Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 28 от 96 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2012

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Колеги може ли да ми кажете дали мога да дръпна аудио звук от HDMI ARC и от оптиката едновремено ... пробвах от оптика и стерео жака за слушалките обаче ми изключва оптиката ..
    Този пост е редактиран от venom8888; 25-07-13 в 15:15.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2011

Добър Ден. Бих желал да получа съвет от вас за този модел телевизор. Интересувам се има ли нещо по-добро за тази цена и каква е възможността да е със 120Hz матрица.
    http://www.technopolis.bg/b2c/details/12369/P11090104/Televizor-LG-42LA620S-3D-LED

Предварително благодаря.

4. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от chingala Виж публикацията
    Добър Ден. Бих желал да получа съвет от вас за този модел телевизор. Интересувам се има ли нещо по-добро за тази цена и каква е възможността да е със 120Hz матрица.
    http://www.technopolis.bg/b2c/details/12369/P11090104/Televizor-LG-42LA620S-3D-LED

Предварително благодаря.
    Здравей!

Няколко поста назад в темата имаше постнати кодове на моделите със 100Hz панел, когато купуваш - гледай въпросните букви съответстващи на 100Hz панели да присъства на кашона.

Вероятността е малка засега, понеже трябва да се изчерпат първо старите партиди, но и зависи колко количества поддържа всеки един магазин в централните складове.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от venom8888 Виж публикацията
    Колеги може ли да ми кажете дали мога да дръпна аудио звук от HDMI ARC и от оптиката едновремено ... пробвах от оптика и стерео жака за слушалките обаче ми изключва оптиката ..
    Не! При свързване на оптичен и HDMI кабел от телевизор съм ресивър, ресивърът взема звука от оптичният и HDMI протокола/за контрол/ по кабела.

6. Тук е от
    Nov 2012

Благодаря за отговора, а дали с оптичен сплитер ще мога да вържа още една аудио система с опичен вход

7. Тук е от
    Jul 2013

Здравейте приятели,
    Прочетох почти всичко в двете теми и старата и новата , но не намерих решение на моя проблем , за това си позволявам да ви попитам:
    Купих LA690S с Magic Remote , хубаво , но не мога да аксесна Service menu-то . На цифрова телевизия с кабел директно в телевизора съм и не мога да си подредя каналите, което е ... доста тегаво. Бухте ли ми помогнали има ли някакъв шанс чрез Magic Remote да се влезне в сервизното меню или да ходя да купувам някакво универсално дистанционно, за да боря проблема.
    Благодаря в аванс.

8.  

9. Member Аватара на maxim7
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    някъде по млечния път

колеги на LG LA691S може ли да се извади клавиатура на екрана или трябва на USB====

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ekizov Виж публикацията
    Здравейте приятели,
    Прочетох почти всичко в двете теми и старата и новата , но не намерих решение на моя проблем , за това си позволявам да ви попитам:
    Купих LA690S с Magic Remote , хубаво , но не мога да аксесна Service menu-то . На цифрова телевизия с кабел директно в телевизора съм и не мога да си подредя каналите, което е ... доста тегаво. Бухте ли ми помогнали има ли някакъв шанс чрез Magic Remote да се влезне в сервизното меню или да ходя да купувам някакво универсално дистанционно, за да боря проблема.
    Благодаря в аванс.
    Явно не си чел...Има няколко варианта..
    - сервизно дистанционно
    - сам да си направиш такова
    - универсално дистанционно
    А за какъв дявол ти е да влизаш в сервизното?

11. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Изтегли си програмата ChanSort и си ги подреди.

12. Тук е от
    Jul 2013

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Явно не си чел...Има няколко варианта..
    - сервизно дистанционно
    - сам да си направиш такова
    - универсално дистанционно
    А за какъв дявол ти е да влизаш в сервизното?
    За да си подредя каналите. Няма как да влезна във въпросното меню и да експортна ченъл лист-а, за да го редактирам!
    А с коментара си по никакъв начин не ми помагате. Предложете конкретно решение дали с линк дали с точно описание на процедурата ? Освен това в горният си пост съм написал защо ми трябва сервизното.
    Този пост е редактиран от ekizov; 28-07-13 в 02:01.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ekizov Виж публикацията
    За да си подредя каналите. Няма как да влезна във въпросното меню и да експортна ченъл лист-а, за да го редактирам!
    А с коментара си по никакъв начин не ми помагате. Предложете конкретно решение дали с линк дали с точно описание на процедурата ? Освен това в горният си пост съм написал защо ми трябва сервизното.
    Не съм собственик на LG и както вече се досещаш не съм го правил. Имам Панасоник и начина на подреждане ме устройва.

LG – Sender Liste exportieren | Sven Ullrich
    [Software] ChannelEditor

LG – ChannelEditor / TllEdit/
    Това е програма за редактиране на списъка с програмите. Сваляте от ТВ файл със списъка на USB, редактирате на компа и го качвате пак на ТВ редактирания файл от USB.
    LG - ChannelEditor - LG Sendersortierung - Christine & Sven
    Configuration Editor
    [Software] ChannelEditor
    Free download - tlledit at max speed | Page 1
    Как да извлека каналите?
    Задържате home бутона докато изчезне показалото се меню. Като се появи отново текущия канал веднага набирате 1105 и веднага натискате Ok. Появява се меню и отивате на TV-link loader.
    Receive from usb - за зареждане на програмите от флашка.
    Sent to usb - за запис на програмите на флашка.

ChanSort | Free Audio & Video software downloads at SourceForge.net

FAQ за модели 2012
    FAQ по LCD телевизорам LG 2012 года [1] - Конференция iXBT.com

Нови видеопанели в модели 32LA660, 32LA662 и 32LA667
    LCD Телевизоры LG. Обсудим. (Новички, для начала, прочитайте ЧаВо, ссылка на первой странице!) (часть 12) [88] - Конференция iXBT.com
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-07-13 в 10:10.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от venom8888 Виж публикацията
    Благодаря за отговора, а дали с оптичен сплитер ще мога да вържа още една аудио система с опичен вход
    Не, няма да стане.

16. Novice
    Тук е от
    Jul 2013

Здравей те, колеги, от скоро притежавам 47LA691S, вчера ми прекараха цифрова на CoolBox и сега всички канали трябва цъкам от тяхното дистанционн за приемника, как мога даго премахна този приемник и да си сменям от дистанционното че доста тъпо да имаш джойстика и да го ползваш само усилване и намаляване.
    Каква клавиатура ми трябва за да мога да я ползвам към телевизора.
    Благодаря предварително!

Телевизора си доста добър, никакъв проблем с споделянето на файлове и зарежда на HD-та от компа. Само разбрах че ако HD-то ти е .mkv трябва да го преименуваш на .mpeg или .avi за да зареди субтитрите.

17. Member
    Тук е от
    Mar 2002

@tenatais този въпрос трябваше да го зададеш когато са ти покарвали кабелна. А иначе трябва ти CAмодул от оператора. Слага се в CI слота на телевизора.

@ekizov много бързо се палиш. В "сервизното" меню е за настройки, които ти не трябва да пипаш, защото ще омоташ телевизора и ще ти отпадне гаранцията. Въпреки това hristoslav2 ти е казал няколкото варианта, чрез които може да влезеш в това меню, но както и той ти е казал там няма да си подредиш каналите.

Един проблем от мен:
    На LM620S си слагам флашка с филм и почвам да гледам. Всичко е ОК. В един момент филма спира и ме връща в менюто на USBто да си избирам филм. Защо става така?

18. Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от rudizl Виж публикацията
    Не, няма да стане.
    Защо няма да стане колега ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 96 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе