Ъпдейтни си го смело.Версията е добра!
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Ъпдейтни си го смело.Версията е добра!
Уважаеми колеги !
Отскоро притежавам Smart TV LG:
- Модел/Тип: 42LA691S-ZA
- Софтуерна версия: 04.22.07
- Версия на SDK: 03.04
- Версия на браузъра: V6.00.00.52d13a.3267
- ESN: LGTV20132=21007821208
- Widevine: LGTV13CMTK008347379
При възпроизвеждане на филми във формат DivX,XviD, с вградения Media Player – не се зареждат субтитри. Меню: ‘Настройка на изпълнение на видео’ не е активно.
По време навъзпроизвеждането при натискане на бутон ‘SETTINGS’ от стандартното дистанционно управление отивам в Меню:
ИЗБЕРЕТЕ ОПЦИИ:
- Настройка на изпълнение на видео
- Настройка на видео
- Настройка на звук
- Размер на снимки
- Високоговорител
- Икономия на енергия
- Sleep Таймер
От това меню избирам първата опция:
‘Настройка на изпълнение на видео’ и влизам в Меню:
Настройка на изпълнение на видео:
- Език на звука <1 >
- Субтитри <Изкл. >
- Език на субтитрите < Изкл. >
- Кодирана страница < Поподразбиране >
- Синхронизиране < 0 >
- Позиция < 0 >
- Размер < Нормален >
- Цвят < Бял >
Всички опции от горното Меню не са активни, при което няма как да се включат и избере езикът на субтитрите.
Каква е причината за да не бъде активно меню: ‘Настройка на изпълнение на видео’ ?
Благодаря предварително !
Този пост е редактиран от Dimitar_46; 27-12-13 в 01:32.
Здравейте и Честита Коледа!
На 42LG 660 знаете ли дали от настройките може да се изкара часовник на екрана, който да стои постоянно?
Мерси предварително!
Kiril за съжаление няма такава опция.
Кофти. Надявах се да има някакво приложение и докато работи ТВ да показва колко е часът. Булсат си имат май в цифровата, но аз съм към Близу.
Благодаря много за отговорите!
Монитора (TN матрица) доста често съм го забравял включен на статична картина, никога не е имало подобни проблеми. Да не би при LCD-тата първите часове да са критични като при плазмите за подобни отпечатки?
Вчеря бях свидетел на подобен проблем на едно Sony W8 с IPS, което съм го коментирал в темата за Sony и бях учуден да видя подобен проблем на LCD.
Ако гледаш в клипчета чрез "браузера" на телевизора в https://www.youtube.com ако не е късно, недей инсталирай този ъпдейт, защото обикновено в средата ако ли не и в началото клипа засича, говоря за високите резолюции, а при по ниските в края на клипа. При стария софтуер този проблем го нямаше. Лично аз много гледах по този начин на 1080 клипове без никакъв проблем, но сега.... Горния проблем в VBOX7 не съществува. Възможно е покрай празниците системата на youtube да по излиза от строя, но и така да е, би могло да се поизчака с този нов софтуер. А иначе основните промени (поне това, което се вижда) са в това, че са променили малко размера на буквите на някои функции.
Весели празници![]()
При Булсат наистина можеш да извадиш часовник постоянно на екрана.
- - - - - - - - - -
Честита коледа на всички и честит празник на именниците!
От 3-4 дни имам lg 42la691s-za.
Първият ден си разцъквах настройките и всичко беше ок. В един момент забелязах, че функцията "ниво на черното" от "опции картина" е неактивна и пише "автоматични", а преди това си беше активна и беше само "ниска" и "висока" . Оттогава досега бърниках какво ли не ,но "ниво на черното " си остава неактивна.Дори 2 пъти нулирах от "фабрично нулиране" ,като втория път изключих направо тв-то от мрежата , но няма резултат.
Някой имал ли е подобен проблем и може ли да помогне или трябва да го нося в сервиз?
Първо - честито
Второ - да имаш такъв телевизор и да го му пускаш такива формати си е грехота....
Трето - името на видеофайла и този със субтитрите трябва да са еднакви, като в заглавията им няма каквито и да било символи и паузи - приеменувай ги!
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post656907
Ниво на черното, е активна само при сигнал на HDMI порт.
http://forums.cnet.com/7723-19410_10...;threadListing
Service manual LG OLED tv 55EM970V-ZA (CHASSIS ED23E)
http://servicemanuals.pro/serviceman...e/details.html
Този пост е редактиран от hristoslav2; 27-12-13 в 20:36.
hristoslav2 много благодаря за HDMI порта!!!!!!!!!!!!!!!!! Пропуснал съм да спомена,че първите 2 дни бях включил тв-то на HD декодер на Булсат,за да му видя възможностите, а след това го включих на SD декодер(имам и такъв). Явно точно тогава се е деактивирала функцията "ниво на черното". Извинявам се за грешката си!
Сега всичко е ОК!
Още веднъж благодаря на hristoslav2 за точната намеса и пожелавам на всички весело посрещане на новата година!!!!!!!!!!!!!
Здравейте, имам LG 42LW579S-ZD и ме интересува има ли възможност да гледам клипове в VBOX7 по някакъв начин. С най-новият софтуер съм.
И защо като задам авт. нстройка на часовника след спиране на тока той не се обновява автоматично. ТВ-о е свързано постоянно с интернет чрез кабел. Благодаря предварително.
Този пост е редактиран от sinclar81; 30-12-13 в 03:41.
Здравейте. Интересува ме някой дали знае кога и къде ще мога да намеря LG 42LA740s цял град обиколих и няма и ме овериха, че в цяла България няма.