Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 52 от 96 ПърваПърва ... 242505152535462 ... ПоследноПоследно
Резултати от 766 до 780 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от aldokalcone Виж публикацията
    Пробвал си да върнеш телевизор с DSE и са ти отказали?
    Не съм пробвал,наскоро го забелязах.Не знам дали да си правя труда да го връщам,но DSE-то са си две вертикални черти по средата на ТВто и вече окото ми е само там.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2007

Здравейте!
    Аз от 10 дни имам 42LA640s и съм много доволен!
    Но снощи гледах мач и аз забелязах при бързо движение на камерата по терена се виждат нещо като сенки по екрана.
    Гледал съм вече няколко 3Д и ХД филма от компа но до снощи не бях забелязал подобно нещо.
    Иначе когато го взех ЛГ-то го огледа за изгорели пиксели, неравномерна подсветка и тн. но не забелязах дефекти.
    Та въпросът ми е "този мръсен екран" поправим ли е (ако намаля силата на подсветката или нещо друго) или трябва да се сменя тв-то?

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от odar Виж публикацията
    Здравейте!
    Аз от 10 дни имам 42LA640s и съм много доволен!
    Но снощи гледах мач и аз забелязах при бързо движение на камерата по терена се виждат нещо като сенки по екрана.
    Намали остротата на 0/1, ако не си я намалил вече. Друго няма какво да направиш, но чак да сменяш тв...гледай при възможност повече ХД канали, особено спорт.

5. Тук е от
    Jan 2007

Сега му пуснах тази картинка:11.jpg и е като намачкан и изправен лист хартия. Започвам да се притеснявам!

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

DSE - при добро желание - в сервиз - снимат - протокол за замяна - сменяш с плазма ...
    zabadara и Momchil харесват това.

7. Member
    Тук е от
    May 2011

Ако някой си спомня проблема ми с белите разсеяни петна по TV,обадих се до LG,казаха ми да въведа заводските настройки и отново да го настроя,и мисля,че тези бели разсейки изчезнаха,дали е възможно или си внушавам......

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Какво точно е DSE?
    Някой би ли описал точно и как трябва да се процедира при такъв проблем?

10. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

DSE - Dity Screen Effect или така наречения мръсен ефект по екрана представлява неравномерно осветяване на екрана по-често предизвикано поради неравномерното нанасяне на разсейващите филтри в панела.

Ако разбирате Английски език - в нета е подробно обяснено.

Поздрави!

11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Благодаря,
    При наличие на такъв дефект, повод ли е за рекламация? Може ли да се иска замяна на ТВ?

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Да - споделил съм малко по-нагоре .

13. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от rewri Виж публикацията
    Благодаря,
    При наличие на такъв дефект, повод ли е за рекламация? Може ли да се иска замяна на ТВ?
    Колега, направи една снимка ако не е проблем.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Някакъв ад е панела при този пич. Става дума за 50LA620.

Не е на вертикални линии, а на петна, направо е плачвено. Верно ли в новите модели е толкова зле DSE-то или този е някакъв рядък случай?

Тази година дали има шанс да пуснат отново промоция с 5-те години гаранция за телевизорите на LG?

16. Тук е от
    Apr 2009

Здравейте! Телевизора е LG 32LA6130 - проблема - няма звук при плейване на mkv с DTS / неподдържан аудио кодек/ . На сайта пише,че поддържа DTS . Някой с лични впечатления да сподели , ако е удобно - иначе обратно в магазина .

17. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Да разбирам ли , че филма го пускаш през плеъра на телевизора и не ползваш външна озвучителна уредба ?

А в други сайтове не пише , че поддържа DTS :
    Codecs Audio : AAC • AMR • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • HE-AAC • LPCM • MP3 • MPEG AUDIO • WMA
    Този пост е редактиран от logic; 30-09-13 в 09:18.

18. Тук е от
    Apr 2009

Точно така ! Без външна озвучителна уредба и от плеъра на телевизора. В другите държави са някакви разновидности с трицифрено означение и буква , а за България е 4 - цифрено . За другите наистина не пише DTS , но на бг сайта изрично е упоменато - странно!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 52 от 96 ПърваПърва ... 242505152535462 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе