Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
42LA660S-ZA.BEEZLJG
Y - 60Hz,
Z - 120Hz
Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-11-13 в 20:07.
Е моят си е Y(60Hz).Мерси много за бързата намеса
Моя утре прави седмица от постъпването му в сервиза. Сам си го замъкнах, че иначе трябва да се съобразявам с други хора а съм на работа все пак. От там ми обясниха, че е за смяна целия телевизор с друг, ама май вече няма бройки. Кой от новите модели е равностоен на 47LM660S или по-добър ми е много трудно да се ориентирам.... Идеята ми е че като цена ще ги докараме, ама като функционалност??? Склонен съм на доплащане дори и за по-голям, но да не е с по ограничени функции.... Някакви предложения??
Такааааа, току-що открих проблем, който не е болка за умиране, а той е следният:
Имам soundbar(NB2020A), който си беше в комплект с 47LM660S и преди 10 минутки реших, че ще го ползвам на 42LA660S и какво да видя, гредЪ
няма в менюто опция за едновременно озвучаване от ТВ-то и от soundbar-а.Та май ще пиша на ЛЖ да го оправят това в следващия фирмуер .Някой правил ли е подобна проба?
Съответствия
http://img692.imageshack.us/img692/3...7c48846fbe.png
Я пак :rolleyes: ти явно само Булсатком си гледал... а те орязват резолюцията от 1920 на 1440.
По отношение на разбъркването и изчезването на каналите на 42LA660S:
Синът тръгна да превключва и забеляза, че изписвайки директно канала ( в случая 64 - NG) се включва 65 и каналите м/у 65 и 04 изчезват.
Заредих отново каналите от флашката, предполагайки, че нещо е натиснал "не където трябва" (което пък е крайно малко вероятно) и ... "ефекта" пак беше наличен.
Направих настройките в Hotel mode ( вкл. и после ръчно обновяване на каналите - имаше го описано от hristoslav2 пост#1027 и от persizi пост#1053) и каналите не се местят/изчезват вече.
Обаче в този случай не е достъпен "графика" на програмите...
Та върнах пак "Хотела" на изкл. и по някое време реших да избера №60 - греда! - включва се 65 и всичко до 4 изчезва..
Възстанових пак каналите и тоя път "гложден" от нездраво любопитство кога точно ще стане "номера" започнах да превъртам каналите от скрола на дистанционното. В резултат успешно стигнах до 60, 61, 62 без да се "изгуби" някой канал.
Може би има някакъв проблем при директно избиране на канал...
Ако трябва да се прави съпоставка между Булсат и Виваком, и двата са еднакъв шит. Битрейта на Булсат е по-голям защото повечето канали все още са на MPEG 2.
Здравейте,
я кажете как се прави това записване на списъкът от канали на УСБ с magic remote на 42LA660S. Като чета и започвам да се притеснявам :/ . Не се е случвало при мен досега, надявам се и да не се случва де
С маджика не може, трябва ти обикновено дистанционно.
Ще си намеря значи. А с него каква е хватката . Четох някаде за задържане на home button, но по снимките невиждам home ?