То за да е меродавен би трябвало да каже някой с LA6 , който е абонат на "проблемна" кабеларка (Мсат ,Скат ...)![]()
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
То за да е меродавен би трябвало да каже някой с LA6 , който е абонат на "проблемна" кабеларка (Мсат ,Скат ...)![]()
svetlio1,
абсолютно съм съгласен, но късно видях, че competition е от Варна и отговорих за моя си случай.
Саундбарa и тв то се командват от малкото дистанционно,пак повтарям, при мен няма никакви проблеми да си пусна звука заедно или поотделно,на малкото дистанционно си има бутони за звука на тв и саундбара,пускаш си звука и от двата бутона и готово, единият бутон е кръгъл, другият продълговат,да не би нещо от настройките на ТВ да си разбутал ?При мен си тръгна от раз, без никакви проблеми....
kad,
какви са настройките ти на тв?
При мен има настройки->звук->звуков изход-> "ТВ високоговорител", "Външен високог(оптичен/ХДМИ АРЦ)"," ЛГ синхронизация(оптичен)" и "ЛГ синхрон.(безжична връзка)".
На ЛГ синхрон.(оптичен) от малкото и от голямото дист. се "увеличава" числото на звука на тв, но звук няма...
На Външен. висок. не дава да се "увеличава" тв - показва тонколонка...
Този пост е редактиран от kad; 22-08-13 в 21:50.
Добър вечер. Днес отидох в ТехноМаркет Велико Търново и поръчах да да докарат в магазина им 55ла790в и ще дойде от Бургас останали са 2 бройки и аз взимам едната която е мостра. Искат от мен утре да занеса капаро 10% от цената да е сигурна покупката ми и като го докарат там да си го огледам. Та това от което ме е страх е щом съм дал капаро значи ще го взимам и ако има DSE да не се прецакам. Моля да получа съвети по случая дали си струва мострата и дали има проблеми с дсе при ла (2013). Благодаря предварително
Здравейте, някой с ЛМ серията може ли да каже дали ползва телетекста и как се влиза в него , че при мен ми изписва: Тази финкция е недостъпна в момента ? Благодаря !
Това поддържа ли го БТК още![]()
Отговор на LGE Център за обслужване на клиенти :
"Уважаеми Господине,
Благодарим Ви че се свързахте с LG Electronics.
Ако тв-то е свързано с друг уред, то тогава звукът не може да бъде извeдeн едновременно и от двата уреда а само от единия.
Ако имате други въпроси,
моля свържете се с LG инфолинията за България 07001 54 54
С уважение,
LGE Център за обслужване на клиенти
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Received Date : 22/08/2013 22:42 36
The type of inquiry : Installation & Connectivity
Product/Model No. : LCD TV ( 33" Under )/42LA660S
Здравейте,
Не мога да изкарам звук ЕДНОВРЕМЕННО от тв и саундбара.
Свързвам ги с оптичния кабел, пробвам всички настойки на тв за звук и получавам звук или само от тв или само от саундбара.
Дефект на някое от устройствата ли е или не е предвидена възможност за получаване на звук едновременно и от двете устройства?
Поздрави ....."
![]()