Така е, затова написах, че на ефирна цифрова превключва почти моментално...
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Така е, затова написах, че на ефирна цифрова превключва почти моментално...
Не е от CAM-а. Както написах по-напред със същия CA модул превключва много по-бързо на компютърен тунер.
Този пост е редактиран от zabadara; 11-11-13 в 19:12.
Здравейте, имам TV LG 42LA691S. Интересува ме това дистанционно(LG AKB72914276) дали ще ми върши работа. Четох в началото на темата че "AKB73615362 - това е точното дистанционно, всичко работи" ама не намирам такова по бг сайтовете.
Дистанционно управление LG AKB72914276
Прилича ми на това, което ми дадоха за тест в ТП. Най-добре иди в магазина и питай/пробвай. Ще споделиш ли защо търсиш заместител на меджика?
Защото е мнооооого по-удобно с нормалното дистанционно, отколкото с тоя меджик, който не става нито като дизайн(прилича на слушалката в банята ми), нито за удобство за смяна на настройки или избор на входно устройство!!!
Честно казано и аз мисля да взема едно такова, макар че моят телевизор не идва с Magic, но с едно доста орязано Genuine LG 3D Smart TV Remote Control AKB73655833 | eBay].
Това дистанционно (LG AKB72914276) ще стане на телевизора, обаче в действителност цената му трябва да е доста по-нагоре.
Здравейте,
От известно време следя тази тема за интересни новини,ревюта и тестове. Та от всичко изчете преди две седмици си купих 42LA660S-ZA.BEEZLJG . С 5 години гаранция от Технополис. От един стар пост на hristoslav2 се сещам, че от юли на този модел слагали 120 Hz матрици. Как трябва да го разбирам това ? В началото на тази тема ЛА660 е писан като 50hz реални и 400 MCI. Абе с две думи казано, колко са реалните херци на телевизорът ми?
Няма такова нещо dreamtm, ако имаше щеше все още да е коментирана тема, най-малко от към разлики с 60 Hz-овите.Моят е същият модел и е закупен преди 3-4 месеца и няма нищо такова, и той е ZA. Да не се бъркаш с 740-ките.Те май са с реалните 120 Hz(поправете ме ако греша).
Здравейте,
След няколкоседмично проучване и писане във форума, в крайна сметка в неделя си купих LG 42LA620s.
Обиколих половината магазини в София, за да го намеря, защото се беше изчерпал почти навсякъде.
НО, на първо четене картината не ме впечатлява. Предполагам причината е Булсатком.
Въпросът ми е друг, обаче - имате ли идея дали има вариант да ползвам дистанционното на телевизора за цифровата телевизия или трябва да си остана с 2-те?
колега малко късно пиша - аз минах през смяната на панела заради изгорели субпиксели. 20-на дни на ремонт, като гаранцията се прекъсва. за47 инчов дойдоха у дома и го отнесоха, но ги домързя да ми го върнат в петък след 18.00 часа и аз лично си го прибрах от сервиза, който е на г..а на географията в люлин /за софия става въпрос/.
поздрави.