С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Някаква информация за 42 LA620S и 47 LA620S на какви цени са били пуснати? Колебая се дали сега да купя 47-цата или да изчакам докато пуснат новите модели колкото и да нямам търпение
Междудругото не успях да получа информация от продавач консултантите в техномагазините 620S поддържа ли двупосочно пренасяне на картина към смартфон/таблет - имам предвид да прехвърля картина от тунера към телефона(LG G2)?
А дали моделите от клас 6 нагоре, ще получат webOS като софтуерен ъпдейт. В крайна сметка хардуера е е добър.
To това ще им е една от причините да си продават новите модели, аз също се съмнявам на софтуерен ъпдейт, може би има някакъв минимален шанс за LA7xx/8xx, но по-скоро не бих се надявал.
Иначе WebOS-а на първо четене ми допада.
Пробвах го това дали се получава,обаче нещо телевизора не вижда телефона(нексус 4,има wi-fi direct)този smart share не намирам в плей стор-а.всъщност даже и програмата за дистанционно спря да бачка(както и при таблет-а),незнам нан какво може да се дължи?дали от рутер-а?
Тази опция се поддържа от APP - LG TV Remote. На Андроид устройството се вижда това което е пуснато на ТВ-то. Отделно от APPa може да се контролира това което се гледа на ТВто.
- - - - - - - - - -
Аз съм с Нексус 7 и имам същия проблем. Решава се като таблета/телефона търси телевизора. Но така и не открих някакво предимство от това да се използва WLAN.
Този пост е редактиран от Under666; 09-01-14 в 23:37.
аз ги пробвах за колегата който попита по горе,иначе може би никога няма да ползвам да пратя файл от тв към телефона
най лесният за мен начин е през Q.Menu, списък входове(най горе вляво), на следващото доло във дясно дава го като жълт бутон (програмен режим) и от там си избираш какво да гледаш, това е засега най бързият начин който съм открил, ако някой е намерил друг начин да сподели.
Хмм да ти кажа честно не открих WI-FI direct на Андроид и Miracast на Blackberry за какво служат.
Андроида го свързах с WiFI и не разбрах за какво се ползва?
Miracast така и не иска да се свърже? Преди да питам за какво се ползва, има ли някой които свързал LGто с Miracast до друго устройство?
Поздрави!
какво се опитвате да направите с телевизорите си нещо не мога да разбера, тв-то не е смартфон да си мяткате напред назад файлове независимо какви са те. това е Телевизор макар и с операционна система то не е пълноценно Pc или Смартфон/Таблет!
––––––––––––––––––
Първоначално публикувано от oska
Пробвах го това дали се получава,обаче нещо телевизора не вижда телефона(нексус 4,има wi-fi direct)този smart share не намирам в плей стор-а.всъщност даже и програмата за дистанционно спря да бачка(както и при таблет-а),незнам нан какво може да се дължи?дали от рутер-а?
3-пъти го чета или аз много тъп и не разбирам какво точно става или ...............
Тв-то има опция за свързване чрез обикновена връзка през рутер или директна връзка с кабел, но така и с метода WiFi direct. Проблема на колегата е че Тв-то не намира Андроид устройството, чрез WiFi direct връзка, но се съгласихме че обратната връзка е възможна - Андроид-ТВ.
Сега въпросите на които може да отговориш са?
1.Какво ти позволява WiFi direct свързването в повече от нормалната връзка през рутер ( тъй като си го прочел за 4-върти път - погледни ръководството)
2. Някой свързал ли е Тв-то с третата опция Miracast?
Не чети само последния пост
Поздрави!
Този пост е редактиран от Under666; 10-01-14 в 00:57.
колега не че аз знам много, ама като чета такива изказвания и ми иде(не знам във кой момент ще взема сопата, в тихуана ли да гоня антилопата), вземи почети ти малко. нищо лично.
инсталирай си pixel-DMS от play.google и ша ти го вижда.
не че ми е работа ама такива неща що не си ги обсъждате на лично, щото май само вие двамцата си имате такива кардинални проблеми.
- - - - - - - - - -
Питане към някой абонат на близоо(Пловдив), разместиха ли ви се програмите, че при мен от сателита преди малко като минах на кабелна и 20-тина програми са пак яко разбъркани?
С LA660S съм с Миракаст свързвам китайското ми Зопо към телевизора и това което гледам на екрана на телефона ми излиза на телевизора. Кеф ти браузър, кеф ти филм... А ЕЛДЖИ Ремута си работи както и преди без проблем. С последния ъпдейт съм 4.22.11
1.Отговора се вижда от името direct, тоест свързване на две или повече устройства директно без наличието на рутер.
Wi-Fi Direct - Wikipedia, the free encyclopedia
2.Същото като точка 1.
Miracast - Wikipedia, the free encyclopedia