Hi Христослав, знаеш ли кой панел се използва за LG 39LN575S-ZE.BEEJLJP?
В сервизното меню инструмент вариант 1 машина се предава CMI!
Благодаря!
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Hi Христослав, знаеш ли кой панел се използва за LG 39LN575S-ZE.BEEJLJP?
В сервизното меню инструмент вариант 1 машина се предава CMI!
Благодаря!
Този пост е редактиран от Dominator; 30-08-13 в 11:51.
В сервизното меню не ми е активна Tool Options 3 и не мога да правя никакви промени!!! Реших да активирам DVR функцията но... Сменях различни настройки за страна, ресетвах до заводски настройки но все тая. Каква може да е причината? Ако някой може да помогне ще съм благодарен.
Този пост е редактиран от jenib; 01-09-13 в 19:42.
Въпрос: Как да проверя ТВ при покупка? На какво да обърна внимание?
1. Проверете за изгорели пиксели с помоща на картинки 1920*1080 в различни цветове.
PBase.com
Огледайте екрана внимателно за пиксели с цвят различен от този на заливката която сте пуснали.
За справка: LG Electronics Pixel Policy и ISO 13406-2.
http://www.lg.com/ru/support/product...-1347276421471
2. У дома го проверете за неравномерна подсветка - засветки на черен екран при изгасено осветление и затъмнени прозорци (засветките по ъглите в една или друга степен зависят от конкретният екземпляр ТВ).
Забележка:
Препоръчвам да пуснете филм/ефир с тъмен фон и черни ленти горе идоле, така ще ви стане ясно напрягат ли ви тези засветки или не. Имате 3 дни след покупката да го смените с друга бройка в магазина.
3. Проверете на светъл фон за наличие/отсъствие на вертикални полоси (особеност на 3D технологията LG, могат да се проявят в една или друга степен и зависят от конкретният екземпляр ТВ).
4. Може да пуснете 3D-видеоклип (само не забравяйте, че отблизо се виждат полосите; те изчезват при увеличаване на разстоянието от порядъка на два диагонала).
Да - всички изброени модели са с панели на Chi Mei Innolux
Innolux Corporation
1. Проверете за изгорели пиксели с помоща на картинки 1920*1080 в различни цветове.
PBase.com
Unknown Account
There might be a mistake in the URL you entered. Please check the address and try again.
If you are looking for an account with the usernamejackcnd, it may have expired.
Email support@pbase.com if you have any questions.
Pat
Мдаа премахнали са снимките от сайта..
Ето ти тестови
HDTV test patterns > BOC-NY HD TEST BARS~0 :: HDTV Total
Wide-Screen Test Pattern
1080p test pattern - group picture, image by tag - keywordpictures.com
First Blu-ray test disc shot on RED - Page 2
Le sujet
Links for 2013-03-22
благодаря за инфото, колеги. обадих се на съпорта на ЛГ и ги заинтригувах с "моите" два един до друг изгорели пиксела, по принцип сервизирали над 4 броя по екрана, но в моят случай били един до друг и т.н.
що се отнася до пикселите - тв се гледа предимно от детето и съвсем случайно забелязах по време на меча за супер купата на Европа - направо ми "извадиха очите".
от петък чакам да ми се обадят за уговаряне час за посещение от техник, дано дочакам до ЧНГ.
поздрави.
Хубаво де. Тия 100 реални херца дето ги пишете не важат ли само за софтуерната шитня MotionFlow глупостите или там както се казваха? Ако имаше 100 реален IPS панел, до сега трябваше да има и такива монитори, но уви, май няма и да има. Ако съм в заблуда ме поправете?
Разликата между 50 и 100hz-ов панел е само в контролера. Матрицата и подсветката са същите, но T-con борда работи на 100Hz.
+ ускорява малко работата на LCD панела /с 1-2 мс времето за реакция/
- понякога се появяват артефакти в картината /неща които ги няма в оригиналният видеоматериал/
http://www.ultra-hdtv.net/lgs-geboge...-in-frankfurt/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 03-09-13 в 12:50.
здравейте отново, въпреки опасенията ми днес дойдоха 2-ма техници от "Роял електроникс" и взеха телевизора. щели да снимат проблема - 2 изгорели субпиксела и бели петна около рамката на дисплея и да изпратят до централата??? за отговор.
казаха ми да почакам няколко дни - вариантите са или смяна на дисплея, или смяна на самият телевизор. като гледам в нета нещо не предлагат този модел вече 47лм671с и предполагам ще ме натоварят да доплащам за новия модел, което не ми се иска.ще пиша какво е станало по-нататък.
поздрави
Стискам ти палцидано да не чакаш много
Евентуалната замяна, ще бъде с аналогичен модел или подобен на цената на която си взел твоят.
Тук се споменава за наличност, но не е много ясно.
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...G-AN-VC400/500
???
Технополис Бургас
Технополис Бургас 2
Технополис София МОЛ Paradise
Технополис София Младост
Технополис София Надежда
Технополис София Сердика
Технополис Стара Загора
Пък можеш да я поръчаш и онлайн.
И като я поръчам онлайн какво ще получа?
medium04.jpgF2CAFD7597821ED292EF656EE4FB763F.jpg
тая или тая, ако схващаш разликата ....
Този пост е редактиран от vipp1; 04-09-13 в 17:32.