Колега , дай малко повече подробности , че това което си написал е доста неясно , поне за мен .
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Колега , дай малко повече подробности , че това което си написал е доста неясно , поне за мен .
Имам lg42ln570s влязох в сервизното меню опитах да пусна ргб режим после излязох исклучих го и го пуснах и се обарна картината на долу с главата какво да правя
Я го изключи за 5мин от контакта и пиши има ли резултат . Нещо се е ошашкал този ТВ .
- - - - - - - - - -
В това меню не се влиза за добър ден , затова е сервизно .Ако си натиснал нещо без да разбереш и не си записал , май ще опреш до сервиза .
Без промени пак си седи обарнато как да го ресна
В менюто влизаш ли ? Върни заводските настройки .
- - - - - - - - - -
И си чети упътването по внимателно , за да нямаш грижи . Не го ръчкай постоянно , че ще се " опариш " .
Чудно е как е влязъл . Нали се иска сервизно дистанционно за по-новите модели . Нещо има " гнило в Дания " . Поне за мен .
Ами да каже как е влязъл.
Даите идеа как да го рестартирам
С 50лв в сервиза . Като си мълчиш , няма да има смислени отговори . Има зададени въпроси , а отговори - не . Хората пари вадят от това , не става въпрос за форума . Тука си помагаме , но ти не искаш да си помогнеш , така ли е , колега ??
Оправих го, цъкнал сам - мiror (огледало)
Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-10-13 в 10:56.
Колега, незнам как си влязъл в сервизното меню, но за оправяне на проблема ще трябва да изпълниш следните стъпки:
1.Влизаш в EZ ADJUST менюто /по начина по които си влязъл първия път/.
2.Проверяваш в подменютата на всеки TOOL OPTION... и търсиш опция MIRROR MODE /при мен е на TOOL OPTION 5, но съм с друг модел телевизор/.
3.Променяш стоиността от OFF на ON /променяната става с дясната стрлка на дистанционното/.
4.След промяната задължително потвърждаваш с OK.
Излизаш от сервизното меню, и рестартираш телевизора.
п.п.
Късно видях че си оправил проблема.
Успех!
Благодаря на всички които се отзоваха интересно мие каде са запаметени драиварите за камерата
- - - - - - - - - -
За да вляза в сервизното меню си зглобих 2 лача едното + - а другото го залепих - + букса за слушалки 2 плуса и готово пускаш лав фаиловете и си вътре то са при мен 2 менюта
- - - - - - - - - -
Модела има настроики за 3д интересно че него подаржа а и си пуснах запис без харт яко ама памета на тв е малко но е доволно
- - - - - - - - - -
Ако може някой да сподели за дистанционото като го взех мигаше на тв като го управлявам а сега немига и като пусна тв мига няколко пати далие проблем благодаря предварително
Митаче, един съвет от мен:
Или започни да пишеш грамотно, или пиши на какъвто и да е друг език грамотно, или спри.