Колебая се между самсунг 7000 и лг 860v с склонност към лг съм ,но все пак да попитам. Някой с оплаквания в картината на 8ма серия ЛГ ?
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Колебая се между самсунг 7000 и лг 860v с склонност към лг съм ,но все пак да попитам. Някой с оплаквания в картината на 8ма серия ЛГ ?
Картината наистина е много по-добра, спрямо модела който имам - LW4500, но файда, като от LG даже не са се погрижили да сложат AR покритие... Като добавим, че телевизора е във всекидневна - близо до стена с прозорец и понеже щорите са бели и от слънцето пада такова отразяване.... че ако на човек му се гледа телевизия или филм, то ще трябва да е в часовете след 15:00ч...., говоря за почивните дни.;-)
Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-05-13 в 21:18.
Отдавна не бях поглеждал "смарт" простотиите , ама снощи гледам и "Войо"-то цъфнало , само дето не може да се ползва (не че ми е затрябвало).То и "Спортал"-а така си седи от една година на "очаквайте скоро" ...
Здравейте! От вчера тв-то не ще да се свърже към безжичната мрежа! Модела е 47 ЛМ649С! Въобще не ми излизат никакви мрежи, все едно уай-фи модема на тв-то не работи Някой имал ли е подобен проблем?
Благодаря!
Рестарт ...
Здравей колега аз ползвам от 2 седмици LG 55 LM860V и съм много доволен от картината,само трябва да се направи калибриране на картината за по добър контраст и цветовия диапазон!Взимай смело 47 ЛМ860 Няма да съжаляваш!
- - - - - - - - - -
Здравей колега аз ползвам от 2 седмици LG 55 LM860V и съм много доволен от картината,само трябва да се направи калибриране на картината за по добър контраст и цветовия диапазон!Взимай смело 47 ЛМ860 Няма да съжаляваш!
Благодаря ти Тото. Какво ще рече калибриране на картината за по добър контраст и цветовия диапазон? Настройки ли ? Аз съм се запътил към 47инчовия
Да правиш си настройките от менюто за картината.
Изключваш го от захранване за 15-20 мин. , като няма нищо свързано (кабели , флашки ...) , връщане на фабрични също е вариант , но първо виж ако имаш някоя флашка по USB портовете да я махнеш и пробвай пак .