Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 36 от 96 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

То за да е меродавен би трябвало да каже някой с LA6 , който е абонат на "проблемна" кабеларка (Мсат ,Скат ...)
    Dominator и L1892 харесват това.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2003

svetlio1,

абсолютно съм съгласен, но късно видях, че competition е от Варна и отговорих за моя си случай.

4. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от bestman Виж публикацията
    Звука от тв е мнооого по-качествен! Все пак си има и "ууфер".
    Но ме "яде" това, че не мога да ги накарам да работят едновременно ...
    Връзката е само оптична
    За какво ти е едновременно? Съмнява ме да е качествен, съдейки по ревютата на 8-ма серия...

5. kad
    kad е офлайн

Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от bestman Виж публикацията
    Не насича нищо на местна кабеларка ( цифрова и ХД). 42 ЛА660С с СА модул.

А аз имам друго питане - някой беше писал как е настроил ЗАЕДНО да се чуват ТВ и саунбара - не мога да намеря мнението (ако беше от този форум, че и това не се сещам ).

Ако пък знае как става - да сподели, ако обича! Щото не постигнах нищо и саундбара го кашонирах
    Имам LG 42 LM 660S и нямам абсолютно никакви проблеми със звука от саундбара,мога да си пусна звука само от TV то, или от саундабара, заедно или поотделно SUPER си e няма никакви проблеми, ползвам си малкото дистанционно.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kad Виж публикацията
    Имам LG 42 LM 660S и нямам абсолютно никакви проблеми със звука от саундбара,мога да си пусна звука само от TV то, или от саундабара, заедно или поотделно SUPER си e няма никакви проблеми, ползвам си малкото дистанционно.
    А как се пускат заедно?

7. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    То за да е меродавен би трябвало да каже някой с LA6 , който е абонат на "проблемна" кабеларка (Мсат ,Скат ...)
    Точно такова мнение очаквам да прочета.
    zabadara одобрява това.

8.  

9. kad
    kad е офлайн

Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от rudizl Виж публикацията
    А как се пускат заедно?
    Саундбарa и тв то се командват от малкото дистанционно,пак повтарям, при мен няма никакви проблеми да си пусна звука заедно или поотделно,на малкото дистанционно си има бутони за звука на тв и саундбара,пускаш си звука и от двата бутона и готово, единият бутон е кръгъл, другият продълговат,да не би нещо от настройките на ТВ да си разбутал ?При мен си тръгна от раз, без никакви проблеми....

10. Member
    Тук е от
    Oct 2003

kad,
    какви са настройките ти на тв?
    При мен има настройки->звук->звуков изход-> "ТВ високоговорител", "Външен високог(оптичен/ХДМИ АРЦ)"," ЛГ синхронизация(оптичен)" и "ЛГ синхрон.(безжична връзка)".
    На ЛГ синхрон.(оптичен) от малкото и от голямото дист. се "увеличава" числото на звука на тв, но звук няма...
    На Външен. висок. не дава да се "увеличава" тв - показва тонколонка...

11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kad Виж публикацията
    Саундбарa и тв то се командват от малкото дистанционно,пак повтарям, при мен няма никакви проблеми да си пусна звука заедно или поотделно,на малкото дистанционно си има бутони за звука на тв и саундбара,пускаш си звука и от двата бутона и готово, единият бутон е кръгъл, другият продълговат,да не би нещо от настройките на ТВ да си разбутал ?При мен си тръгна от раз, без никакви проблеми....
    Говорим за модел LG NB2020, нали? В настройките а TV е пуснат external source или нещо подобно, а на дистанционното не схващам за които точно бутони говориш

12. kad
    kad е офлайн

Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от rudizl Виж публикацията
    Говорим за модел LG NB2020, нали? В настройките а TV е пуснат external source или нещо подобно, а на дистанционното не схващам за които точно бутони говориш
    саундбара ми е LG NB2020 A 40W така пише на кутията му,дали има някаква разлика ?А настройките при моят ТV са...звук- настройки на звука, ARC режим-включен,TV високоговорител-включен ,Цифров звуков изход- PCM...надявам се да съм бил полезен.
    Този пост е редактиран от kad; 22-08-13 в 21:50.

13. Тук е от
    Apr 2013

Добър вечер. Днес отидох в ТехноМаркет Велико Търново и поръчах да да докарат в магазина им 55ла790в и ще дойде от Бургас останали са 2 бройки и аз взимам едната която е мостра. Искат от мен утре да занеса капаро 10% от цената да е сигурна покупката ми и като го докарат там да си го огледам. Та това от което ме е страх е щом съм дал капаро значи ще го взимам и ако има DSE да не се прецакам. Моля да получа съвети по случая дали си струва мострата и дали има проблеми с дсе при ла (2013). Благодаря предварително

14.  

15. Тук е от
    Nov 2012

Здравейте, някой с ЛМ серията може ли да каже дали ползва телетекста и как се влиза в него , че при мен ми изписва: Тази финкция е недостъпна в момента ? Благодаря !

16. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Това поддържа ли го БТК още
    Dominator одобрява това.

17. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от venom8888 Виж публикацията
    Здравейте, някой с ЛМ серията може ли да каже дали ползва телетекста и как се влиза в него , че при мен ми изписва: Тази финкция е недостъпна в момента ? Благодаря !
    За какво ти е тази архаична функция от 90-те? Вече има EGP! Или те вълнуват обявите е Телетекста....

18. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Отговор на LGE Център за обслужване на клиенти :

"Уважаеми Господине,
    Благодарим Ви че се свързахте с LG Electronics.

Ако тв-то е свързано с друг уред, то тогава звукът не може да бъде извeдeн едновременно и от двата уреда а само от единия.

Ако имате други въпроси,
    моля свържете се с LG инфолинията за България 07001 54 54

С уважение,
    LGE Център за обслужване на клиенти

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Received Date : 22/08/2013 22:42 36
    The type of inquiry : Installation & Connectivity
    Product/Model No. : LCD TV ( 33" Under )/42LA660S

Здравейте,
    Не мога да изкарам звук ЕДНОВРЕМЕННО от тв и саундбара.
    Свързвам ги с оптичния кабел, пробвам всички настойки на тв за звук и получавам звук или само от тв или само от саундбара.
    Дефект на някое от устройствата ли е или не е предвидена възможност за получаване на звук едновременно и от двете устройства?
    Поздрави ....."

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 96 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе