Здаравейте колеги
От 2 дни съм собственик на 47LA691S и имам проблем с връзката на телевизора по LAN с интернет
Пробвах ръчни и автоматични настройки но не става, сигурен съм че му задавам правилните адреси.
През WIFI няма проблем
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Здаравейте колеги
От 2 дни съм собственик на 47LA691S и имам проблем с връзката на телевизора по LAN с интернет
Пробвах ръчни и автоматични настройки но не става, сигурен съм че му задавам правилните адреси.
През WIFI няма проблем
Вариантите са два - да бъркаш при настройките и да има дефектна лан-карта самия ТВ , но не ми се вярва . Нещо май си го ошашкал . Изключи му захранването а 5 мин и пак пробвай !
Добре дошъл в клуба на феновете на LG ! Честито !
Снощи го пробвах с едно от клипчетата ти и забелязах едно малко петно в горната част на екрана с големина по-малка от кутия цигари. Факт е че го забелязах след 30сек взитане. След още минута взиране видях и няколко вертикални линии в средата, които обаче са наистина много трудно забележими. Като цяло съм доволен, защото при нормално гледане на телевизия изобщо не се забелязват и съответно съм доволен. Благодарности и за клипчето, защото преди това го бях тествал и с други клипове дръпнати тук от сайта, които уж са направени специално за това ... ноооо с тях не бях забелязал гореописаното.
- - - - - - - - - -
Вече има 47 инча LA740-ки по магазините.
- - - - - - - - - -
Писах, че ще си взема универсално дистанционно, защото определено меджика ми е тегав за всекидневна употреба. Факт е че за смарт и брауз функциите е супер, но за всекидневно позване си е досадно. Речено-сторено Криитериите ми бяха да е удобно, да има множество бутони, да може да се обучава и разбира се да изглежда добре. Зарових се в нета да потърся въпросната маркa One For All която се препрепоръчваше на първа страница в темата. Излезе, че си имат представителство в БГ и имат доста модели, което първоначално затрудни избора ми докато не попаднах на ето това: URC6440.jpg Имайки се предвид, че 740-ката е с бял гръб и бяла лайсна в стойката ... реших че това е моето дистанционно. Модела е One For All URC6440 Мога само да кажа, че след като го купих на живо изглежда още по добре от снимките в нета. На всичко отгоре излезе, че е и противоударно. Идеята ми като цяло беше да имам две дистанционни: меджика за смарт, брауз и глас и едно за всекидневно ползване. Настройката е супер лесна и става за минутка, но след това се полакомих да го обуча да ми вади на цветните бутони и функциите на меджика: смарт и 3D бутона. Излезе, че меджика не работи po инфра ред технологията и не предава сигнал на новото. Взех дистанционното на LG-то от кухнята (23-ка TV/монитор купувана миналата година) и през него си обучих новото с още екстри: List, QVIEW, FAV и т.н. Супер доволен съм Най-ми харесва това, че в горната част има един кръгъл метален джойстик около който са подредени всички най-използвани функции. Много по удобно ми е даже от дистанционното на 23-ката.
Това, което видях за One For All URC6440 е, че има и автоматична настройка за даден производител- setup/TV/6 за LG. Моля дай ми линк към сайт на вносител и пр. подробности, че се заинтригувах доста. Може и на ЛС.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-12-13 в 15:18.
В темата обсъждаме телевизори, а не дистанционни !!
Минете на лични.
mod/edit
Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-12-13 в 15:16.
Вече и аз се сдобих с LG 47LA691S но имаме следния проблем:
След като изгледахме клипчетата на 3D, решихме да пробваме с филм от лаптопа пак 3D. Но нещо не става. Пускането на филма става KMPlayer за 3D, но ми дава двойни субтитри и на 3D картина. Определен формат ли се сваля или има и др. нещо. Съжалявам ако са ми глупави въпросите, но за мен това е нещо ново.
здравей немога да намеря никакви материали относно темата за външните хардове
скоро си взех тв LG 47LA660S
пробвах го с 500 гб диск и работи перфектно но искам по голям примерно 2ТВ
целта мие повече 3д филми въпроса мие какъв трябва да е харда имали значение насочил съм се към Тranscend store jet35tr 2 TB или Trancend store jet turbo 2tb 3,5 sata ts2tsj35t3
благодаря за отделеното време
Ясно се изразих. Тук обсъждаме само телевизори LG и никакви външни устройства!
За тях може да отворите отделни теми.
mod/edit
Аз питам как гледате 3Д