Клега това mini HDMI ще стане ли за телефона? В смисъл такъв, че порта на телефона не се ли води micro USB?
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Клега това mini HDMI ще стане ли за телефона? В смисъл такъв, че порта на телефона не се ли води micro USB?
Здравейте.
Имам проблем с телевизора-модела е този: LG 39LA620S 3D LED.
Състои се в следното: Преди седмица станах абонат на телевизията на виваком.
Ползвам СА-модул.Няколко дни си работи без проблем / е качеството не беше това което очаквах /, но от вчера сателитния вход на телевизора не е активен и съответно не лови никакви канали.Принудих се да сложа външен приемник и сега работи.
Дали проблема е от телевизора или да викам техници от виваком.
Колега не ми трябва такъв адаптер. Знам за него той иска отделно захранване и можеш да го вържеш към телевизор който има hdmi изход. Моя телевизор la691 нали има вграден MHL. Затова ми трябва кабел който да го вържа s mhl порта на lg.
Здравей!
Доколкото знам захранването с micro USB-то си е задължително!
На входа на адаптера(захранванато с ток micro-USB) може да мушнеш и зарядното си от телефона!
Някой с проблеми с местенето на каналите на "LM" и "LA" забелязва ли?Само при мен ли е (МСат) грубото местене.Както цъкам даден канал и още не се е скрила инфо лентата и телевизора ме праща на друг канал(от 2 на 53 примерно)
Този пост е редактиран от competition; 27-01-14 в 20:17.
Тв-то ти няма MHL порт, има HDMi съвместим с MHL. Затова ще ти трябва адаптер от порта на телефона към HDMi. Ползата, че Тв-то ти поддържа MHL е, че можеш да си купиш пасивен адаптер-такъв без допълнителна връзка към USB за захранване, плюс HDMi-CEC.
Кабелът на Сони в първият ти пост не става, трябва някой адаптер с порт съвместим с HTC-to, например:
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...MI-HTC-AC-M490
С "LM" съм ,но на близу и нямам такъв проблем.Не съм обновявал от както съм го купил и нямам такова намерение.След всеки нов софт чета тука само за бъгове и нищо положително.Въобще не мога да си обясня причината, за какво са тези обновявания.И с телефоните същата простотия.
Лошото е, че веднъж почнеш ли с актуализациите и спиране няма!!!И аз започнах да съжалявам, че обнових телевизорите!
Вече има пусната отделна тема по въпроса
https://forum.setcombg.com/%D1%81%D0...tml#post666125
Как така не е активен ? Рестартирай телевизора.
Здравейте, от Коледа имам LA42LA691Z.
Оттогава 3-4 пъти ми казва, че има нов софтуер и ме пита дали искам да го ъпдейтвам. Когато съм аз там винаги му давам НЕ, но макар да съм предупредил домашните, много е възможно някой да натисне ДА.
Четейки негативните изказвания при ъпдейтване, питането ми е : Какви са недобрите последици от ъпдейтването на софтуера ? Дали забраната за ъпдейтване е причина, че когато искам да изтегля програмата HBO GO, винаги ми излиза, че сървъра не е свързан ( или нещо подобно) , a когато проверя се оказва, че ТВ е сързан с интернет по WI FI ?
Освен това имам още два въпроса, дано не ставам нахален.
1. Във вградения САТ приемник няма данни за спътник Hot Bird 13 градуса. Гледах, гледах ама не можах да намеря начин да въведа данни за този спътник. Има ли изобщо възможност за въвеждане на нови данни за нов спътник и по какъв начин мога да го направя ?
2. Как да открия колко работни часа има до тук ?
Благодаря предварително.
Някой има ли проблеми с Lg smart share. Много добра програмнка, но сякаш е малко тежка и на мен прави проблемчета отвреме навреме. Най често се изключва сама и доста често се бъгва при опит да рефрешна шернатите файлове. Шервам download папката, в която свалям торенти. При опит да рефрешна при нов свален торент рефреша трае ... не го изтрайвам и го спирам . Не вярвам да е от hardware на лаптопа.