Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Няма начин. За съжаление телевизора не поддържа Samba.
https://forum.setcombg.com/dlna-%D0%...%BD%D0%B5.html
От първа страница разбрах че това RC - AKB73615362 ще стане или бъркам, защото за AKB73756601 гугъл нищо не знае
Имам lg42ln570s може ли да ми помогнете с сервизното меню ако има разбирасе благодаря предварително
extext:
Инсталираш това на компютъра
https://forum.setcombg.com/dlna-кали...tml#post642199
Включваш ТВ към същата мрежа в която е гореинсталирания медиа сървър.
Пускаш си филм или друго от ТВ.
Дано субтитрите ти тръгнат от раз.
Нито е лъскав нито матов немога да го разбера средно а по междудругото му направих нещто и спря да мига като го управлявам прес дистанционото
- - - - - - - - - -
Ако може повече информация за сервизното меню пробвах с устроисто прес слушалки и нестава ништо благодаря предварително
Някой да има идея какво означава когато на тв LG 42LA 640S ти показва някой канал от кабелната в син цвят.
Не е заключен, не е скрит когато минавам през него го прескача, ако го напиша ми го показва.
Най-интересното е че никъде в менютата не ми показва въпросния канал, нито в редактиране на канали, нито в инфо за сигнала.
Когато си пренареждам каналите на компа го виждам, след като ги заредя на телевизора първият път ми го показва канала и после става син и се скрива.
Въпросният канал на друг приемник си излиза нормално!
В сервизните менюта можеш да влезеш с инфрачервен диод свързан на входа на тонколона от която "звучат" музикалните файлове, които ги има тук : FAQ по LCD телевизорам LG 2012 года [2] - Конференция iXBT.com - диодът сочи към ИЧ сензор на телевизора, файловете се пускат в repeat режим, усилваш докато видиш полето за паролата (0413), след което намаляш или спираш звука за да можеш да я въведеш. По всяко време можеш да провериш дали диодът свети през камерата на GSM-a. Проверено на 42LN570S
Скритите канали ги показва в сив затъмнен цвят!
Пак ще повторя, каналът при първо пускане след редакция на компа с "ChanSort_2013-09-15" ми го показва нормално и веднага след това посинява.
Според мен от кабелната нещо не е настроен :rolleyes: както трябва.Или нарочно го крият (става въпрос за ал джазира2)
Полезно инфо,дали и Бг-сервиза на LG ще ми даде безплатно нормално дистанционно?
Моля за пмощт без да искам обарнах картината как да го оправя благодаря предварително