Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Здравейте!
Имам следното питане: На "LG 42LA620S" как мога да сменя региона от България на Украйна? Украинкси език има,а в избора на страна Украйна ня виждам.
Питам за да мога да изтегля последния 4.02.03 от там ,който много хвалят колегите от IXBT форума.
Здравейте,
Това се случва на моето TV(LG 42LA660S), когато се опитам да пусна 3D филм от компютъра през HDMI. Пробвах с различни плеари, ефекта е един и същ.
През SmartShare си вървят нормално, но няма динамични субтитри.
Преди да пусна 3D от TV-то изглежда така:
WP_20131107_002.jpg
Това се случва с 3D:
WP_20131107_003.jpg
С кой плеар?
При мен на LA641 е същото.С плеара на телевизора проблеми няма,но с външни през HDMI мазало.
При мен се получава така ако зумна екран, изрежа черните барове или променя съотношението на страните на плеърът.
Здравейте,
Бихте ли споделили своите мнения за LG42LA620s, LG 37LM611s и LG 42LA6130, защото общо взето се колебая между тези три модела.
Rosenrot
Сравнение по спесификации
http://www.lg.com/bg/PDFServlet.pds?...&bvHidden=true
LG TV Line-up 2014
LG 55EA880
LG 55EA880V : specifications, reviews, prices
LG Leads OLED TV Charge At CES 2013 With Three 55-Inch Models
Здравейте, имам много интересен проблем с телевизор LG42LA690s. Сменя местата на цели пакети програми (които са на една честота с разлика от 8Hz). Слага целия пакет след последния програмиран канал и заключва каналите, на които първоначално са били. След доста ходене по мъките май разбрах на какво се дължи проблема. Имам безжичен модем на Виваком и безжичен рутер ASUS. Когато модема е включен, независимо дали телевизора е закачен на него или на рутера стават проблемите. Като спра WiFi на модема и пусна само рутера всичко е ОК. Моля за коментари на какво може да се дължи този проблем. Дано тази информация да бъде полезна на собствениците на LG
Прочети последните няколко страници... Явно това е "детска" болест на LA серията и няма оправия. Аз знам за поне 5 телевизора с този проблем.
Настройки за la740s
http://www.hdfever.fr/2013/09/12/test-lg-la740s/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 09-11-13 в 16:59.
Колкото и да търся 4.02.03 софт не намерих нито при украинците, нито при руснаците, нито при англичаните. И в трите сайта има само 4.00.41. Ще споделя впечатления след няколко часа...
persizi писали сме едновременно... Там където е линка за ъпдейта горе в десния ъгъл има линк "Далее", като кликнеш на него и излизат всички модели за които е софта...