С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Здравейте .Има ли начин да се изтриват ненужните канали чрез дистанционното на телевизора или единствения вариант е чрез програмата ChannelEditor.Модела на тв е LG la620s.
И при мен на HBO GO няма субтитри на всички филми, някъде има,някъде няма.Нямам проблем с управлението от смартфон!
LA690S е ТВ-то.
Колеги, напоследък пробвах няколко различни DLNA сървъри /Plex-Media-Server-0.9.818.290, ALLMedia Server, Serviio-1.4 Media Server, SmartShare Media Server, Wild Media Server_v1.70 / във връзка с възпроизвеждане на филми /намиращи се на хард дисковете на компютър/ от вградения медия плеър в LED телевизор LG 42LA691S-ZA.
От всички по-горе изброени, най-функционален, с достатъчно много опции, олекотен, без бъгове и забиване при мен се представи: Wild Media Server_v1.70
Приложението ‘Wild Media Server_v1.70’ може да се изтегли от много места и се инсталира като ‘Trial Version’ работещо 15 дни, но има възможност да се отключи и заработи като активиран продукт.
Пичове знаете ли как мога да минавам от Сат тунер на ефирния ,преди с Тошибата ставаше,ама с LG-то трябва всеки път да влизам в менюто и да го сменям?
Днес си взех LG42LN5400
Направи ми впечатление,че няма HDMI вход на страничния панел, а навсякъде пише че има.
Някой помни ли кога и на каква цена бяха пуснати моделите за 2013? Примерно 42"690 и 42"740? Поздрави!
Сигурен ли си? Ако е така - то това е добре, защото LA740 до последно "гравитираше" между 1999 и 2199лв(и чак накрая го свалих на 1799 и останаха 90% мостри), то по тази логика и на 2014г. моделите ще са на прилична цена при излизането им. Миналата година за новите модели дори отново пуснаха 5г. гаранция.
Моделите от 2013 ги пуснаха в мрежата още през март месец 2013.Сигурен съм защото още април се бях засилил за LA серията!!!А това с цените не се мъчи да ги хванеш, защото се меняха постоянно, най-вече месец и половина преди дадена промоция цените се качваха умишлено от порядъка на до 200-300 лв за да може като се пуснат уж в промоция да си дойде цената.И те доволни, и клиента и той.
Този пост е редактиран от kaldi; 09-01-14 в 12:17.