Здравейте, някой дали е успял да подкара български субтитри чрез вграденият плеър на тазгодишните модели от серията LB ?! Аз се опитах на LB 630 и 650 и така и не успях, същите си тръгват без проблем на LA серията. Благодаря
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Здравейте, някой дали е успял да подкара български субтитри чрез вграденият плеър на тазгодишните модели от серията LB ?! Аз се опитах на LB 630 и 650 и така и не успях, същите си тръгват без проблем на LA серията. Благодаря
Аз съм с LB730 подкарвам ги повечето... ти с кое точно се затрудняваш не ти ги показва ли или ти ги показва на маймунки?
здравейте
Имам LG 42LM669S и наскоро се опитах да вклоча едни тонколони 5+1 на Creative към него,но не ми се получиха нещата.Тонколоните имат три жака черен,зелен и жълт.Ръгах ги къде ли не из телевизора и единствено през изхода за слушалки изкарах звук,но тогава пък ТВ саунда спира.В момента съм ги събрал и трите жака на един конектор и съм го ръгнал в приемника на виваком и от там вадя звук за колоните ,отделно се чува ТВто.Но така пак се чува отвратително,все едно в тоалетна ,даже ми се струва че има и разминаване между звука от ТВто и колоните.
Някакъв съвет за това как да изкарам звук от ТВто през тонколоните ? Да си купя някакви части с които да стане и къде да ги намеря из Варна?
Благодаря
Този пост е редактиран от hristoslav2; 02-06-14 в 12:20.
Здрасти,
Трябва ти нещо от този сорт :
COAXIAL DTS/AC3 5.1 Digital Audio Gear Decoder - Free Shipping - DealExtreme
Creative-a ти е аналогов а изхда на телевизора е digital.
Дали ще намериш във Варна, немога да ти кажа :/
Грешен подход :rolleyes: телевизора има само един аналогов аудио изход - този за слушалките. Там няма възможност за синхронизация на звука. Отделно, че колонките за компютър не са подходящи за озвучаване на каквото и да е. Правилното решение е: телевизор -> оптичен кабел -> ресивър -> колони (или оптичен кабел -> домашно кино -> колони)
P.S. Изпревали са ме с отговора..
Media player in LG lcd TVs 2014 ····························· UB9xx
·····················LB8xx
·····················LB73x
·····················LB67x/65x/63x
·····················LB58x/57x
·····················LB56x
·····················Video
DivX HD DivX HD DivX HD DivX HD DivX HD Audio Dolby Digital (Plus), AAC (HE), MPEG1 Layer 1/2, MP3, PCM, DTS Dolby Digital (Plus), AAC (HE), MPEG1 Layer 1/2, MP3, PCM, DTS Dolby Digital (Plus), AAC (HE), MPEG1 Layer 1/2, MP3, PCM, DTS Dolby Digital (Plus), HE-AAC, AAC, MPEG, MP3, LPCM, DTS Photo JPEG, JPS, MPO JPEG, JPS, MPO JPEG, JPS, MPO JPEG, JPS, MPO JPEG
Този пост е редактиран от hristoslav2; 02-06-14 в 19:11.
Добре от плеъра на ТВ-то цъкаш ли от менюто code page да на cyrillic?
Този пост е редактиран от CaptainSlow; 02-06-14 в 19:33.
а какво трябва да е маркирано ?
Правописна грешка... да Е на cyrillic.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 02-06-14 в 20:22.
Можв ли някой да обясни, защо е тази DivX регистрация. Какво ми дава и имам ли нужда от нея
Някои знае ли за WebOS ако си променя локацията в ТВ-то дали ще тръгне LG store и ще имам ли проблем с телевизията? Четох че в Англия и САЩ се радват на услугата.
Зравейте и от мен...Пиша заради онези коментари на предишните потребители,които питаха дали ги има тези тъмни сенки на бялото на lb730v. .Аз вече го закупих и съм много доволна,относно сенките при мен ги няма..явно има и дефектни,но моя не е от тях.Картината и звукът са много добри.Само едно искам да попитам магина за приложения кога ще го пуснат ? Поздрави и копувайте смело но след като видите ,че няма тези сенки отстрани.