С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
И аз нищо не успях да направя с WiFi direct ,намират се телефона и телевизора /LA 690S/ и до там,като пробвам да възпроизведа файл от опциите му това което според мен трябва да е "директа" винаги дава някаква грешка докато с UPnP няма никакви проблеми ! За голямо мое съжаление телефона ми HTC Desire X не поддъра Миракаст и не мога да си поиграя с него ! В началото LG Remot-а ми изкарваше картината на телефона но самия телевизор почваше да пращи много гадно и беше неизползваемо,сега не вади картина но всичко си бачка идеално ,не че някога ще го ползвам де освен да впечатля някой лайк на тема медия От медия сървърите най-стабилно ми работи Plex и винаги тръгват субтитрите за разлика от някой други ! Пробвах вчера да плейна от флашка мушната в рутера и не подкара субтитри а директно в телевизора тръгнаха !?
може ли малко помощ за лж42лн570са индикатора за дистанционното които мига вече не мига как да го оправя да индикатора за дистанционното
Да не си спрял от менюто стендбай светлина
ПП. Страхотна опция са измислили тия от ЛГ кой малоумник му дойде тая идея да има опция за спиране на тоя индикатор - ми той може да се спре и без да е в менюто - като се залепи отпред PVCSETTINGS➾ ОПЦИЯ➙ Standby светлина
Регулирайте индикатора за готовност на предния панел при функцията за
вкл./изкл.
Този пост е редактиран от jonov; 11-01-14 в 14:12.
Опцията е много добра - особенно за киноманите. Има правило - да няма никакви околни сигнални светлини около телевизора (усилватели, ресивъри, еквилайзъри...)
Не знам дали си виждал как реално се прави домашно кино, защото 99% от българите си мислят че като си купят един телевизор и една "система за домашно кино" за 500 лева -всичко им е наред...
е да ама не. Истинско домашно кино струва между 20000$ и 80000$
Home Theater Galleries - Blu-ray Forum
Dedicated Theater Design & Construction
Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-01-14 в 20:57.
при включено и изключено не индикатора на дистанционното като го включа мига няколко пати и спира да мига
Здравейте, имам следния проблем /42LA691s/ при опит за влизане в LG Smart. Влизам и ми изписва, че трябва да приема "правила, условия.....", давам на ОК и изписва следното:
DSC_0227.jpg
Актуализирах софтуера до последната версия и пак същото :
DSC_0229.jpg
Ако някои е имал този проблем и знае решение, ще съм благодарен да науча как го е отстранил.
п.п. Оправих го след смяна на държава на услугата от България на Други и пак на България.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-01-14 в 11:23.
Здравейте, с la691 съм и понеже лаптопа ми няма hdmi а само dvi ползвам един преходник, но проблема е, че нямам аудио на телевизора, а се чува от компа, питането ми е има ли начин на вкарам звука в Тв по друг начин, например audio in.
Здравей!
Имаш вариант макар и скопяващ и той е със стерео жак 3.5" към 2 чинча.Закачаш жака в лаптопа, а чинчовете в телевизора.
thumb4_00030455abb.jpg
Колеги, някой от вас може ли да гледа филми с вградени субтитри (IntoSub), че при мен излизат на маймуница - 42 la690s. Филмите са обикновени, а не 3D
Този пост е редактиран от kaldi; 13-01-14 в 17:21.
може ли някой да снима (било то и отдалеч или да размаже данние по снимката) как изглеждат:
- брошурата с този ПИН код, който явно не е серийния на телевизора... за HBOGO
- сертификата за удължена гаранция
Защото не мисля че имам което и да е от двете. Техномаркет не ми отговарят на мейл ще трябва да звъня утре, но като знам колко са компетентни надали ще имат каквато и да е било идея... ще трябва да пиша пак на LG... офф съпорт съпоррт...
Здравейте, има ли вариант да подкарам съраунд 5.1 на LG 42LA860V някакви преходници или каквото и да било, че съраунда ми седи непотребен... Възможните изходи са чинчове или жакове (3 на брой). Някой да знае къде да прочета или да обесни по - точно как става опцията, ако въобще е възможно? Благодаря.
Biser Dimitrov
Аудиотехника
Телевизор - (оптичен кабел) -> AV Receiver -> 5.1 озвучителни тела.