Вижте резултатите от анкетата: Как бихте контролирали вашият телевизор ?

Гласували
236. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С дистанционното управление

166 70.34%
  • Със смартфон

40 16.95%
  • С таблет

19 8.05%
  • С Touchscreen

9 3.81%
  • С глас

23 9.75%
  • С жестове

23 9.75%
  • Със силата на мисълта

33 13.98%
  • С очите

3 1.27%
  • Не знам / не мога да отговоря

2 0.85%
Отговори на анкетата
Страница 28 от 113 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 1691
Like Tree367Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

aldokalcone одобрява това.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Някаква информация за 42 LA620S и 47 LA620S на какви цени са били пуснати? Колебая се дали сега да купя 47-цата или да изчакам докато пуснат новите модели колкото и да нямам търпение

Междудругото не успях да получа информация от продавач консултантите в техномагазините 620S поддържа ли двупосочно пренасяне на картина към смартфон/таблет - имам предвид да прехвърля картина от тунера към телефона(LG G2)?
    aldokalcone одобрява това.

4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013

А дали моделите от клас 6 нагоре, ще получат webOS като софтуерен ъпдейт. В крайна сметка хардуера е е добър.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от CaptainSlow Виж публикацията
    А дали моделите от клас 6 нагоре, ще получат webOS като софтуерен ъпдейт. В крайна сметка хардуера е е добър.
    Не - няма как да стане.

6. Member
    Тук е от
    Oct 2012

To това ще им е една от причините да си продават новите модели, аз също се съмнявам на софтуерен ъпдейт, може би има някакъв минимален шанс за LA7xx/8xx, но по-скоро не бих се надявал.
    Иначе WebOS-а на първо четене ми допада.

7. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от Nistel Виж публикацията

Междудругото не успях да получа информация от продавач консултантите в техномагазините 620S поддържа ли двупосочно пренасяне на картина към смартфон/таблет - имам предвид да прехвърля картина от тунера към телефона(LG G2)?
    Пробвах го това дали се получава,обаче нещо телевизора не вижда телефона(нексус 4,има wi-fi direct)този smart share не намирам в плей стор-а.всъщност даже и програмата за дистанционно спря да бачка(както и при таблет-а),незнам нан какво може да се дължи?дали от рутер-а?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от oska Виж публикацията
    Пробвах го това дали се получава,обаче нещо телевизора не вижда телефона(нексус 4,има wi-fi direct)този smart share не намирам в плей стор-а.всъщност даже и програмата за дистанционно спря да бачка(както и при таблет-а),незнам нан какво може да се дължи?дали от рутер-а?
    Тази опция се поддържа от APP - LG TV Remote. На Андроид устройството се вижда това което е пуснато на ТВ-то. Отделно от APPa може да се контролира това което се гледа на ТВто.

- - - - - - - - - -

Аз съм с Нексус 7 и имам същия проблем. Решава се като таблета/телефона търси телевизора. Но така и не открих някакво предимство от това да се използва WLAN.
    Този пост е редактиран от Under666; 09-01-14 в 23:37.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2011

аз ги пробвах за колегата който попита по горе,иначе може би никога няма да ползвам да пратя файл от тв към телефона

11. Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от Milen Berberov Виж публикацията
    Пичове знаете ли как мога да минавам от Сат тунер на ефирния ,преди с Тошибата ставаше,ама с LG-то трябва всеки път да влизам в менюто и да го сменям?
    най лесният за мен начин е през Q.Menu, списък входове(най горе вляво), на следващото доло във дясно дава го като жълт бутон (програмен режим) и от там си избираш какво да гледаш, това е засега най бързият начин който съм открил, ако някой е намерил друг начин да сподели.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

аз ги пробвах за колегата който попита по горе,иначе може би никога няма да ползвам да пратя файл от тв към телефона
    Хмм да ти кажа честно не открих WI-FI direct на Андроид и Miracast на Blackberry за какво служат.

Андроида го свързах с WiFI и не разбрах за какво се ползва?
    Miracast така и не иска да се свърже? Преди да питам за какво се ползва, има ли някой които свързал LGто с Miracast до друго устройство?
    Поздрави!

13. Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    Пловдив

какво се опитвате да направите с телевизорите си нещо не мога да разбера, тв-то не е смартфон да си мяткате напред назад файлове независимо какви са те. това е Телевизор макар и с операционна система то не е пълноценно Pc или Смартфон/Таблет!

––––––––––––––––––
    Първоначално публикувано от oska

Цитат Първоначално публикувано от Under666 Виж публикацията
    - - - - - - - - - -

Аз съм с Нексус 7 и имам същия проблем. Решава се като таблета/телефона търси телевизора. Но така и не открих някакво предимство от това да се използва WLAN.
    3-пъти го чета или аз много тъп и не разбирам какво точно става или ...............
    zabadara и Under666 харесват това.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от hotrider Виж публикацията
    какво се опитвате да направите с телевизорите си нещо не мога да разбера, тв-то не е смартфон да си мяткате напред назад файлове независимо какви са те. това е Телевизор макар и с операционна система то не е пълноценно Pc или Смартфон/Таблет!

––––––––––––––––––
    Първоначално публикувано от oska

3-пъти го чета или аз много тъп и не разбирам какво точно става или ...............
    Тв-то има опция за свързване чрез обикновена връзка през рутер или директна връзка с кабел, но така и с метода WiFi direct. Проблема на колегата е че Тв-то не намира Андроид устройството, чрез WiFi direct връзка, но се съгласихме че обратната връзка е възможна - Андроид-ТВ.
    Сега въпросите на които може да отговориш са?
    1.Какво ти позволява WiFi direct свързването в повече от нормалната връзка през рутер ( тъй като си го прочел за 4-върти път - погледни ръководството)
    2. Някой свързал ли е Тв-то с третата опция Miracast?

Не чети само последния пост

Поздрави!
    Този пост е редактиран от Under666; 10-01-14 в 00:57.

16. Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    Пловдив

Тв-то има опция за свързване чрез обикновена връзка през рутер или директна връзка с кабел, но така и с метода WiFi direct. Проблема на колегата е че Тв-то не намира Андроид устройството, чрез WiFi direct връзка, но се съгласихме че обратната връзка е възможна - Андроид-ТВ.
    Сега въпросите на които може да отговориш са?
    1.Какво ти позволява WiFi direct свързването в повече от нормалната връзка през рутер ( тъй като си го прочел за 4-върти път - погледни ръководството)

Не чети само последния пост

Поздрави!
    колега не че аз знам много, ама като чета такива изказвания и ми иде(не знам във кой момент ще взема сопата, в тихуана ли да гоня антилопата), вземи почети ти малко. нищо лично.
    инсталирай си pixel-DMS от play.google и ша ти го вижда.
    не че ми е работа ама такива неща що не си ги обсъждате на лично, щото май само вие двамцата си имате такива кардинални проблеми.

- - - - - - - - - -

Питане към някой абонат на близоо(Пловдив), разместиха ли ви се програмите, че при мен от сателита преди малко като минах на кабелна и 20-тина програми са пак яко разбъркани?

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2003

С LA660S съм с Миракаст свързвам китайското ми Зопо към телевизора и това което гледам на екрана на телефона ми излиза на телевизора. Кеф ти браузър, кеф ти филм... А ЕЛДЖИ Ремута си работи както и преди без проблем. С последния ъпдейт съм 4.22.11

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

1.Отговора се вижда от името direct, тоест свързване на две или повече устройства директно без наличието на рутер.
    Wi-Fi Direct - Wikipedia, the free encyclopedia
    2.Същото като точка 1.
    Miracast - Wikipedia, the free encyclopedia

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 113 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе