С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-02-14 в 13:02.
Здравейте изкам да попитам с този телевизор ще мога ли да приемам и гледам цифрова ефирна телевизия или ще трябва да закупя и set top box?
LG 32LN536B :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-02-14 в 21:48.
fossil97
Без проблем. Не ти е нужен set top box.
Здравей!
Да ще можеш да си гледаш ефирната.Единствено сателитен цифров тунер не се съдържа в телевизора.
Колеги имам проблем от скоро, телевизора е ЛМ 670s и на цифрова ефирна телевизия има 2 ,3 канала (например the voice) който се скъсва да прекъсва ... ъпдейтнах версията на тв с най-новата, после върнах на фабрични настройки, наново търсене на канали и пак същата работа.... Имам един декодер на др тв и там изобщо не прекъсва и сигнала е силен а та ЛГ-то сигнала на the voice е много нисък и играе непрекъснато... Пробвах с 3 антени и местих и пак същата работа ... някакви идей ..
Оправи се ... явно нещо са пипали, макар че на другия телевизор го нямаше този проблем.
Този пост е редактиран от venom8888; 19-02-14 в 13:27.
LG's 2014 Full HD TVs promise dramatically better contrast performance | AVForums - а дано ... :rolleyes:
Здравейте имам LG LA690 не може да ми излязат субтитри на Дискавати, Хистори и на руското Дискаври на всякаде сам сложил български език моля помогнете ми ако някой знае как за страна защо не ми дава да избера всичките страни а само Албания,Хърватска,Унгария,Полша,Словакия,Босна,Чехия,Латвия,Румъния,България,Ест ония,Литва и Сърбия ще сам много благодарен някой да помогне
Този пост е редактиран от MilenMM; 21-02-14 в 11:32.
новите модели
Preview: LG LB7200 (55-inch LED) - TVs - CNET Asia
LG 60LB710V TruBlack, Dolby HDR (High Dynamic Range)
LG 55LB710V TruBlack, Dolby HDR (High Dynamic Range)
LG 47LB710V TruBlack, Dolby HDR (High Dynamic Range)
LG 60LB720V TruBlack, Dolby HDR (High Dynamic Range)
LG 55LB720V TruBlack, Dolby HDR (High Dynamic Range)
LG 47LB720V TruBlack, Dolby HDR (High Dynamic Range)
LG 42LB720V TruBlack, Dolby HDR (High Dynamic Range)
LG 55LB860V
Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-02-14 в 12:00.
Някой може ли да каже каква е разликата между LG LA690S и LG LA667S ?
wils0n
LA667 = LA660 но бяло-сребрист, MCI 400Hz, LED Plus, събуфер + 2 броя очила Dual Play
LA690/691 = LA660 + въртяща стойка Magic Swivel, цвят титан, MCI 400Hz, LED Plus, събуфер + 2 броя очила Dual Play
http://www.lg.com/bg/PDFServlet.pds?...&bvHidden=true
На някой места виждам да пише, че 667S има Skype готовност или просто е грешна информацията ?
Skype ready са и двата- купуваш си Скайп камера и си готов
Този пост е редактиран от rudizl; 23-02-14 в 08:54.
В списъка със сертифицираните по Wi-Fi се появиха и новите модели
Certified Products Search Results | Wi-Fi Alliance
......
UHD серии - EB и UB
http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=at...471:2802:1.jpguln81
У меня la620v. Тоже были сообщения о нехватке памяти. Выставил в InStart setting3 zram 1024 вместо 178. Результат: браузер проиграл через flash 107.44 минуты без запинок 720p.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 23-02-14 в 20:49.