Колеги може ли да ми кажете дали мога да дръпна аудио звук от HDMI ARC и от оптиката едновремено ... пробвах от оптика и стерео жака за слушалките обаче ми изключва оптиката ..
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Колеги може ли да ми кажете дали мога да дръпна аудио звук от HDMI ARC и от оптиката едновремено ... пробвах от оптика и стерео жака за слушалките обаче ми изключва оптиката ..
Този пост е редактиран от venom8888; 25-07-13 в 15:15.
Добър Ден. Бих желал да получа съвет от вас за този модел телевизор. Интересувам се има ли нещо по-добро за тази цена и каква е възможността да е със 120Hz матрица.
http://www.technopolis.bg/b2c/details/12369/P11090104/Televizor-LG-42LA620S-3D-LED
Предварително благодаря.
Здравей!
Няколко поста назад в темата имаше постнати кодове на моделите със 100Hz панел, когато купуваш - гледай въпросните букви съответстващи на 100Hz панели да присъства на кашона.
Вероятността е малка засега, понеже трябва да се изчерпат първо старите партиди, но и зависи колко количества поддържа всеки един магазин в централните складове.
Благодаря за отговора, а дали с оптичен сплитер ще мога да вържа още една аудио система с опичен вход
Здравейте приятели,
Прочетох почти всичко в двете теми и старата и новата , но не намерих решение на моя проблем , за това си позволявам да ви попитам:
Купих LA690S с Magic Remote , хубаво , но не мога да аксесна Service menu-то . На цифрова телевизия с кабел директно в телевизора съм и не мога да си подредя каналите, което е ... доста тегаво. Бухте ли ми помогнали има ли някакъв шанс чрез Magic Remote да се влезне в сервизното меню или да ходя да купувам някакво универсално дистанционно, за да боря проблема.
Благодаря в аванс.
колеги на LG LA691S може ли да се извади клавиатура на екрана или трябва на USB====
Изтегли си програмата ChanSort и си ги подреди.
За да си подредя каналите. Няма как да влезна във въпросното меню и да експортна ченъл лист-а, за да го редактирам!
А с коментара си по никакъв начин не ми помагате. Предложете конкретно решение дали с линк дали с точно описание на процедурата ? Освен това в горният си пост съм написал защо ми трябва сервизното.
Този пост е редактиран от ekizov; 28-07-13 в 02:01.
Не съм собственик на LG и както вече се досещаш не съм го правил. Имам Панасоник и начина на подреждане ме устройва.
LG – Sender Liste exportieren | Sven Ullrich
[Software] ChannelEditor
LG – ChannelEditor / TllEdit/
Това е програма за редактиране на списъка с програмите. Сваляте от ТВ файл със списъка на USB, редактирате на компа и го качвате пак на ТВ редактирания файл от USB.
LG - ChannelEditor - LG Sendersortierung - Christine & Sven
Configuration Editor
[Software] ChannelEditor
Free download - tlledit at max speed | Page 1
Как да извлека каналите?
Задържате home бутона докато изчезне показалото се меню. Като се появи отново текущия канал веднага набирате 1105 и веднага натискате Ok. Появява се меню и отивате на TV-link loader.
Receive from usb - за зареждане на програмите от флашка.
Sent to usb - за запис на програмите на флашка.
ChanSort | Free Audio & Video software downloads at SourceForge.net
FAQ за модели 2012
FAQ по LCD телевизорам LG 2012 года [1] - Конференция iXBT.com
Нови видеопанели в модели 32LA660, 32LA662 и 32LA667
LCD Телевизоры LG. Обсудим. (Новички, для начала, прочитайте ЧаВо, ссылка на первой странице!) (часть 12) [88] - Конференция iXBT.com
Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-07-13 в 10:10.
Здравей те, колеги, от скоро притежавам 47LA691S, вчера ми прекараха цифрова на CoolBox и сега всички канали трябва цъкам от тяхното дистанционн за приемника, как мога даго премахна този приемник и да си сменям от дистанционното че доста тъпо да имаш джойстика и да го ползваш само усилване и намаляване.
Каква клавиатура ми трябва за да мога да я ползвам към телевизора.
Благодаря предварително!
Телевизора си доста добър, никакъв проблем с споделянето на файлове и зарежда на HD-та от компа. Само разбрах че ако HD-то ти е .mkv трябва да го преименуваш на .mpeg или .avi за да зареди субтитрите.
@tenatais този въпрос трябваше да го зададеш когато са ти покарвали кабелна. А иначе трябва ти CAмодул от оператора. Слага се в CI слота на телевизора.
@ekizov много бързо се палиш. В "сервизното" меню е за настройки, които ти не трябва да пипаш, защото ще омоташ телевизора и ще ти отпадне гаранцията. Въпреки това hristoslav2 ти е казал няколкото варианта, чрез които може да влезеш в това меню, но както и той ти е казал там няма да си подредиш каналите.
Един проблем от мен:
На LM620S си слагам флашка с филм и почвам да гледам. Всичко е ОК. В един момент филма спира и ме връща в менюто на USBто да си избирам филм. Защо става така?