Минали са 3-те дни в които може да се смени.
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Минали са 3-те дни в които може да се смени.
Какво ли не пробвах и проблема с възпроизвеждане на видео то ЮСБ остана- LM 620S.Насича та не се трае,все едно му са се скапали кодеците,пробвах и от трите порта.От какво може да е станало като го купих не беше така?Кажете какво да правя,нещо ако се барне в сервизното меню или...да беше комп. да му преинсталираш кодеците,преинстал и т.н.,ама телевизор?
Възстанови му заводските настройки и после пробвай с друга флашка.
http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:21334-102#3728
Този пост е редактиран от hristoslav2; 25-12-13 в 21:20.
Какво значи това "постоянно потъмнява и изсветлява"? Това не е ли т.нар "динамичен контраст"?
Здравейте на всички. Моля ви да ми помогнете със следния проблем.
1. Преди няколко седмици си закупихме телевизор LG 42la620s, обаче срещнах следния проблем. Самия телевизор си има нещо като (маркет, галерия) за теглене на приложения и игри. За целта ми искаше регистрация, акаунт с който да мога да изпълня тази опция. Направих си акаунт, свързал съм му WI-FI връзка дотук всичко ок, обаче като цъкна на някоя игра за да я сваля, чакам известно време (до минутка) и ми излиза съобщение - Сървърът не е свързан, моля опитайте по-късно (404)
Опитах дори и директно да му сложа кабела за интернета но и така не стана. Та от тук и там разбрах че се сменяли ригионалните настройки вместо България да е на _-_ ето този знак понеже в България нямало такъв сървар ли.....какво ли не сменях че и нови и нови регистрации правих, в lgapsstv.com също правих рег. като избирам за държава UK но нищо и нищо - явно нещо не го правя както трябва. Моля някой който разбира от тези неща да ми обясни кое как точно да направя защото много искам да тегля приложения за TV-то.
Благодаря от сърце!!!
simo406
1. Желателно е телевизора да е свързан с кабел към рутера.
2. Пробвай да влезеш в You tube и ако успееш значи връзката е наред.
3. Често когато сървърът е претоварен или скоростта на нета ти е ниска - дава грешка.
Здравейте и Весела Коледа!!!
Май от LG с новия ъпдейт (2012 модели) са премахнали възможността да се влиза в сервизното меню!За първи път реших да вляза в LM серията за да си едитна каналите.Ще обясня какво правя и моля да кажете дали го правя правилно.Както съм си на канала примерно задържам "Home" около 30-40 секунди, но нестава нищо освен че ми се показва смарт менюто.Правя ги и от смарт менюто на обратно и пак нищо( задържам бутона "Home" и ми излиза от менюто и ме връща на телевизионната програма и продължавам да задържам бутона, но греда)
Благодаря предварително!
Весела Коледа и от мен! В една от другите теми във форума има препоръки за настройки на цветовете на телевизора. Моля споделете опита си досега,зада може ние, новобранците с LG да смебързо "в час"! Мерси предварително! LG 42LA740...
Настройката зависи изцяло от окото на човек.Всеки вижда различно цветовете и за едни, дадена настройка е добра, за други - не толкова!От тези настройки, в предната тема, за мен са идеалните, но на теб могат да не ти харесат.Пробвай и най-вече импровизирай
Имам малък проблем с тв-монитор ЛГ при тумни сцени подсветката толкова мн намаля ,че почти нищо не се вижда, есо режима е изключен, при светли сцени подссетката се увеличава и всичко е 6
Вързах един диск към телевизора за запис на предавания,писна ми и искам да го форматирам на компа, но не става. Някой ако знае нека сподели как да го форматирам.Пробвах и с разни програми и нищо.