от Ангел Маринов; 10-05-13 в 00:39.

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

DSE няма оправяне - "дефект" в панела - за съжаление и на моя има . Ако няма бройки от повредения модел се заменя с аналогичен от новите серии (или поне на стойността на стария) .

5. Тук е от
    Apr 2013

Ами за 860v говорим само мостра имат.
    Всеки път като отида в магазина дали технополис или техномаркет се едно и също не е настроен не е пуснат интернет или кабелна ... само ми пуснаха снимката 1920х1080 много добро цветоразпределяне има 860v говоря за 47'' и за тези пари не ми се иска да има проблеми..

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

По-добре не взимай такъв тв , един път като го забележиш (DSE) и погледа постоянно го "търси"

7. Тук е от
    Apr 2013

Е то ако в първата седмица го няма този ефект имали вероятност по късно да даде този дефект ? Смисъл много ми допадна 860v какво друго за тези пари да взема ?А между другото онзи ден гледах футбол и формула на класическото LCD самсунг 4та серия 32'' и на него забелязах в долната половина dse.

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Провери го в магазина - аз най-лесно го виждам (DSE) на футбол , когато камерата проследява харизонтално терена .

10. Тук е от
    Apr 2013

Аз това ще го направя 1000% току що запитах в техномаркет какво става ако има този дефект ще видя отговора утре.. Та възможно ли е 1 месец след покупката да се покаже този дефект ?

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Не , по-скоро да не си го видял в началото ( като мен , а и нямах много време за гледане след като го купих) - това си е производствен дефект (широко разпространен).

12. Тук е от
    Apr 2013

В момента си тегля футболен мач HD mkv формат и ще ги накарам да ми го пуснат ако трябва целия ще го изгледам докато не забележа и най-малкото :Д а флашката fat32 ли трябва да е ,за да успее да чете тв то

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Няма значение ( може и NTFS ) , но на FAT ще сложиш до 4гб файл - гледай да е наред мача (и в ХД) , че има доста кофти записи (особено от английските) .
    zabadara одобрява това.

14.  

15. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

5 част на темата-браво

16. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Не , по-скоро да не си го видял в началото ( като мен , а и нямах много време за гледане след като го купих) - това си е производствен дефект (широко разпространен).
    А не се ли състои в подсветката проблема с DSE? Или просто градацията на цветовете в конкретния случай не са както трябва?

17. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2012

Имам LG 26MA33D, свързах СКАРТА на телевизора на изход за да подам сигнал към видеорекордер, но има сигнал само от телевизионните програми ,които приемам през антенния вход. Въпросът ми е защо няма сигнал и от флашката ?

18. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Скарта на телевизора е вход а не изход . Сега го прочетох пак :D и видях че имало изход но явно обработката на сигнала от флашката е след този изход и затова не излиза .
    Този пост е редактиран от jonov; 10-05-13 в 17:00.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 96 ПърваПърва 12341252 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе