Лично моя фаворит е ЛН575 на ЛГ.
Обаче в семейната идилия на мирното семейно съществуване след снощното гости се прокрадна заплашително-шарената сянка на 3D.
Аз имам некои свои съображения срещу оборудването с 3D, но пък съм навинтен като свинска опашка за DLNA през Wi-Fi.
След снощното гостуване имам и некои си свои съображения срещу Smart TV, но пък си оставам навинтен като свинска опашка за DLNA през Wi-Fi.
Така че 575 на ЛГ си е моя фаворит (предвид стотинките в джоба и други фактори), но като добра семейна половинка ми се налага да поспекулирам и с идеята за 3D.
Поради тази семейна необходимост от спекулация с 3D ЛА6130 ми се стори приятно лишена от всякакви наченки на Смартизъм, но пък с ДЛНА... Обаче разминаването в ТТ данните за модела на италиански и български ме смути/смущава... Та питането ми седи - ако някой е задълбавал по-издълбоко в дебрите на ТТ данните на този модел - ЛА6130 да сподели как е кютучето с Wi-Fi - вграден? Или Ready с флашка нагизден?
Е, то че е лоу-енд си пищи от всякъде... Ама нали гладна кокошка просо сънува. А към това и в добавка малко се получава и мерак на прасе звънче. Както и да е. ЛГ 640 ми се очертава хем като 3Д хем като с ДЛНА през Уай-Фай... само дето е прекалено смарт за вкуса ми. И прекалено 3Д за вкуса ми.
Изобщо кой е казал, че семейния живот е мед, масло, рози и менделсон?!?!?!
Експериментите продължават до пълно изтощение, а аз не съм обезкуражен от факта, че това дето мене ми се иска като идеален вариант... никой не го предлага, щото маркетинг отдела е правил проучвания с фокус групи от мейнстримъри, дето колкото повече от всичко по много толкова повече от всичко по много...
П.П.
Честно, изобщо какъв е смисъла от Смарт-а на Серия 6 на ЛГ? Извън шаренийката, глезотийката и някоя приатна опция в Премиум клъстъра за премиум Апп? Ще медитирам над тези въпроси като Мастър Йода.
П.П.П.
Поднасям искрените си извинения за лигнята, дето ме е ударила.