Вижте резултатите от анкетата: Как бихте контролирали вашият телевизор ?

Гласували
236. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С дистанционното управление

166 70.34%
  • Със смартфон

40 16.95%
  • С таблет

19 8.05%
  • С Touchscreen

9 3.81%
  • С глас

23 9.75%
  • С жестове

23 9.75%
  • Със силата на мисълта

33 13.98%
  • С очите

3 1.27%
  • Не знам / не мога да отговоря

2 0.85%
Отговори на анкетата
Страница 37 от 113 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно
Резултати от 541 до 555 от общо 1691
Like Tree367Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2013

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Клега това mini HDMI ще стане ли за телефона? В смисъл такъв, че порта на телефона не се ли води micro USB?

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2013

Цитат Първоначално публикувано от kalin_sb Виж публикацията
    Клега това mini HDMI ще стане ли за телефона? В смисъл такъв, че порта на телефона не се ли води micro USB?
    Здравейте, потърсете с някоя търсачка за "mhl кабел" има доста информация за технологията, а също и цени на устройството.

4. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Здравейте.
    Имам проблем с телевизора-модела е този: LG 39LA620S 3D LED.
    Състои се в следното: Преди седмица станах абонат на телевизията на виваком.
    Ползвам СА-модул.Няколко дни си работи без проблем / е качеството не беше това което очаквах /, но от вчера сателитния вход на телевизора не е активен и съответно не лови никакви канали.Принудих се да сложа външен приемник и сега работи.
    Дали проблема е от телевизора или да викам техници от виваком.

6. Тук е от
    Oct 2013

Колега не ми трябва такъв адаптер. Знам за него той иска отделно захранване и можеш да го вържеш към телевизор който има hdmi изход. Моя телевизор la691 нали има вграден MHL. Затова ми трябва кабел който да го вържа s mhl порта на lg.

7. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Здравей!
    Доколкото знам захранването с micro USB-то си е задължително!
    На входа на адаптера(захранванато с ток micro-USB) може да мушнеш и зарядното си от телефона!
    Някой с проблеми с местенето на каналите на "LM" и "LA" забелязва ли?Само при мен ли е (МСат) грубото местене.Както цъкам даден канал и още не се е скрила инфо лентата и телевизора ме праща на друг канал(от 2 на 53 примерно)
    Този пост е редактиран от competition; 27-01-14 в 20:17.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Моя телевизор la691 нали има вграден MHL. Затова ми трябва кабел който да го вържа s mhl порта на lg.
    Тв-то ти няма MHL порт, има HDMi съвместим с MHL. Затова ще ти трябва адаптер от порта на телефона към HDMi. Ползата, че Тв-то ти поддържа MHL е, че можеш да си купиш пасивен адаптер-такъв без допълнителна връзка към USB за захранване, плюс HDMi-CEC.
    Кабелът на Сони в първият ти пост не става, трябва някой адаптер с порт съвместим с HTC-to, например:
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...MI-HTC-AC-M490

10. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Цитат Първоначално публикувано от competition Виж публикацията
    Здравей!
    Доколкото знам захранването с micro USB-то си е задължително!
    На входа на адаптера(захранванато с ток micro-USB) може да мушнеш и зарядното си от телефона!
    Някой с проблеми с местенето на каналите на "LM" и "LA" забелязва ли?Само при мен ли е (МСат) грубото местене.Както цъкам даден канал и още не се е скрила инфо лентата и телевизора ме праща на друг канал(от 2 на 53 примерно)
    С "LM" съм ,но на близу и нямам такъв проблем.Не съм обновявал от както съм го купил и нямам такова намерение.След всеки нов софт чета тука само за бъгове и нищо положително.Въобще не мога да си обясня причината, за какво са тези обновявания.И с телефоните същата простотия.

11. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Лошото е, че веднъж почнеш ли с актуализациите и спиране няма!!!И аз започнах да съжалявам, че обнових телевизорите!

12. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Аз съм с LH серията и имам същия проблем, но след пренареждане на програмите с TllEdit. Размества ми ги отново и добавя старите до 300+. От месец насам - на Мсат.

13. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Лошото е, че веднъж почнеш ли с актуализациите и спиране няма!!!И аз започнах да съжалявам, че обнових телевизорите!
    Още отначало когато имаши проблеми със звука му забраних да се актуализира и край.Все чакам нещо добро да излезе,но май няма да го дочакам.Уж оправят едни бъгове,а създават други .Егати и програмистите.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Вече има пусната отделна тема по въпроса
    https://forum.setcombg.com/%D1%81%D0...tml#post666125

Цитат Първоначално публикувано от valga Виж публикацията
    Здравейте.
    Имам проблем с телевизора-модела е този: LG 39LA620S 3D LED.
    Състои се в следното: Преди седмица станах абонат на телевизията на виваком.
    Ползвам СА-модул.Няколко дни си работи без проблем / е качеството не беше това което очаквах /, но от вчера сателитния вход на телевизора не е активен и съответно не лови никакви канали.Принудих се да сложа външен приемник и сега работи.
    Дали проблема е от телевизора или да викам техници от виваком.
    Как така не е активен ? Рестартирай телевизора.
    zabadara одобрява това.

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Вече има пусната отделна тема по въпроса
    https://forum.setcombg.com/%D1%81%D0...tml#post666125

Как така не е активен ? Рестартирай телевизора.
    Когато отида в меню списък на входове, ако имам включен HDМI кабел,този вход е с по различен цвят от останалите.
    Когато преместя кабела в гнездото за сателитен вход той не променя цвета си, затова мисля , че не е активен.

17. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2011

Здравейте, от Коледа имам LA42LA691Z.
    Оттогава 3-4 пъти ми казва, че има нов софтуер и ме пита дали искам да го ъпдейтвам. Когато съм аз там винаги му давам НЕ, но макар да съм предупредил домашните, много е възможно някой да натисне ДА.
    Четейки негативните изказвания при ъпдейтване, питането ми е : Какви са недобрите последици от ъпдейтването на софтуера ? Дали забраната за ъпдейтване е причина, че когато искам да изтегля програмата HBO GO, винаги ми излиза, че сървъра не е свързан ( или нещо подобно) , a когато проверя се оказва, че ТВ е сързан с интернет по WI FI ?

Освен това имам още два въпроса, дано не ставам нахален.
    1. Във вградения САТ приемник няма данни за спътник Hot Bird 13 градуса. Гледах, гледах ама не можах да намеря начин да въведа данни за този спътник. Има ли изобщо възможност за въвеждане на нови данни за нов спътник и по какъв начин мога да го направя ?
    2. Как да открия колко работни часа има до тук ?
    Благодаря предварително.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

Някой има ли проблеми с Lg smart share. Много добра програмнка, но сякаш е малко тежка и на мен прави проблемчета отвреме навреме. Най често се изключва сама и доста често се бъгва при опит да рефрешна шернатите файлове. Шервам download папката, в която свалям торенти. При опит да рефрешна при нов свален торент рефреша трае ... не го изтрайвам и го спирам . Не вярвам да е от hardware на лаптопа.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 37 от 113 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе