Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
154. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

54 35.06%
  • Много добра

65 42.21%
  • Добра

22 14.29%
  • Средна

8 5.19%
  • Задоволителна

4 2.60%
  • Слаба

3 1.95%
Отговори на анкетата
Страница 45 от 96 ПърваПърва ... 3543444546475595 ... ПоследноПоследно
Резултати от 661 до 675 от общо 1435
Like Tree292Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2013

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от logic Виж публикацията
    …Друг вариан е 42LN575S с гланцов екран , ако не те бърка
    Лично моя фаворит е ЛН575 на ЛГ.

Обаче в семейната идилия на мирното семейно съществуване след снощното гости се прокрадна заплашително-шарената сянка на 3D.

Аз имам некои свои съображения срещу оборудването с 3D, но пък съм навинтен като свинска опашка за DLNA през Wi-Fi.

След снощното гостуване имам и некои си свои съображения срещу Smart TV, но пък си оставам навинтен като свинска опашка за DLNA през Wi-Fi.

Така че 575 на ЛГ си е моя фаворит (предвид стотинките в джоба и други фактори), но като добра семейна половинка ми се налага да поспекулирам и с идеята за 3D.

Поради тази семейна необходимост от спекулация с 3D ЛА6130 ми се стори приятно лишена от всякакви наченки на Смартизъм, но пък с ДЛНА... Обаче разминаването в ТТ данните за модела на италиански и български ме смути/смущава... Та питането ми седи - ако някой е задълбавал по-издълбоко в дебрите на ТТ данните на този модел - ЛА6130 да сподели как е кютучето с Wi-Fi - вграден? Или Ready с флашка нагизден?

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Виж публикацията
    LG LA6130 е телевизор от low-end сегмента на моделите им, тоест от нискобюджетните телевизори. Успех с експериментите!
    Е, то че е лоу-енд си пищи от всякъде... Ама нали гладна кокошка просо сънува. А към това и в добавка малко се получава и мерак на прасе звънче. Както и да е. ЛГ 640 ми се очертава хем като 3Д хем като с ДЛНА през Уай-Фай... само дето е прекалено смарт за вкуса ми. И прекалено 3Д за вкуса ми.

Изобщо кой е казал, че семейния живот е мед, масло, рози и менделсон?!?!?!

Експериментите продължават до пълно изтощение, а аз не съм обезкуражен от факта, че това дето мене ми се иска като идеален вариант... никой не го предлага, щото маркетинг отдела е правил проучвания с фокус групи от мейнстримъри, дето колкото повече от всичко по много толкова повече от всичко по много...

П.П.
    Честно, изобщо какъв е смисъла от Смарт-а на Серия 6 на ЛГ? Извън шаренийката, глезотийката и някоя приатна опция в Премиум клъстъра за премиум Апп? Ще медитирам над тези въпроси като Мастър Йода.

П.П.П.
    Поднасям искрените си извинения за лигнята, дето ме е ударила.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-09-13 в 20:44.

4. Тук е от
    Jan 2011

Кой от двата телевизора да избера , че този в кухнята си изпя песента . Аз лично мисля , че е по-добре фулл хд-то , но определено не съм разбирач и затова търся вашето мнение .

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...G-32LN5400-LED

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...G-32LN570R-LED

5. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Ако е за кухня и се гледа предимно телевизия , разлика между HD ready и HD ready 1080p няма да видиш .
    Но първия по-става , освен ако нямаш претенции за сателитна телевизия .

6. Тук е от
    Jan 2011

Ще се гледа Близоо , там има разни Full hd и отвреме на време някое филмче от флашка ( ако е възможно на този Тв )

7. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Full HD не означава , че сигнала на кабеларката е 1080р , но по се търсят такива телевизори . За филм от флашка , няма да имаш проблеми , стига да няма нещо омазано при самия филм - странна комбинация от кодеци и контейнери .

8.  

9. Тук е от
    Jun 2011

Някой да знае как може ръчно да се въвежда FEC (корекция на грешки) на транспондерите за сателит на LG телевизори? Питането ми е конкретно за LN575S ако има значние.

10. Тук е от
    Jan 2011

А нещо по-добро за тези пари около 600лв има ли на пазара ? Ето този модел също ми хвана окото - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...UE-32F5000-LED
    , този Самсунг на какво ниво е спрямо ЛГ-то . Предполагам , че щом са в един ценови диапазон няма да има съществена разлика , но все пак .

11. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

На ниво ТВ за телевизия предимно , е има си и нелош плеър , но за тези пари толкова . Съществена разлика няма да има , но трябва да ги оцениш на място . Ползват матрици по различна технология и от там има разлика .

12. Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от whatdaf Виж публикацията
    А нещо по-добро за тези пари около 600лв има ли на пазара ?
    32LN575S, но е малко по-скъпичък - 664лв.

13. Novice
    Тук е от
    Sep 2013

Имам следния проблем: LG 55LA 660 s не мога да увелича и намаля звука от външен хардиск.На всички други входове няма проблем.Моля за помощ.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Това за пръв път ли го прави и какъв е този диск , има ли си собствено захранване ? Дай малко повече инфо , че да не гадаем кое и как е свързано .

16. Novice
    Тук е от
    Sep 2013

Seagate 1Tb. Не е за първи път,той е съвсем нов и диска и телевизора.Диска е включен в usb където пише hdd.Всичко друго е наред както с звука така и с телевизора.Играх си с настройките на звука не става.

17. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Ей ма... му стара ! Много ли те мързи да обясниш по-подробно - харда има ли си собствено захранване ( какво като е Seagate 1TB ) , при какъв файл го прави това - може да липсва някой кодек или нещо да се е омазало .

18. Novice
    Тук е от
    Sep 2013

Не ме мързи без собствено захранване е харда и на различни файлове го прави всъщност на всичките -хд сериали от замундата е най пресния пример.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 45 от 96 ПърваПърва ... 3543444546475595 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе